- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #11.501
melis nasılsın canım düşündüklerın cok iyi inş. güzel gelısır nerde yaptırcan aşı falan?
oli buhar benımde aklıma yattı ya denesekmı bı dikkat ederız yakmadan ???
behıyecım üzülme canım hakkında hayırlısı olsun inş. ama dr degıstır ve sebebını araştır
naz hsg sonrası gebiş kalırsın inş. canım
nilay anestezili neden düşünüyorsun cok kolay bi işlem hsg ?? soni bile cektırdı baksana
kuzummm korkuyorummm ne yapamki:44::44:artık bakalım o gun gelsın nele olacak allahm ıns gerek kalmazzz
melis nasılsın canım düşündüklerın cok iyi inş. güzel gelısır nerde yaptırcan aşı falan?
oli buhar benımde aklıma yattı ya denesekmı bı dikkat ederız yakmadan ???
behıyecım üzülme canım hakkında hayırlısı olsun inş. ama dr degıstır ve sebebını araştır
naz hsg sonrası gebiş kalırsın inş. canım
nilay anestezili neden düşünüyorsun cok kolay bi işlem hsg ?? soni bile cektırdı baksana
heyoooooo hatunlar nasılsınız bakalım?
ALlahım İzmir bildiğiniz yanıyor
koltuklardan ,yataklardan alev çıkıyor resmen
Allah dışarıda çalışanların yardımcısı olsun
çarşamba günü annemleri göndereceğim sonra biz de hooooooppppp köyceğizeee
anlaşılan sonbahar gelmeden toplaşamayacağız
heyoooooo hatunlar nasılsınız bakalım?
ALlahım İzmir bildiğiniz yanıyor
koltuklardan ,yataklardan alev çıkıyor resmen
Allah dışarıda çalışanların yardımcısı olsun
çarşamba günü annemleri göndereceğim sonra biz de hooooooppppp köyceğizeee
anlaşılan sonbahar gelmeden toplaşamayacağız
selam canlar
ben de giremedim uzun süredir, bildiğiniz gibi uğraşıyorum kızçemle
baharım sıkma canını bugünlerde geçecek, bu ay misafirler iyi olmuş yine de, düşünmeye fırsat bulamamışsın, yakında yüzün gülecek sen fazlasıyla hakediyosun,
behiyecim sen de üzülme tahmin edebiliyorum çok zor durumun, hep bu kadar yaklaşıp sonra olmaması, ama meleğine kavuşacağın günler yakındır,
bebişim ve olicim, sizin keyfiniz yerinde okuduğum kadarıyla
sonicim bi ara bebek resmi istemişin buyurun kızımın son haliEki Görüntüle 466749
bence korkularını bi kenara bırak ....ve doktorun ne istiyorsa yap derim..ALLAH yardımcın olsun bu hsg işinden korkmayın valla acımı kızlar...selamlar kızlar beni merak edenler varsa durumu bildiriyorum.. gittiğim doktor hemen tekrar deneyin dedi bekleme hiç dedi.. tutacak bence dedi.. neyse ben bir araştırma üniversite hastanesine gidceğim.. dış gebeliğimde de orada bir prof vardı onunla görüşmüştüm şimdi de onunla görüşüceğiz. genelde kromozom ve genetik testleri yaptırıyorlarmış kan testleriymiş bunlar ama rahim filmi de istiyorlarmış yana yakıla ondan korkuyorum.. ne yapıcağım bilmiyorum.. tek korkum o.. hatta bazılarına laparoskopi yapmışlar bu prof bana dış gebelikte yapmadı diye hayıflanmıştı şimdi yine yapmak ister die korkuyorum.. hakkımızda hayırlısı inşAllah. Allah tez vakitde hepimizin yüzünü güldürsün. ben çok üzgünüm.. içim çok çok sıkkın.. Allah ım inşAllah büyük bir laf ettimse, gücendirdimse affetsin inşAllah beni.. tez vakitde hayırlı sağlıklı huzurlu evlat diliyorum.. kendim için, hepimiz için..
