- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #11.141
nazz yürü bi işede gel kızzzz
gebelik testini az önce yaptım ..koskocaman bir tek çizgiiiiiiiiiiii
Canım sıkma canını vakti saati gelmediyse olmuyor iste
Dur bakalım adet olmadan hemen umudu kesmek yok
Yarın ki ateşin nasıl olacak
Saglık olsun canım
Evde güzel güzel vakit geçir
Aksam serin olunca çık dolaş ohhh mis
AYY VALLAHİ DERYAMM AYNEN YAA SÜPER BİŞEY EVDE OLMAK HELEDE YAZ BİRDE RAMAZAN GELİYOR
DENİZİMM NASIL UYUYOR MUU BALL YAA
ÜZÜLMEK YOKK BENDE MERAK ETTİM BAKALIM YARIN OLA HAYROLA
ya var ya bişey diyim mi bence gidecektin bi güzel kan vericektin pozitifse düğün bayram negatifse zaten o üzüntüyle gelirdi adetin.. valla nazcımmm canım benim bende sabah ilk idrarımla test yaptım negatif çıktı ama inan benim wc den bir çıkışım vardı gayet başım dik çıkmamış olabilir ama bu yok demek değil edalarındaydım.. adet gelmedenn hiiiçç bişey belli olmaz.. Allah ım hayırlısıyla tez vakitlerde inşAllah mümkünse bu ay kısmet etsin hepimize inşAllah..
amin...sadece amin diyebiliyorum.yarına toparlarım kendimi.ağladıkça rahatlıyorum.bu ay bal çörek otu tarçın karışımı deniyecem...
ayy naz varya sen yine pek umut bağlamamıştın mantıklı gidiyordun yani olabilirde olmayabilirde diye yazıyordun ben direk gebeyim Allah ın izniyle diyorum adetim gelirse yarına artık parçalarımı toplarsınız.o çörek otu karışımını belki bende denicem bi daha ki aya aama.. belime ara ara ağrı giriyor.. her ay adet belirtileri bile değişkenlik gösterirken bizim gebelik öncesi belirti aramamız saçma ama senin geçti 3 gün dur bakalım ya Allah tan umut kesilmez naz inşAllah.. yarına ateşin yüksek çıkar inşAllah
ya çok saçma biliyorum ama gün içinde ölçtügüm ateşler kafayı yediriyo bana..az önce 37,1 çıktı.hareket etmiyorum.sabittim.yatarak yazıyorum hatta bunları.ama ben artık eminim gebe degilim.az öncede eşime kötü haberi verdim.3 gün gecikti çünkü.olsa testte çıkardı.bir an önce adet olsam da tedavi sürecine başlasam....
tatlım inşallah senin adetin gelmez...ben yandım sen yanma bari.içimizden biri sevinse yahu..
ben zaten bu topiğimizde ki durumu anlamış değilim.. bizim tez vakitde hamile kalmamız gerekiyor birimiz kalsa sonra peşpeşe gebe kalsak.. amaann herşeyin hayırlısı benimde bel ağrım ciddi ciddi hissettirmeye başladı ağrıyı akşama test yapmadan belkide adetim gelir.. hakkımızda hayırlısı naz ya gün içinde ateş ölçünce manası yok diye söylüyorlar ama ben hiç ölçmediğim için bilemiyorum sen tedaviye başlıcam diyorsun ne tedavisi olucan ne ile ilgili sıkıntı var hıı aşılama mı
canım benim doktor hsg çekilmeden tedaviye başlamam demişti.o yüzden hsg çektircem bu ay.eşim tekrar sperm testi verecek. önceki tahlillerimi gerekirse yenilerim.şubat ayında gitmiştik en son.benim hsg korkum yüzünden erteledik.neyse bu ay hsg nin durumuna göre bir yol çizecek doktorum.öncelikle klomen çatlatma iğnesi olur herhalde...sonra aşılama sonra tüp..artık hangi noktada bebiş olursa..
bende biliyordur sanıyordum ben söyleyince uçtu adam uçtuuuu
seninkide mi fanatik beee
İKİZLLLEEERR burcu ikizler burcu.. komiksin valladüşünmeden duramıyorum inan tutamıyorum kendimi.. hep bebek düşünüyorum hep.. ALLAH ımmm inşAllah yarabbim tez vakitlerdee heeer birimize kısmet etsin yarabbim... bu arada belim ufaktan ufağa ağrımaya başladı sanırım bebişim yerini sağlamlaştırıyor.. Hayırlısı inşAllah..
ayy ne kadınsın sen böle yaa rabbim umarım bu dileklerini en kısa zamanda sana yaşatır
kız bizim deliNilay ın mıydı o tarih :44:
kızlar selam.çok sağolun beni merak edenler olmuş aranızda.az öncede yazmaya çalıştım ama işyerinin internetinde bir problem vardı bir türlü gitmedi yazdıklarım.eve geldim şimdi.hemen neti açtım size cevap yazayım diye...öncelikle kan testine gidemedim.sabah 6 buçuk gibi uyandım ateşim 36,2 çıktı..haaa dedim adet olacam gitmiyoırum kan testine dedim tekrar uyudum.9 gibi saatim çaldı.dur bakıyım ateşim kaça düşmüş dedim.bi baktım 36,6 ama ben sabahkini baz aldım.adetim geliyor herhalde die kan testine gitmedim.haa bu arada hala olmadım orası da ayrı.bir tane gebelik testi aldım eczaneden.sizce yapayım mı?yoksa paşa paşa adetimi bekliyim mi????
benim adetlerim çok düzenlidir.şuan itibariyle 3. gün gecmiş oluyo.kötü sonuca hazırladım kendimi.sabah 36,2 yi görünce...
pekı naz ayın kacında yumurtladın?ordan hesaplasan 14 gun gectımı dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?