Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

kısaca listemiz diyelim ozamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ay bugün bütün yazıları uzatasım varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

evettt

şöylee yazalım hatta

hamiiiiiiiiileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm dıye uzatsakk ayy cok heycanlı ılk defa yazdım bu duyguyu anlatamam tarıfsız

hoşgeldin sonnurcum
kim kızzzzzzzzzzzzzzzz

Busa benim totemim olsun bariimmm sölemiim

tamam canım hergün yazmaya çalışıcam ama az kaldı benim pazara falan belli olur

senin içindeki sesi ben............................
yerimmmmmmmmmmmmmmmm

1 haftan kaldı bende en son 6 haziranda adet olmuştum acaba ne zaman gelir :26:

evettt o bırı bennn melıs bahar behıye naz oli sonra sen sonnurdun sennnbirselimmmm birde hayal olarsa ne kadar mukemmel olurrrrr

evet eveeettt o beniimmmmmm

ıyı gecler cnm dıkkat et kendınıeeee

içimden bir ses bu ay biri hamileyim diye yazacak burayaa

inşAllah her birimiz bat sıramızla yazalım HAMİLLEEEYİİİMMMM diye inşAllah yarabbim.. bizlere kalp atışlarını duyacağımız sağlıcakla kucağımıza alacağımız hayırlısıyla bebeklerimizi inşAllah mumkunse bu ay nasip etsin.. kızlar ben kaçıyorum yarına zor kalkıcam yoksa.. çok öptüm hepiniz var olun, sağ olun.. çok öptüm.. çok sağolun hepiciiiniz.. nilay canımcım sende çok sağol valla keyfim yerine geldi.. bebişşş iyi ki açmışsın bu topiği yaa çok sağol bahar sana da çok kolay gelsin yorucu bir haftan olucakmış ama olsun mutlu huzurlu geçsinde yorgunlukta dinlenirsin geçer.. çok öptümm

bırdaha kı gorusmemıze ya daha mutlu yada perısan gorursun ıkı yuzum var benım ıkızler burcu oldugumdan

bende cıkıyorum cnlarım cok optum sızı yarın ugrucam vdalasmaya ıyı gecelerrrrr

rica ederim canım siz mutlu oldukça inan ben daha da mutlu oluyorumm
iyi geceler tatlım güel düşünüyoruz ve hamiş kalıyoruz yeni parolamız buu öptüm kocamann

senınle ılgılı cok soru ısretlerı var kafamızda cok zor canım

benimde kendimle ilgili sorularım var

evet ya ???? sevmiyom ben
21-23 ya en son batlar seninkide 25 olsun uyumlu olurr

kızz harbiden belkide bu ayda gecikicek dediğin gibi o zamanlarda olcam kim bileee
en son 6 hazirandı batım :26: geçse geçse kaç gün geçerki yaz 10 temmuz

amiinnn aminnnnnnnn
sende sağol canımmmm allaha emanet ol
bende yazıları uzatıyorummmmmmmmmmmmmmm

bırdaha kı gorusmemıze ya daha mutlu yada perısan gorursun ıkı yuzum var benım ıkızler burcu oldugumdan

bende cıkıyorum cnlarım cok optum sızı yarın ugrucam vdalasmaya ıyı gecelerrrrr

giiitttttt meeeeeeeeee hadee mutlu huzurlu gecelerr sanadaaaa
bende yatıyorum kızçelerr

sonnur gel şunu 20 yapalım erken yazınca adet olmadım test yapim falan diyecen stres olacan geç yazalım boşver
şaka tatlım ne dersen onu yazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…