Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

heyoooooo hatunlar nasılsınız bakalım?
ALlahım İzmir bildiğiniz yanıyor
koltuklardan ,yataklardan alev çıkıyor resmen
Allah dışarıda çalışanların yardımcısı olsun
çarşamba günü annemleri göndereceğim sonra biz de hooooooppppp köyceğizeee
anlaşılan sonbahar gelmeden toplaşamayacağız

kuzummm korkuyorummm ne yapamki:44::44:artık bakalım o gun gelsın nele olacak allahm ıns gerek kalmazzz

canım benim iyim saol telefonda da seninle konuştuğumuz gibi doktorumla bi görüşcez bakalım bizi nasıl yönlendirirse ve eşimin sonuçlarına göre bakıcaz artık hayırlısı olsun

iyim ben kendi adıma canım sen nasılsın bakim evet yaa burasıda kaynıyorrrr
ohh hadi bakalım tatil sırası sende güzelce dinlen eğlen canım ama pamuğu da kendini de yorma emi kuzum dikkat et
şimdiden iyi tatiller sana tatlımmm

heryer aynı desene ..
iyi tatiller keyifli huzurlu

slm kızlar ben dün fakültedeki prof.larla görüşmek için yıne fakülte dr larından bırıyle (tanıdıgım) konusmaya karar verdim.
2.aşılama öncesinde onun tavsiyeleriyle fakülte (üniv.) ugrasıcam biraz bakalım. profları cok methediyorlar cunku. oda olmazsa 2. aşılama ve hemen tüp bakalım inş. bi sonuc cıkar

selamlar kızlar beni merak edenler varsa durumu bildiriyorum.. gittiğim doktor hemen tekrar deneyin dedi bekleme hiç dedi.. tutacak bence dedi.. neyse ben bir araştırma üniversite hastanesine gidceğim.. dış gebeliğimde de orada bir prof vardı onunla görüşmüştüm şimdi de onunla görüşüceğiz. genelde kromozom ve genetik testleri yaptırıyorlarmış kan testleriymiş bunlar ama rahim filmi de istiyorlarmış yana yakıla ondan korkuyorum.. ne yapıcağım bilmiyorum.. tek korkum o.. hatta bazılarına laparoskopi yapmışlar bu prof bana dış gebelikte yapmadı diye hayıflanmıştı şimdi yine yapmak ister die korkuyorum.. hakkımızda hayırlısı inşAllah. Allah tez vakitde hepimizin yüzünü güldürsün. ben çok üzgünüm.. içim çok çok sıkkın.. Allah ım inşAllah büyük bir laf ettimse, gücendirdimse affetsin inşAllah beni.. tez vakitde hayırlı sağlıklı huzurlu evlat diliyorum.. kendim için, hepimiz için..

Selam kızlar yoktum uzun zamandır memleketteydim
Herkesin keyfi yerindedir inşallah
Biz hamdolsun oglumla iyimiz sadece sıcakla aramız iyi değil :)
Hepinizi tek tek öpüyorum sizleri cok seviyorum

slm kizceleeeerrr
bnm hala netim yok sizleri ozledim bak oglumda tekme atti tam o sirada. sanriim selam edio size el sallioo pardon ayak:)))))
az kaldi ogluma kavusmama allah sagasaglim kavusmamizi nasip etsin insallah sizler nasilsinizzz tatlislar

selam canlar nasılsınızzzz
benim hala misafirlerim gitmedi.birazı gitti ama daha var.
biraz yorgunum ama bu yoğunluk iyi geldi.
eğer bi başıma olsaydım aşılamanın tutmaması daha çok koyardı bana.
bu ay bişey yapmıyorum.düşünmekte istemiyorum her ne kadar mümkün olmasada.
ayrıca bu ay yorgunluktanmıdır kisttenmidir adetim çok az geldi ve çok kısa sürdü.
ilk gün normal yoğunluktaydı diğer günler sadece leke geldi ve 4.gün tamamen kesildi.
kist olan ayda da aynısı olmuştu ama doktora falan gitmiycem şimdi doğumkontrol verir falan hiç çekemiycem.
işte böyle yuvarlanıp gidiyoruz.misafirler gider ramazan hazırlıkları başlar.davetler vs.
aslında bıktım bu yoğunluktan.sakin hayatımı özledim.
neyse ramazanda artık sahura kadar muhabbet ederiz.
topiği şöyle hızlıca okumaya başladım ama çok üzüldüm ve bıraktım.
bdroner canım hakkında hayırlısı olsun inşallah bu günlerde geçecek ve güzel günler seni bekliyor.
şimdilik hepinizi öpüyorum canlarım.bu mübarek günlerde rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürsün.

