Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

SLM hatunlar..
kaçmadım ortalığı bi kolaçan ettim sadece ..
bendende iyi ne olsun sizleri sormalı..
meliste gelse bi gzel haber verse daaha iyi olcam..

iyi olmaya çalışıyorum canım bir adet olsamda kurtulsam
evet ya melis i bekliyorum bende inşallah iyi haberlerle gelir..
hepinize hayırlı ramazanlar kızlar..her ramazanda olduğu gibi bu Ramazan da da çok hamiş çıkıcak buna inanıyorum

inşallah bi düzene girse ..
gecikmmeler çok zor anlıyorum seni ...
inşallah ramazan ayı bol gebeşli geçecek ...

kuzuuumm inan bak bu yaşadıklarımdan Allah beterinden korusun da en büyük sıkıntı herkesin dediği sıkıntıların başı stres.. stres yapma lutfen.. ben ne yapıcam.. ben hiç stres yapıyor muyum bak.. ne kadar rahatım:18::18: çok korkuyorum.. Allah ım iyi haberlerle karşılaştırsın inşAllah.. şimdi kan testleri yaparlarsa sonuçlar geç çıkıyormuş zannedersem bizim şimdi kromozamlara genetiğe falan bakıyorlarmış ya benim demek istediğim şu alttan muayeneye gerek yok bence çünkü kese oluşmadan bu sıkıntılar oluyorsa kan testler yapıyorlarmış çok korkuyorum test sonuçları inşAllah temiz çıkarda yüreğimiz ferahlar.. Allah inşAllah hayırlısını versin.

ve bahar atıyla beraber aramıza katılır heralde kiii

o at değil bi kere pegasus
evet avatarımdan sıkıldım aslında ben biraz kalıpcıyımdır yani çok değişiklikten hoşlanmam ama belki uğur getirir dedim ama bunuda beğenmedim.
olimmmmmmmmmm nasılsınnnn diğer canlar sizlerde iyisiniz inşallahhh
deryoşum maşallah bebişineeee
bebişim inşallah güzel sonuçlarla gel
pasimmm mesajını aldım bebeğim çok sağolll çok özledim senideee
hayalcim umutsuzluk yokkkkkkkkkkkkkkkk
bdroner toparlanmış gördüm bebeğim seni maşallah herşey güzel olacakkk
sonnur kayıplarda sanırım göremedm
snow sende iyisin inşallah
orliclede karşılaşamadım hiç
kısacası hepinizi özledim çokkkkkkkkkkk ramazan hepimize uğur getirsin inşallahhhhhhhhhhh

yemişim pegasusunu bildiğin kanatlı at iştee
iyiyim ben bekliyorumm her zmanki gibi ..sen naptın yolladın sanırım misafirlerinii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…