- 5 Kasım 2010
- 4.249
- 2.710
- 173
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #11.541
oli ne kadar güzel yazmış daha üzerine bir şey demeyeceğim
ama hep uyumak istemen depresyon belirtisi olabilir
kendini biraz incele canım bu anlamda
gerekirse destek alırsın
cANIM benim olmayacak deme.. Allah ım inanıyorum ben hayırlısıyla nasip edecek inşAllah hepimize.. bak bu korkak halimle bile.. ki inan eşim bile diyor ki çok komik oluyorsun.. titriyorsun.. kah gülüyoruz kah ağlıyoruz.. hayat bu zaten.. ben hep hayır arıyorum sen de ara.. Cenab-ı Allah sevdiği kuluna dert verirmiş.. hayırlısıyla inşAllah biz bu sınav ı hayırlısıyla verip sınavın sonunda da kucağımıza alıcağız bebeklermizi.. bu akşamda benim çok yakın arkadaşım doğum yaptı hastanede şu an sağlıcaklar getirdi dünyaya bebeğiniAllah ım aynı güzel duyguyu bize de nsip etsin inşAllah.. ki de ki inanıyor musun.. çok inanmak istiyorumm çok..
canım bu yola girdimi bir kere muaynenden kaçamıyorsun gelen bakıyor gıden bakıyor.bende anlamıyorum ne gordüklerini ama muayne eder adetlımısın adetten hemn sonra çekıyorlar rahım fılmini pat diye değil
canım benim.. hadi gözünüz aydın maşaAllah bak güzel haberlerle dönmüşsün çok şükür.. bana gelnce inşAllah güler yüzümüzde ben muayenelerden o kadar korkuyorum ki inan sonuç alıcam falan deyipte hiç konsantre olamıyorum.. inşAllah tez vakitde hayırlısıyla hepimizin yüzünü güldürsün bizi.. bu mübarek günün akşamında tez vakitde hayırlı haberlerimizi alalım birbirimizin.
oli ne kadar güzel yazmış daha üzerine bir şey demeyeceğim
ama hep uyumak istemen depresyon belirtisi olabilir
kendini biraz incele canım bu anlamda
gerekirse destek alırsın
biz geldikk
bugün kontrolüm vardı
bebişim maşalah 10+4 olmuş artık geç döllenmedeki arayı kapatacak neredeyse
yüzü falan oluşmuş burnu ağzı
her şey yolunda çok şükür
2 hafta sonra 2li tarama olacak umarım ondan da iyi sonuçlar alırım
MELİSS annenin sonuçları temiz çıkar inşallah canım benım
yerim ben onun ağzını burnunu yainşallah herşey yolunda gider canım sağlıklı şekilde alırsın kucağına bebişini pasinin oğlu gibi onunda resimlerini severiz..
yok be canım adetli değilim senin haberin yok tatildeydin ya.. ben gebe kaldım ve yine düşük yaptım sebebi arıyacaklar.. benim adetim gelene kadar iyi bari :)) bunlar hemen çekmiyorlarsa.. bakma gülüp ettiğime yoksa gözyaşlarım bööle hazır paket halinde bıraksam süzülücek gidecek de eşime moral olayım die sıkıyorum kendimi.
kızlar bişey sorucağım.. ben bugün araştırma hastanesini aradım profla konuştum durumları anlattım ptesi bi gel sen dedi.. hemen gider gitmez alttan muayane ederler mi ? ya çok korkuyorum.. bide hemen karar verirse rahim filmi diye hemen oracıkta çekebiliyorlar mı? adetli falan olmak gerekiyor mu? Ayy çok korkuyorum.. Ya inşAllah diyorum belki sadece kan testleriyle eşimin spermlerine bakarlar belki olabilir mi? Sizce.. ya alttan muayene olmak istemiyorum.. lütfen dermisiniz korkma muayene etmiyecekler diye.:18::18::18::18::18::18::18::18:
reglıme kaldı 1 gun salak ben bastan umutlanmıcaktım off psıkolojım bozuldu varmı benle aglıcak????????????????
behiyee gel gel de gör su halımiii ben sana demıstım reglıme yakın gör sen beni dıyee allahım yaaaaaaa ne dıyecegımı bılmıyorum hamıle olmadıgımı bılıyorum ama regl anını yasamak ıstemıyorum buay farklı umutlanmıstım..........................
reglıme kaldı 1 gun salak ben bastan umutlanmıcaktım off psıkolojım bozuldu varmı benle aglıcak????????????????
behiyee gel gel de gör su halımiii ben sana demıstım reglıme yakın gör sen beni dıyee allahım yaaaaaaa ne dıyecegımı bılmıyorum hamıle olmadıgımı bılıyorum ama regl anını yasamak ıstemıyorum buay farklı umutlanmıstım..........................
bizde umutlansak ayrı bir dert umutlanmasak ayrı bir dert hangi arada kalmamız gerekiyor bir türlü çözemedim
aynen oyle regloldugun gun dr arıcam ve rahım fılmı ıcın randevu alıcam belkı de tuplerde var sorun .....................
Eğer daha önce karın bölgesinden amelıyat olmadysan bir sorun yoktur tüplerinde büyük ihtimal takma tüplerini kafana yerinde kalsın
aaaaa öylemı oluyormus :)ılk defa duydum
ama yok bendekı sans kımsede yoktur evlenırken coookk ugrastım hadi evlendım bı ısı beceremedım 3 senede öle gectı sımdıde bebek ıcın ugrasss allah baska dert vermesın de benyoruldum..............
oyyyyyyyyyyyy uzun hıkaye canım kısaca vajınısmus gectı bıttı sukur
hangi işi beceremedin pardon?
tatlım sen en zorunu atlatmışsın bunun için kendıni beceriksiz olarak görmene gerek yok.
insanın bazı şeyler elinde gibi gözüksede hiç bir şey elinde değil işte
evet cok sukur gectı bıttı de becerıksız degıl sanssız kadersız bahtsızdaha aklına gelırse.....
keske elde olsaydı ama degıl allah nasıp edıcekkkı olcak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?