Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

bdroner canım silik çizgi ve dış gebeliği nasıl bağdaştırdın anlamadım
yaşadığın talihsizliği düşünme artık
kötüyü çağırma

canım benimm hiç belirtim olmayınca değerde düşük ki test de silik çıkıyor malum günüm de geçti ya bir de 2 oldu kötü birşey yaşayınca korkuyorum.. aslında dış gebelik yaşsdığımda doktor demişti ki korkma vucudun böyle reddettiğine göre bi dhaa olmaz demişti Allah ımm inşAllah yarabbimm herkese bana da sağlığıyla sıhhatiyle kucağımıza alacağımız bebeklerimize gebe kalmayı Allah kısmet etsin.. akşama kan testine gitcemm değer düşük sanırsam test de okadar silik çıktığına göre.. bu bile dış gebelik belirtisiymiş gerçi ben yüksek değerledış gbee kalmıştım.. kötü bişey varsa inşAllah bugün gelir adetim..korkuyorum ben ya

ya ewet doğru hatırlıyorsun ama testi yaparken değer düşükse çok o zaman da silik çıkıyor yok şerit değil ama çok silik sabahki de öyleydi .. değer çok yüksekseee yada çok düşükse allah ım sen koru yarabbim dış gebelik diyorlar ya.. doktora gitmeyi hiç istemiyorum işyerinden izin alıp eve gidip ağlıyasım var.. birde hiç belirtim yok ne göğüs ne mide sıfır belirti.. haftaya da tatile gidicez kısmetse uçak otel tüm rezervasyonlar yapıldı kötü birşey çıkarsa eşime de üzülürüm.. o da bir heves içinde bana diyor ki doktora gitmeyelim yine stres olucaz sadece test yaptıralım değer düşükse yine düşük olur belki diyor.. akşama test yapınca biraz olsun netleşir heralde

canım benım benım de hiç belirtim yoktu
bildiğin adet belirtisi yaşadım
üstelik 1 günlük gecikmeyle idrarda da çıkmadı (gerçi bu testten kaynaklı galiba)
kan değerim de 80.5 çıkmıştı
bence gereksiz evham yapma
testin silik çıktıysa kanda da pozitifi alırsın inşallah

amin inşallah...
durum her zmanki gibi cnm bu ayda olmadı ...
yavaştan adetim başladı ..ateşimde yükselme olmadı ..neyse 3. aşılamaya geçcem bakalım kısmet olursa...
sende iyisin inşallah...
Allahım hayırlara vesile olsun inşallah 3.aşılaman metforminle daha iyi olur inşalalh sonuç
ben de çok şükür iyiyim canım
ama midem rahatsız oluyor bazen akşamları çıkartıyorum
halsizlik de var ama bunlarda sıcak da etkili diye düşünüyorum
ama bin şükür halimee

inşallah cnm ...gebelik bulantı halsizlik demek geçer zaman ilerledikçe inşlalah ..öyle cnm şükürler olsun

Son düzenleme:
canım bak benım hala öyle aman aman bulantım vs yok
7.haftadan sonra biraz başladı
yani herkes aynı belirtilri aynı şekilde yaşamak zorunda değil
akşam haberini heyecanla bekleyeceğim

çok sağol yaa.. inan o kadar umutsuz oturuyordum ki işyerinden.. çok sağol.. inşAllah hayırlı haberler alırız.. hepimiz. bende.. bu akşama gidiyorum ben kana tabi o zamana adetim gelmezse.. çok çok sağoll içime umut geldi.. evet yaa yedim bitirdim kendimi akşamdan beri ..

heh şöyle yaaa gel öpeyim seni

evet tatlım
sen nasılsın özledim sizi valla yaaa
melisin annesi ve eltisinden haber var mı

aynı cnm işte..
eltisi çıktı evde dinlniyor..annesininde sonuçları henüz çıkmamıştı..
iki gün önce gelmişti sanırım oda..

selam kızlar uğrayamadım dünkü güzel kandil gecesinde hepimize dua ettim önce sağlık mutluluk huzur sonrasında da yuvamıza hayırlı sağlıklı bir evlat ver diye..Allahım kabul etsin inşallah...
kızlar dün eltimin sonucu belli oldu durum iyi değil kanser vücuda hızlı yayılan çeşittenmiş çok üzüldük hepimiz Allah herkese sağlık acil şifa versin..denecek başka bişey yok
annemde bugün giitti doktora tekrardan ultrason çekilecek ta 18 ine gün vermişler bekliyoruz bakalım sonuç iyi olacak inşallah...
bende durumlar böyle kızlar cuma akşamda tatil için yola çıkcaz kısmetse..önceden ayarlanmış olmasaydı gitmezdik belkide ama sonuçta elden birşey gelmiyor Rabbimin takdiri böyle...hazırlık yapıyorum işte ufaktan..
nazcım sonucun negatif çıkmış sağlık olsun ne diyimki tatlım bence biran önce hsg çekir ve başla biyerden
bdroner canım inşallah güzel haberini alırız
olicim ve baharım ateşiniz nasıl merak ettim
diğer kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah öpüyorum hepinizi

Allah ım eltine yardım etsin Yarabbim.. Sağlık versin. şifa versin inşAllah tedavisi bişeyleri vardır.. Allah herkese iyilik sağlık versin.. çok üzüldüm ya.. Allah tan acil şifalar dileyelim.. bende dua edicem şimdi kendisine inşAllah iyi olur.. beni sormuşsun çok sağol napayım adetim gelmedi akşama kan vermeye gidicem sürekli dua ediyorum hayırlı haberlerle karşılaştırsın inşAllah mevlam.. inşAllah gebeysem hayırlı sağlıklı bir gebeliktir. Değilsemde tez vakitde adetim gelir diyorum sağolsun hepberaber kendinden örnekler verdi gönlümü ferahlattı.. sabahtan beri çok berbattım da toparladım ondan sonra sağolsun.. valla bide şu var ne kadar üzülsekde ağlasakda kısmetden ötesi yok.. Allah hakkımızda hayırlısını versin.. inşAllah iyi olur herşey

Allahım şifasını versin eltinin de her nerede varsa
annenin de sonuçları temiz çıkacak inşallah
dediğin gibi elden bir şey gelmez duadan başka
sen git kafanı dağıt güzelce dinlen

melis rabbim den acil şifa diliyorum sağlık gibisi varmı sağlıklıysan dünyanın en zengini sen oluyor sun işte...
anneninde sonuçları inşllh temiz çıkar...
sende tatiline git kafanı dağıt çok yorucu geçti senin için ihtiyacın var buna..
baharın ateşi düşüyor ama bugünki değerini girmemiş..
bnmde ateşim düşük cnm bizden umut yok sanki bu ay rabbim sizlere nasip etsin napalım ...

çok sağol canım aminn inşallah herkese acil şifa versin
canım hakkında hayırlısı olsun sağlıktan önemlisi yok bu ay olmazsada tekrardan deneyecez umutla yorulmadan bıkmadan canım

olim çok sağol canım inşallah sağlığımız yerinde olsunda bebişimiz de gelir hayırlısıyla tatlım
inşallah ateşiniz bir süpriz yapar bize ve güzl haberler verirsiniz olicim
evet ya bu tatil bana iyi gelecek inşallah.. bakarsınız orda bebişi tutturup gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…