Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

ya yumurtlama ya yerleşme tam arada bi gün valla
ne desek şimdi boş cnm ..
bnm batımı değiştirsene cnm 9 ağustos olarak ...
son batım olsun inşallah...

yok kız yumurtlama için geç bi tarih 18.gün benim adıma
en iyisi biz buna yerleşme diyelim oliii diyelim hadii yaaaaaaa
tamam canm değiştiriyorm inşallah son batın olsun adın hamileler kısmına gitsin emiiiiiiiiii

ay melsim umutlandırmak istemiyorum kimseyi çünkü elde olmadan insan böyle belirtilere kendini kaptırıp gidiyor ama bence güzel bi olay bu lekelenme..
cnm msj atmak çin on dk istiyor burdan yazayım bende öyle düşündüm ..ben tek takılcam oralarda desene
inşallahhhh bu son olsunnnnnnnnnnnnnnn bi de halvet o iş tamamdır ben gebeyim bu ay olmadı öteki ay hiç olmadı bi sonraki oda olmadı ondan sonraki herahngi bir ay

güzel olsun diyelim tatlım...
evet olicim isabetli karar sen tek takıl
tabii kız bu ay bende gebeyim zati lekemde geldi oohh halvetlerimde tamamdır oldu da bitti maşallah

inşallah canım işin şakası bu da
eğer hayırlısıyla olsun ne diyim
aynen cnm öyle doğru dua etmeliyiz,poztif düşünüp hakkımızda hayırlı olanı istemeliyiz..
geçenlerde beni etkileyen bi olay oldu hamilelerin ateş tablosu topiğine bakıyorum biri tablosunu paylaşmış geebe diğer bir kişide ayyy bnm tabloma benziyor ALLAH SONUMU SANA BENZETSİN DEMİŞ VE ÇOK ENTERESANKİ YADA BANA ÖYLE GELDİ o gebe olan kadın çocuğunu düşürmüş ,diğer kişide o ay gebe çıkmış ve oda düşük yapmış yani sonları benzemiş dünya çok enteresan bi aura içersinde yani herkezin yok şu felsefesi bu felsefesi diyerek anlattıkları olaylar doğru dua etmek ve doğruyu istemekten geçiyor...
bu arada ben 3.5 kg verdim bi dört kg daha versem tamamdır.. valla sper olcak gebelik öncesi iyi gelir valla

naz hoşgeldin
kız oli şu buhara oturma mevzusunda kaldım ben hala
nasıl yapılıyo biliyonmu sen

evet naz hoşgeldin
bırak kız yakacan kıçını başını boşver sen güzel yumurtluyon işte bence şansını zorlama
bende ne okuyorum ''bahara oturma mevzusuna'' deyince o ne yaa dedim kör görmez uydurr oldu...

evet canım kesinlikle doğru dua çok önemli en başta sağlıklı-sıhhatli,aklı-fikri yerinde,vücudu tam-eksiksiz,uzun ömürlü,güzel ahlaklı,güzel bahtlı,güzel yüzlü,vatanına milletine ve annesine babasına hayırlı evlat diye dua ediyorum hep
rabbim nasip eder inşallah

inşallah cnm naasip edecek er yada geç buna sonsuz inanıyorum ..
valla cnm bak o kadar zman oldu hala hayırlısıyla istiyorum ne olursa olsun ver demiyorum rabbime sanırım demiycemde rabbim o günleri göstermesinde..
kimileri bi kaç ay olmasa ayy olsunda tek midem bulansın zor geçireyim tek uyumasın ymesinn...hiç böyle düşünmedim herşeyiyle bana zorluk oluşturmayacak sağlıklı sıhhatli hayırlı bi evlat diliyorum ..amin...

canım ne desem bilmiyorum inan..hayırlsı diyebilirim sadece..
kızlarrrrr ne çok çeneniz düşmüş.oku oku biteremedim gecmişi.
melis aşılamayı düşünüyorsun herhalde..hadi inş tutar.benim batı bu ay yazmasak da olur.bu ay koruncaz galiba.dişime tel takılcak.2 tane dişim çekilcek.o yüzden bu işleri hallededip öle başlıyım diyorum çalışmalara.
hem hsg nin çekildigi ay radyasyon nedeniyle korunmak lazım demi?

evet canım aynen hep hayırlısıysa ver diyorum Rabbim inşallah bu güzel dualarımızı kabul edecek inanıyorum ben...
evet sonuna kadar sağlıklı hamilelik ve sonrasında sağlıklı hayırlı evlat inşallah canm
duamızı eksik yada yanlış yapmayalım

oli ve benim çenemiz düştü bugün
evet canm düşünüyorum kısmetse hayırlısı olsun
ben korunmamıştım nazcım tabi sen bilirsin bat söylersen yazarım söylemezsende ?? yazdım zati

hımmm bencede diş işini hallet canm ilerde sorun olmasın dişlerini yaptır ozaman bu ay krun kafana göre takıl biraz halvetinide rahatça yap

oli ve benim çenemiz düştü bugün
evet canm düşünüyorum kısmetse hayırlısı olsun
ben korunmamıştım nazcım tabi sen bilirsin bat söylersen yazarım söylemezsende ?? yazdım zati

ben kararsızım ya..şu diş işi olayı bozuyo.üstte iki tane dişim gitti.süt dişiydi.altta da iki tane süt dişi var.onlarda zamanla gidicekmiş.doktor şimdiden çekelim tellle arkadaki dişleri çekelim diyo.kadındogumcuda dişini hallet öle gel dedikarıştı benim işler

kızçeler kafama bişi takıldı.rahim filmi çekindikten sonra 2 gün banyo yapmak yasakmış..e ben 24 saat içinde 3 kez yıkandım:26: yoksa kokardım kesin.bişey olmaz demi

melis nasılsın canım düşündüklerın cok iyi inş. güzel gelısır nerde yaptırcan aşı falan?
oli buhar benımde aklıma yattı ya denesekmı bı dikkat ederız yakmadan ???
behıyecım üzülme canım hakkında hayırlısı olsun inş. ama dr degıstır ve sebebını araştır
naz hsg sonrası gebiş kalırsın inş. canım
nilay anestezili neden düşünüyorsun cok kolay bi işlem hsg ?? soni bile cektırdı baksana

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…