- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #11.081
Şu listede bir ben soru işareti olarak kaldım
bebişşşş benimde bat ı sen kafana göre yazsana ben bilmiyorumda
kısaca listemiz diyelim ozamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ay bugün bütün yazıları uzatasım varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hoşgeldin sonnurcum
kim kızzzzzzzzzzzzzzzz
tamam canım hergün yazmaya çalışıcam ama az kaldı benim pazara falan belli olur
senin içindeki sesi ben............................
yerimmmmmmmmmmmmmmmm
evettt o bırı bennn melıs bahar behıye naz oli sonra sen sonnurdun sennnbirselimmmm birde hayal olarsa ne kadar mukemmel olurrrrr
canlarım ben kaçar hepinizi çokkkkkkkkkkk öpüyorummmm
arada girip haber veririmmmm
oliye pasiye orlice hayale selamlarrrrrrrrrrr
başka burda olmayan ve unuttuğğum varsa onlarada
şimdilik hoşçakalın................
Şu listede bir ben soru işareti olarak kaldım
bebişşşş benimde bat ı sen kafana göre yazsana ben bilmiyorumda
içimden bir ses bu ay biri hamileyim diye yazacak burayaa
inşAllah her birimiz bat sıramızla yazalım HAMİLLEEEYİİİMMMM diye inşAllah yarabbim.. bizlere kalp atışlarını duyacağımız sağlıcakla kucağımıza alacağımız hayırlısıyla bebeklerimizi inşAllah mumkunse bu ay nasip etsin.. kızlar ben kaçıyorum yarına zor kalkıcam yoksa.. çok öptüm hepiniz var olun, sağ olun.. çok öptüm.. çok sağolun hepiciiiniz.. nilay canımcım sende çok sağol valla keyfim yerine geldi.. bebişşş iyi ki açmışsın bu topiği yaa çok sağolbahar sana da çok kolay gelsin yorucu bir haftan olucakmış ama olsun mutlu huzurlu geçsinde yorgunlukta dinlenirsin geçer.. çok öptümm
inşAllah her birimiz bat sıramızla yazalım HAMİLLEEEYİİİMMMM diye inşAllah yarabbim.. bizlere kalp atışlarını duyacağımız sağlıcakla kucağımıza alacağımız hayırlısıyla bebeklerimizi inşAllah mumkunse bu ay nasip etsin.. kızlar ben kaçıyorum yarına zor kalkıcam yoksa.. çok öptüm hepiniz var olun, sağ olun.. çok öptüm.. çok sağolun hepiciiiniz.. nilay canımcım sende çok sağol valla keyfim yerine geldi.. bebişşş iyi ki açmışsın bu topiği yaa çok sağolbahar sana da çok kolay gelsin yorucu bir haftan olucakmış ama olsun mutlu huzurlu geçsinde yorgunlukta dinlenirsin geçer.. çok öptümm
senınle ılgılı cok soru ısretlerı var kafamızda cok zor canım
evet ya ???? sevmiyom ben
21-23 ya en son batlar seninkide 25 olsun uyumlu olurr
bırdaha kı gorusmemıze ya daha mutlu yada perısan gorursun ıkı yuzum var benım ıkızler burcu oldugumdan
bende cıkıyorum cnlarım cok optum sızı yarın ugrucam vdalasmayaıyı gecelerrrrr
bırdaha kı gorusmemıze ya daha mutlu yada perısan gorursun ıkı yuzum var benım ıkızler burcu oldugumdan
bende cıkıyorum cnlarım cok optum sızı yarın ugrucam vdalasmayaıyı gecelerrrrr
sonnur gel şunu 20 yapalım erken yazınca adet olmadım test yapim falan diyecen stres olacan geç yazalım boşver
şaka tatlım ne dersen onu yazim
meliissss kız diye diye geç getircen adetimii
ii o zaman rakam yazmayalım kararsız yaz iyisimi
yok tatlım geç gelmesin stres oluyorsun yaa zamanında olmanı isterim ama
ne yazıyım süleeeeeeeeeeeeeeeee
melisim ben yatıyorum uykum geldi öptüm kuzumm allaha emanet oll
ayy sende mi benim gibi ikizlersin tipik vaka..anın anını tutmaz
iyi geceler canım öpüyorummmm
giiitttttt meeeeeeeeeehadee mutlu huzurlu gecelerr sanadaaaa
bende yatıyorum kızçelerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?