Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

merhaba Kızlar bende tatildeydim yeni geldim herşeyi unuturum belki diye gittim ama kendimi de götürmüşüm meğer geçmedi hiç bir şey. hiç konuşmadım bebek mevzusunu kendimle bile konuşmadım aklıma geldikce kendimi sahile denize attım düşümek istemedim ama olmadı olmuyorben artık umut etmekten de bıktım beklemektende
Artık bende umut yok kızlar umut etmicem olmayacak işte olmayacak...
Çok yorgunum sadece hep uyumak istiyorum..
Rabbim sizleri en kısa zamnda bebeklerinize kavuşturun sizi seviyorum..

neden böyle diyorsun hayal 6 kere aşılama 7 kere tüpmü denedinde olmadı veya yumurta rezervinmi bitti yada eşinin spermimi bulunamadı hiç?
hayır demi ...
olaacak sadece geç olacak ve o gecikmenin çoğunu tükettik bile bnce olacak olacak ..hepimizin bebişleri olacak er yada geç ..
at karamsarlığını üzerinden bugün yanımda hamile kadının biri oturdu göbeğini ovalaya ovalaya seve seve ne canımı acıttı ama içimden bnmde olacak benimde dedim..
herşey inanmakla başlar ve inanıyorum az kaldığına ...karamsar lık yok sadece adet olunca dağıtmak var onun dışında yasak

Son düzenleme:
maşallah jet gibisin haaa
şifa olsun canımmmm yumoşların güzelce çatlasın döllensin bebiş olsun inşallahhhh
nasıl geçti yıkandınmı güzelcenee

bildiğin haşlama anacımmm oney kız öyleee valla ayaklarım hala yanıyooo
ama eşimde grdi az az saunaya kafayıda taktı ordan hamam yumurta iyi olsada spermlerden umudum yok

bildiğin haşlama anacımmm oney kız öyleee valla ayaklarım hala yanıyooo
ama eşimde grdi az az saunaya kafayıda taktı ordan hamam yumurta iyi olsada spermlerden umudum yok

bu eşineeeeeeeeeeee
neyse napalım kuzum kısmet artık belli olmaz yanii
evet yaaa fena bir sıcağı var bende dayanamıyodum 2 dk da bir çıkıyodum

bu eşineeeeeeeeeeee
neyse napalım kuzum kısmet artık belli olmaz yanii
evet yaaa fena bir sıcağı var bende dayanamıyodum 2 dk da bir çıkıyodum

napalım cnm artık nasip hayır spermde sorun olmasa amennada işte ne diyceksin cnm nasip ten öteye köy yok
sen nasılsın ne var ne yok bu kızlar hiç uğramaz oldu iyice ce deyip gidiyorlar umarım ramazandada böle olmazlar..

hayalcim bu umtsuzluğunu karamsarlığını hiç beğenmedimmmmm
lütfen böyle düşünme biz dik durdukça sağlam kaldıkça umudumuz artacak pes etmicez
üstelik bak mübarek ramazanda geldi bu güzel ayın hürmetine dualarımızı edicez ve beklicez canım başka çaremiz yokki

evet canım nasip kısmet...
bende iyiym canım ne olsun kardeşimin nişan mevzuları var bayramdan sonra kısmetse nişan olacak ailelerle tanışma fasılları falan dün de kırşehire gittik geldik melisin yoğunluğu bitmiyor işte canım
bide annemin sonucu yarın belli olacak dua edin kızlar nolur inşallah hayırlısıyla sonuçlar iyi çıkar

Son düzenleme:
kızlar bişey sorucağım.. ben bugün araştırma hastanesini aradım profla konuştum durumları anlattım ptesi bi gel sen dedi.. hemen gider gitmez alttan muayane ederler mi ? ya çok korkuyorum.. bide hemen karar verirse rahim filmi diye hemen oracıkta çekebiliyorlar mı? adetli falan olmak gerekiyor mu? Ayy çok korkuyorum.. Ya inşAllah diyorum belki sadece kan testleriyle eşimin spermlerine bakarlar belki olabilir mi? Sizce.. ya alttan muayene olmak istemiyorum.. lütfen dermisiniz korkma muayene etmiyecekler diye.:18::18::18::18::18::18::18::18:

canım ısterdım senın dedığini demek ama alttan muayne edecek yoksa anlayamaz tam olarak ne olduğunu ama bunda da korkulacak bir şey yok hiç canın acımıyor.düşünme bile

