- 5 Kasım 2010
- 4.249
- 2.710
- 173
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #11.521
merhaba Kızlar bende tatildeydim yeni geldim herşeyi unuturum belki diye gittim ama kendimi de götürmüşüm meğer geçmedi hiç bir şey. hiç konuşmadım bebek mevzusunu kendimle bile konuşmadım aklıma geldikce kendimi sahile denize attım düşümek istemedim ama olmadı olmuyorben artık umut etmekten de bıktım beklemektende
Artık bende umut yok kızlar umut etmicem olmayacak işte olmayacak...
Çok yorgunum sadece hep uyumak istiyorum..
Rabbim sizleri en kısa zamnda bebeklerinize kavuşturun sizi seviyorum..
olicimmmmmmmmmmmmmmmm ne zaman gittin de geldin kızzzzzz
burnumuzun dibi zaten cnm kaldığımızda iki gün ben öyle hızlıyımdır...
maşallah jet gibisin haaa
şifa olsun canımmmm yumoşların güzelce çatlasın döllensin bebiş olsun inşallahhhh
nasıl geçti yıkandınmı güzelcenee
bildiğin haşlama anacımmm oney kız öyleee valla ayaklarım hala yanıyooo
ama eşimde grdi az azsaunaya kafayıda taktı ordan hamam yumurta iyi olsada spermlerden umudum yok
bu eşineeeeeeeeeeee
neyse napalım kuzum kısmet artık belli olmaz yanii
evet yaaa fena bir sıcağı var bende dayanamıyodum 2 dk da bir çıkıyodum
merhaba Kızlar bende tatildeydim yeni geldim herşeyi unuturum belki diye gittim ama kendimi de götürmüşüm meğer geçmedi hiç bir şey. hiç konuşmadım bebek mevzusunu kendimle bile konuşmadım aklıma geldikce kendimi sahile denize attım düşümek istemedim ama olmadı olmuyorben artık umut etmekten de bıktım beklemektende
napalım cnm artık nasip hayır spermde sorun olmasa amennada işte ne diyceksin cnm nasip ten öteye köy yok
sen nasılsın ne var ne yok bu kızlar hiç uğramaz oldu iyice ce deyip gidiyorlar umarım ramazandada böle olmazlar..
kızlar bişey sorucağım.. ben bugün araştırma hastanesini aradım profla konuştum durumları anlattım ptesi bi gel sen dedi.. hemen gider gitmez alttan muayane ederler mi ? ya çok korkuyorum.. bide hemen karar verirse rahim filmi diye hemen oracıkta çekebiliyorlar mı? adetli falan olmak gerekiyor mu? Ayy çok korkuyorum.. Ya inşAllah diyorum belki sadece kan testleriyle eşimin spermlerine bakarlar belki olabilir mi? Sizce.. ya alttan muayene olmak istemiyorum.. lütfen dermisiniz korkma muayene etmiyecekler diye.:18::18::18::18::18::18::18::18:
evet canım nasip kısmet...
bende iyiym canım ne olsun kardeşimin nişan mevzuları var bayramdan sonra kısmetse nişan olacak ailelerle tanışma fasılları falan dün de kırşehire gittik geldik melisin yoğunluğu bitmiyor işte canım
bide annemin sonucu yarın belli olacak dua edin kızlar nolur inşallah hayırlısıyla sonuçlar iyi çıkar
canım ısterdım senın dedığini demek ama alttan muayne edecek yoksa anlayamaz tam olarak ne olduğunu ama bunda da korkulacak bir şey yok hiç canın acımıyor.düşünme bile
ya muayene ederek anlıyacağı bişey yok ben dış gebelik geçirdim ya hani bu doktor çok çok defa kontrol etti zaten sıkıntı var mı die ama nasıl hatırlasın ben istiyorum ki hemen kromozomlarla ilgili kan testlerine geçelim.. var ya burası devlet hastanesi olduğundn korkuyorum ki rahim filmide çeker hemen oracıkta die.. Allah ım inşAllah hiçbirine gerek kalmaz. bi de ben aynı doktoru dış gebeliğimde gördüğümde hem ağladım hem muayeneleri oldum.. hiç konuşturmadılar bile beni.. o zaman hayati risk vardı die.. şimdi sanki yine hiç konuşmayacakmışız gibime geliyor.. amaann ne kadar korkarsam korkayım hep aynı şey kendi kendimi yediğimle kalıcam. Allah ım bize bunları nasip ettiğine göre vardır inşAllah bir hayır.. hepimize bize de hayırlı kapılar açsın inşAllah.. iyi güzel hayırlı haberler almayı nasip etsin mevlam.. inşAllah hayırlısıyla tez vakitde kısmett eder sağlıklı huzurlu mutlu bebeklerimizi
BDRONER canım hayırlı zamanda hayırlsıyla yüzünüz gülsün inşallah
tabi tüm arkadaşlarımın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?