selam canlar

ben de giremedim uzun süredir, bildiğiniz gibi uğraşıyorum kızçemle

baharım sıkma canını bugünlerde geçecek, bu ay misafirler iyi olmuş yine de, düşünmeye fırsat bulamamışsın, yakında yüzün gülecek sen fazlasıyla hakediyosun,

behiyecim sen de üzülme tahmin edebiliyorum çok zor durumun, hep bu kadar yaklaşıp sonra olmaması, ama meleğine kavuşacağın günler yakındır,

bebişim ve olicim, sizin keyfiniz yerinde okuduğum kadarıyla

sonicim bi ara bebek resmi istemişin buyurun kızımın son hali

ay allahım maşallahhhh ne kız bunun tadııııı çok şeker yaaaa
ama azcık zayıflamış azcıkta teni beyaza dönmüşş.büyümüşte yavrumbenim yaaa.
cano bu kız sana benzemeye başlamış bence.allah bahtını güzel eylesin.
benim için söylediğin güzel sözlerede ayrıca teşekkür ederim bebeğimmm inşallahhh dediğin gbii olurrrrrr

BDERONER
canım rahim filminden hiç korkma tüm tetkiklerini yaptır artık sıkmamaya çalış canını

PASİİİİ
hoşgeldin yavrum
maşalah büyütüyorsun oğlanı da gezmelere gitmişsin
biz de sizi çok özledik

BAHAR
gel gari aramıza
dikkat et bu arada kendine bu yoğunlukta

CANOO
kız maşalah kızına
koca kız olmuş

ÖZLEM
valla ne kadar az kalmış sen de özlettinkendini

bu arada kızlar ben bugün itibari ile tatile gidiyorum 10 gün kadar yokum
iyi bakın kendinizee
geldiğimde de yoklama yapacağım herkes burda olsun

öpüldünüzz

merhaba kızlar uzun süredir girmiyordum bu ay klomen kullandım dün 13. gündü yumurtalarım büyümüş 22mm olmuş sagda da solda da var bugün çatlatma iğnemi oldum 3 gün boyunca her gun ilişki dedi doktorum. bu ay çok ümitliyimm bana şans dileyin....

bence korkularını bi kenara bırak ....ve doktorun ne istiyorsa yap derim..ALLAH yardımcın olsun bu hsg işinden korkmayın valla acımı kızlar...
Selam kızlar yoktum uzun zamandır memleketteydim
Herkesin keyfi yerindedir inşallah
Biz hamdolsun oglumla iyimiz sadece sıcakla aramız iyi değil :)
Hepinizi tek tek öpüyorum sizleri cok seviyorum
bende sizi öpyorummm merak etmiştim sizide iyiden iyiye..
slm kizceleeeerrr
bnm hala netim yok sizleri ozledim bak oglumda tekme atti tam o sirada. sanriim selam edio size el sallioo pardon ayak:)))))
az kaldi ogluma kavusmama allah sagasaglim kavusmamizi nasip etsin insallah sizler nasilsinizzz tatlislar
amin inşallah...beni sorduysan eğer aynıı iştee

herkes evine artık ramazan geldii
maşallah kocaman kız olmuş bu
iyi tatiller deryoşşş geldiğinde bi tekmil burda oluruz inşallah...

seni hatırlayamadım ama bol şans umarım güzel sonuçlar alırsın...

bende yumoşlarımı byütüp geldim..iki güne
öyle bir ılıcaya gittikki aman allahım cehennemi dünyada yaşadım sankii ve karnım davul gibi yumurtalıklarımda çok ağrıyoo
bu ay ki formülümm; ılıca+şeker hapı+arısütü = ne olacak bu ay sonunda görelimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…