İnşallah sonuçlar iyidir canım merak ediyorum inşallah önemli bir şey yoktur..

biz geldikk
bugün kontrolüm vardı
bebişim maşalah 10+4 olmuş artık geç döllenmedeki arayı kapatacak neredeyse
yüzü falan oluşmuş burnu ağzı
her şey yolunda çok şükür
2 hafta sonra 2li tarama olacak umarım ondan da iyi sonuçlar alırım

MELİSS annenin sonuçları temiz çıkar inşallah canım benım

oli ne kadar güzel yazmış daha üzerine bir şey demeyeceğim
ama hep uyumak istemen depresyon belirtisi olabilir
kendini biraz incele canım bu anlamda
gerekirse destek alırsın

canım ısterdım senın dedığini demek ama alttan muayne edecek yoksa anlayamaz tam olarak ne olduğunu ama bunda da korkulacak bir şey yok hiç canın acımıyor.düşünme bile

ya muayene ederek anlıyacağı bişey yok ben dış gebelik geçirdim ya hani bu doktor çok çok defa kontrol etti zaten sıkıntı var mı die ama nasıl hatırlasın ben istiyorum ki hemen kromozomlarla ilgili kan testlerine geçelim.. var ya burası devlet hastanesi olduğundn korkuyorum ki rahim filmide çeker hemen oracıkta die.. Allah ım inşAllah hiçbirine gerek kalmaz. bi de ben aynı doktoru dış gebeliğimde gördüğümde hem ağladım hem muayeneleri oldum.. hiç konuşturmadılar bile beni.. o zaman hayati risk vardı die.. şimdi sanki yine hiç konuşmayacakmışız gibime geliyor.. amaann ne kadar korkarsam korkayım hep aynı şey kendi kendimi yediğimle kalıcam. Allah ım bize bunları nasip ettiğine göre vardır inşAllah bir hayır.. hepimize bize de hayırlı kapılar açsın inşAllah.. iyi güzel hayırlı haberler almayı nasip etsin mevlam.. inşAllah hayırlısıyla tez vakitde kısmett eder sağlıklı huzurlu mutlu bebeklerimizi

cANIM benim olmayacak deme.. Allah ım inanıyorum ben hayırlısıyla nasip edecek inşAllah hepimize.. bak bu korkak halimle bile.. ki inan eşim bile diyor ki çok komik oluyorsun.. titriyorsun.. kah gülüyoruz kah ağlıyoruz.. hayat bu zaten.. ben hep hayır arıyorum sen de ara.. Cenab-ı Allah sevdiği kuluna dert verirmiş.. hayırlısıyla inşAllah biz bu sınav ı hayırlısıyla verip sınavın sonunda da kucağımıza alıcağız bebeklermizi.. bu akşamda benim çok yakın arkadaşım doğum yaptı hastanede şu an sağlıcaklar getirdi dünyaya bebeğini Allah ım aynı güzel duyguyu bize de nsip etsin inşAllah.. ki de ki inanıyor musun.. çok inanmak istiyorumm çok..

canım bu yola girdimi bir kere muaynenden kaçamıyorsun gelen bakıyor gıden bakıyor.bende anlamıyorum ne gordüklerini ama muayne eder adetlımısın adetten hemn sonra çekıyorlar rahım fılmini pat diye değil

BDRONER canım hayırlı zamanda hayırlsıyla yüzünüz gülsün inşallah
tabi tüm arkadaşlarımın

canım benim.. hadi gözünüz aydın maşaAllah bak güzel haberlerle dönmüşsün çok şükür.. bana gelnce inşAllah güler yüzümüzde ben muayenelerden o kadar korkuyorum ki inan sonuç alıcam falan deyipte hiç konsantre olamıyorum.. inşAllah tez vakitde hayırlısıyla hepimizin yüzünü güldürsün bizi.. bu mübarek günün akşamında tez vakitde hayırlı haberlerimizi alalım birbirimizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…