- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #11.121
yap yap yap yapbence yani
kızlar selam.çok sağolun beni merak edenler olmuş aranızda.az öncede yazmaya çalıştım ama işyerinin internetinde bir problem vardı bir türlü gitmedi yazdıklarım.eve geldim şimdi.hemen neti açtım size cevap yazayım diye...öncelikle kan testine gidemedim.sabah 6 buçuk gibi uyandım ateşim 36,2 çıktı..haaa dedim adet olacam gitmiyoırum kan testine dedim tekrar uyudum.9 gibi saatim çaldı.dur bakıyım ateşim kaça düşmüş dedim.bi baktım 36,6 ama ben sabahkini baz aldım.adetim geliyor herhalde die kan testine gitmedim.haa bu arada hala olmadım orası da ayrı.bir tane gebelik testi aldım eczaneden.sizce yapayım mı?yoksa paşa paşa adetimi bekliyim mi????
ayy ne kadınsın sen böle yaa rabbim umarım bu dileklerini en kısa zamanda sana yaşatır
ayyy hepimize inşAllah ım yarabbimm.. ben yedim kafayı ya buraya kadarımm ya bu ay istediğim kadar umut bağlıyım yarın öbür gün adetim gelirse ertesi hafta tatildeyim ya o zamanda dağıtırım kafamı diye bu ay böyle deniyorum son dk ya kadar bir umut diyorum inşAllah yarabbim..Aziz babalar ölmez, vatan bölünmez ayrıca kutlamak gerek bence ailenizi, yaşasınn Aziz baba tahliyesi yaşasın
sabırlı ol annemmmm
heyyoooooo
naz canım sabrederim diyorsan bekle bence
ama çıkar mı erken olur mu onu bilemiyorum onun için bele dedim sonra hüsran yaşama :26:
benim adetlerim çok düzenlidir.şuan itibariyle 3. gün gecmiş oluyo.kötü sonuca hazırladım kendimi.sabah 36,2 yi görünce...
benim adetlerim çok düzenlidir.şuan itibariyle 3. gün gecmiş oluyo.kötü sonuca hazırladım kendimi.sabah 36,2 yi görünce...
Selam sonicim nasılsın canimsabırlı ol annemmmm
heyyoooooo
Kız sen nasıl dayanıyorsun
Benim böle test yapasim geldi şimdi
Selam sonicim nasılsın canim
iyiyimm canımm tv seyrediyorum tek ve ev hanımı olmanın tadını çıkarıyorum
pasi napayım bi akıl ver.sabah iki farklı ateş çıktı.hala adet yok.tek çizgi görmekten yoruldum bunaldımmmm...
pasi napayım bi akıl ver.sabah iki farklı ateş çıktı.hala adet yok.tek çizgi görmekten yoruldum bunaldımmmm...
iyiyimm canımm tv seyrediyorum tek ve ev hanımı olmanın tadını çıkarıyorum
İsten ayrildinmi sen:26::26::26::26:
peki belli bir müdeet idrar tutmak lazmı mı?malum yaz ya..sürekli su içiyoruz.sık çıkıyorum idrara...şimdi yapsam
peki belli bir müdeet idrar tutmak lazmı mı?malum yaz ya..sürekli su içiyoruz.sık çıkıyorum idrara...şimdi yapsam
peki belli bir müdeet idrar tutmak lazmı mı?malum yaz ya..sürekli su içiyoruz.sık çıkıyorum idrara...şimdi :......…
İsten ayrildinmi sen:26::26::26::26:
Evet çoktaannn burda yazmadım gerek bile görmedim anla
Evet çoktaannn burda yazmadım gerek bile görmedim anla
Saglık olsun canım
Evde güzel güzel vakit geçir
Aksam serin olunca çık dolaş ohhh mis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?