bende sizi öpyorummm merak etmiştim sizide iyiden iyiye..Selam kızlar yoktum uzun zamandır memleketteydim
Herkesin keyfi yerindedir inşallah
Biz hamdolsun oglumla iyimiz sadece sıcakla aramız iyi değil :)
Hepinizi tek tek öpüyorum sizleri cok seviyorum
amin inşallah...beni sorduysan eğer aynıı işteeslm kizceleeeerrr
bnm hala netim yok sizleri ozledim bak oglumda tekme atti tam o sirada. sanriim selam edio size el sallioo pardon ayak:)))))
az kaldi ogluma kavusmama allah sagasaglim kavusmamizi nasip etsin insallah sizler nasilsinizzz tatlislar
selam canlar nasılsınızzzz
benim hala misafirlerim gitmedi.birazı gitti ama daha var.
biraz yorgunum ama bu yoğunluk iyi geldi.
eğer bi başıma olsaydım aşılamanın tutmaması daha çok koyardı bana.
bu ay bişey yapmıyorum.düşünmekte istemiyorum her ne kadar mümkün olmasada.
ayrıca bu ay yorgunluktanmıdır kisttenmidir adetim çok az geldi ve çok kısa sürdü.
ilk gün normal yoğunluktaydı diğer günler sadece leke geldi ve 4.gün tamamen kesildi.
kist olan ayda da aynısı olmuştu ama doktora falan gitmiycem şimdi doğumkontrol verir falan hiç çekemiycem.
işte böyle yuvarlanıp gidiyoruz.misafirler gider ramazan hazırlıkları başlar.davetler vs.
aslında bıktım bu yoğunluktan.sakin hayatımı özledim.
neyse ramazanda artık sahura kadar muhabbet ederiz.
topiği şöyle hızlıca okumaya başladım ama çok üzüldüm ve bıraktım.
bdroner canım hakkında hayırlısı olsun inşallah bu günlerde geçecek ve güzel günler seni bekliyor.
şimdilik hepinizi öpüyorum canlarım.bu mübarek günlerde rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürsün.
maşallah kocaman kız olmuş buselam canlar
ben de giremedim uzun süredir, bildiğiniz gibi uğraşıyorum kızçemle
baharım sıkma canını bugünlerde geçecek, bu ay misafirler iyi olmuş yine de, düşünmeye fırsat bulamamışsın, yakında yüzün gülecek sen fazlasıyla hakediyosun,
behiyecim sen de üzülme tahmin edebiliyorum çok zor durumun, hep bu kadar yaklaşıp sonra olmaması, ama meleğine kavuşacağın günler yakındır,
bebişim ve olicim, sizin keyfiniz yerinde okuduğum kadarıyla
sonicim bi ara bebek resmi istemişin buyurun kızımın son haliEki Görüntüle 466749
iyi tatiller deryoşşş geldiğinde bi tekmil burda oluruz inşallah...BDERONER
canım rahim filminden hiç korkma tüm tetkiklerini yaptır artık sıkmamaya çalış canını
PASİİİİ
hoşgeldin yavrum
maşalah büyütüyorsun oğlanıda gezmelere gitmişsin
biz de sizi çok özledik
BAHAR
gel gari aramıza
dikkat et bu arada kendine bu yoğunlukta
CANOO
kız maşalah kızına
koca kız olmuş
ÖZLEM
valla ne kadar az kalmış sen de özlettinkendini
bu arada kızlar ben bugün itibari ile tatile gidiyorum 10 gün kadar yokum
iyi bakın kendinizee
geldiğimde de yoklama yapacağım herkes burda olsun
öpüldünüzz
merhaba kızlar uzun süredir girmiyordum bu ay klomen kullandım dün 13. gündü yumurtalarım büyümüş 22mm olmuş sagda da solda da var bugün çatlatma iğnemi oldum 3 gün boyunca her gun ilişki dedi doktorum. bu ay çok ümitliyimm bana şans dileyin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?