- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #11.101
nazz selam canım durumun nedir?
test yaptın mı?:26:
piişştt bunalım naber
VALLA NE YAPAYIM takılıyorum naz geldi ne yapmış die bekledim bekledim yazmadı sanırım henuz valla ben gerile gerile bi hal oldum sürekli bir işaret beklemedeyim hala bir belirtim yok.. akıntı olmazsa gebelik de yok demek dimi akıntı da yok bende de.. sabah gebelik testi yaptım negatif çıktı ama hiç bozulmadım hala ovulas. testinin etkisindeyim :)
sen ne yapmaktasın
inşallah gebeştır nazımız...
ben hıc kalmadımkı akıntı mı olurmus gebe kalınca onuda yenı duydum....sen hıcbırseyın etkısınde kalma bosverr tatıl getıtr belkı bebişini dusunmee sımdı...
ben de cıkıcam bıraz dan anneme yemege gıdıcez kuafore fln gıtmem lazım usenıyorum kalkıp gıyınmeye
:) VALLA bende akıntı oluyor diye hep duyunca demek ki dedim gebe kalınca akıntı oluyoryaa ben şu andan itibaren kendimi Allah ın izniyle gebe ilan ediyorum.. hamileliğin nasıl gidiyor tarzı sorularınız olursa sevinirim.. YAAA senin içine ben bu ay gebe değilim gibi doğuyor heralde di mi.. hep teselli bölümündesin sen akşam olsada ewe gidip test yapsam git kuaföre bee süslen püslen değişiklik güzel..
iyi haftalar herkesee
eger doğruysa yumurtlama zamanlarım başlıyor bu hafta bol halvet umarım ilaçlarında etkisi devam eder saglıklı bı yumurtam olur catlar gebito kalırım
siz nasılsınız
sonnurcum cok sevindim iyi mutlu olmana
nilay melis dinlenin bol bol kafa dağıtın inş. rahat rahat dolu göbişlerle gelin
deryacım canım inş.sağlıkla sihatle kucagında olacak şubatta melegın
behiye memnun oldum bende birsel
hayal-bahar napıyo
arhada yok ortada kac vakittir :44:
selam tatlımm
yarın sende gidiyorsun sanırsam.. umarım bu tatil sanada dilediğin bütün güzellikleri getirir
bizim bu Aziz baba neymiş yaa sağolsun onun beraat kararıyla bende rahat bi nefes aldım
tv de son dakika haberini görünce eşimi arayıp haberi verdim meğer ilk haberi ben vermişim
adam sevinçten hopladı zıpladı vee dile benden ne dilersen dedi
oo sen gel akşama dileğimi söylerim dedim oda yooo şimdiden söyleki akşama kadar bende kendimi ayarlayyaım dedi
bende ooo şehirdışına çıkmamız o kadar çabuk olur mu dersin dedim
valla süper bi haldeyim kızlar adam 90 derece döndü sen neymişsin be AZİZ babaa
bende dırek cepten msj attım gozumuz aydın baskanımız cıktı yazdım bılıyorum yazmıs hangı ara duyduysa oysakı dırek msj atmıstım
allahım sonumuzu hayır etsın ...ıcler acısı halımız
dusunme dusunme dusunme dusunme dusunme
selam tatlımm
yarın sende gidiyorsun sanırsam.. umarım bu tatil sanada dilediğin bütün güzellikleri getirir
bizim bu Aziz baba neymiş yaa sağolsun onun beraat kararıyla bende rahat bi nefes aldım
tv de son dakika haberini görünce eşimi arayıp haberi verdim meğer ilk haberi ben vermişim
adam sevinçten hopladı zıpladı vee dile benden ne dilersen dedi
oo sen gel akşama dileğimi söylerim dedim oda yooo şimdiden söyleki akşama kadar bende kendimi ayarlayyaım dedi
bende ooo şehirdışına çıkmamız o kadar çabuk olur mu dersin dedim
valla süper bi haldeyim kızlar adam 90 derece döndü sen neymişsin be AZİZ babaa
İKİZLLLEEERR burcu ikizler burcu.. komiksin valladüşünmeden duramıyorum inan tutamıyorum kendimi.. hep bebek düşünüyorum hep.. ALLAH ımmm inşAllah yarabbim tez vakitlerdee heeer birimize kısmet etsin yarabbim... bu arada belim ufaktan ufağa ağrımaya başladı sanırım bebişim yerini sağlamlaştırıyor.. Hayırlısı inşAllah..
yok bizim tatıl ramazan bayramı ertesı sanırım
yok bizim tatıl ramazan bayramı ertesı sanırım
ayy ne kadınsın sen böle yaa rabbim umarım bu dileklerini en kısa zamanda sana yaşatır
ayyy hepimize inşAllah ım yarabbimm.. ben yedim kafayı ya buraya kadarımm ya bu ay istediğim kadar umut bağlıyım yarın öbür gün adetim gelirse ertesi hafta tatildeyim ya o zamanda dağıtırım kafamı diye bu ay böyle deniyorum son dk ya kadar bir umut diyorum inşAllah yarabbim..Aziz babalar ölmez, vatan bölünmez ayrıca kutlamak gerek bence ailenizi, yaşasınn Aziz baba tahliyesi yaşasın
kızlar selam.çok sağolun beni merak edenler olmuş aranızda.az öncede yazmaya çalıştım ama işyerinin internetinde bir problem vardı bir türlü gitmedi yazdıklarım.eve geldim şimdi.hemen neti açtım size cevap yazayım diye...öncelikle kan testine gidemedim.sabah 6 buçuk gibi uyandım ateşim 36,2 çıktı..haaa dedim adet olacam gitmiyoırum kan testine dedim tekrar uyudum.9 gibi saatim çaldı.dur bakıyım ateşim kaça düşmüş dedim.bi baktım 36,6 ama ben sabahkini baz aldım.adetim geliyor herhalde die kan testine gitmedim.haa bu arada hala olmadım orası da ayrı.bir tane gebelik testi aldım eczaneden.sizce yapayım mı?yoksa paşa paşa adetimi bekliyim mi????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?