Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

oli ne kadar güzel yazmış daha üzerine bir şey demeyeceğim
ama hep uyumak istemen depresyon belirtisi olabilir
kendini biraz incele canım bu anlamda
gerekirse destek alırsın

ne biliyim kızlar ya hep umut et hep umut et başka bir şey yok sıkıldım belki de umut etmekten.azıcık umutsuz olasım var bu aralar
Adet de olucak ondan dır belkide bu ruh hali biliyorunuz ben adet zamnı azıcık deli oluyorum

yok be canım adetli değilim senin haberin yok tatildeydin ya.. ben gebe kaldım ve yine düşük yaptım sebebi arıyacaklar.. benim adetim gelene kadar iyi bari :)) bunlar hemen çekmiyorlarsa.. bakma gülüp ettiğime yoksa gözyaşlarım bööle hazır paket halinde bıraksam süzülücek gidecek de eşime moral olayım die sıkıyorum kendimi.

amin canım hayırlı haberlerimizi alalım dedğin gibi
muayenelerden hiç korkma ne var kii
ben korkağın teki olaraktan anestezisiz rahim filmi çektirdim
ve unutma doğum yapacağız daha

oli ne kadar güzel yazmış daha üzerine bir şey demeyeceğim
ama hep uyumak istemen depresyon belirtisi olabilir
kendini biraz incele canım bu anlamda
gerekirse destek alırsın

yerim ben onun ağzını burnunu yainşallah herşey yolunda gider canım sağlıklı şekilde alırsın kucağına bebişini pasinin oğlu gibi onunda resimlerini severiz..

yerim ben onun ağzını burnunu yainşallah herşey yolunda gider canım sağlıklı şekilde alırsın kucağına bebişini pasinin oğlu gibi onunda resimlerini severiz..

inşallah ccanımm amin
sen de toparla kendini kaç kez yumrta takibi yaptırdın bilmiyorum ama bir sonraki aşamayı araştır daha fazla bekleyip stres olma derim

bende kaçtım kızlar daha yemek yiyeceğiz.. Hadi bakalım hayırlısıyla yarn Ramazan 1 Allah ım herşeyin hayırlısını kısmet etsin inşAllah kızlar hepimize. çok öptüm.. görüşürüz.

Hmmm geçmiş olsun canım yok üzülme sakın olucak inşallah sebebini bulsunlar herşey yoluna girer..cıkmam lazım kızlar eşım gelıyor gorusuruz sonra

sakın ol canım ınan kasmazsan acımıyor bıle bunu ben soyluyorum dusun

olumlu guzel haberle gel ınsallah

reglıme kaldı 1 gun salak ben bastan umutlanmıcaktım off psıkolojım bozuldu varmı benle aglıcak????????????????

behiyee gel gel de gör su halımiii ben sana demıstım reglıme yakın gör sen beni dıyee allahım yaaaaaaa ne dıyecegımı bılmıyorum hamıle olmadıgımı bılıyorum ama regl anını yasamak ıstemıyorum buay farklı umutlanmıstım..........................

bizde umutlansak ayrı bir dert umutlanmasak ayrı bir dert hangi arada kalmamız gerekiyor bir türlü çözemedim

bizde umutlansak ayrı bir dert umutlanmasak ayrı bir dert hangi arada kalmamız gerekiyor bir türlü çözemedim

he bide hamile değilsen adet olmana şükretmelisin çünkü ben ne hamile kalabilıyorum ne adet olabiliyorum.

aynen oyle regloldugun gun dr arıcam ve rahım fılmı ıcın randevu alıcam belkı de tuplerde var sorun .....................

Eğer daha önce karın bölgesinden amelıyat olmadysan bir sorun yoktur tüplerinde büyük ihtimal takma tüplerini kafana yerinde kalsın

Eğer daha önce karın bölgesinden amelıyat olmadysan bir sorun yoktur tüplerinde büyük ihtimal takma tüplerini kafana yerinde kalsın

aaaaa öylemı oluyormus :)ılk defa duydum

ama yok bendekı sans kımsede yoktur evlenırken coookk ugrastım hadi evlendım bı ısı beceremedım 3 senede öle gectı sımdıde bebek ıcın ugrasss allah baska dert vermesın de benyoruldum..............

hangi işi beceremedin pardon?

tatlım sen en zorunu atlatmışsın bunun için kendıni beceriksiz olarak görmene gerek yok.
insanın bazı şeyler elinde gibi gözüksede hiç bir şey elinde değil işte

evet cok sukur gectı bıttı de becerıksız degıl sanssız kadersız bahtsızdaha aklına gelırse.....

keske elde olsaydı ama degıl allah nasıp edıcekkkı olcak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…