- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #11.581
selam kızlarr
canlarım merak etmişsiniz çok sağolun ama bugünden için sonuçlar çıkar demişlerdi biri çıkmış diğeri çıkmamış henüz sinir oldum
birisi çok şükür temiz çıkmış diğeri de inşallah iyi çıkacak güzel dualarınız için çok sağolun
hayırlı ramazan ayına girdik çok şükür Rabbim bu mübarek ayın hürmetine bize bebişlerimizi gönderir inşallah
hadi kızlar bu ayy gebiş çıksın bikaç kişi lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnn
selam kızlarr
canlarım merak etmişsiniz çok sağolun ama bugünden için sonuçlar çıkar demişlerdi biri çıkmış diğeri çıkmamış henüz sinir oldum
birisi çok şükür temiz çıkmış diğeri de inşallah iyi çıkacak güzel dualarınız için çok sağolun
hayırlı ramazan ayına girdik çok şükür Rabbim bu mübarek ayın hürmetine bize bebişlerimizi gönderir inşallah
diğeride güzel çıkacak inşallah bebişkoooo
hadi gözün aydın cnm diğeride temiz çıkar inşallah...
ramazan bereketiyle gelsin göbüşler şenlensin.....
anladım cnm bende ramazanla beraber gideekler sandımdı dayok misafirlerim gitmedi olicimmm ama bende değiller o yüzden rahatım
inşallah kızlarr çok sağolunn
ramazan bereketiyle gelir demişler dimii ee ozaman bu ay en az 3 gebe olsunnnnnnnnnnnnnnn
anladım cnm bende ramazanla beraber gideekler sandımdı da
amin inşallah en az 3 gebe olsunn allahımmmmmmmmmmmmmm duy sesimizi ...
melis biri sen olcan sanırsam
ben beğendim cnm güle güle kullan ...off ya nere gidiyorsunnnavatarımı beğendiniz miiii göz zevkinize uygunmu söleyin bakem.
sonra gidiyorum ilerleyen saatlerde geliyorummm ok
aboooooooooooowwwwwwww Allah mı söyletti ne kızzzzzzzzzzz
inşallah kuzum hayırlısıysa
ben beğendim cnm güle güle kullan ...off ya nere gidiyorsunnn
yok ben kendim söyledimm
diyosunnnnnnnnnnnnnnnnn
kız benm dememle olsa keşke ahhh ahh
sonuçta her an herşey olabilir sen ben baharr bir başkasıı neden olmasın ?
bu arada ramazanda sigaradan kurtulmaya çalışcam bakalım becerebilecekmiyim..
işte buna gülerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
selam kızlarr
sevındım canım ınsallah dıgerıde temız cıkar....
inşallahhhh senınde reglın yaklastı hava degısımı yaradımı derssın?
evet tatılde bı rahatlık gelıyo ınsana ...
canım 3 aydr 21 ınde oluyorum heralde 21 i dıye beklıyorum bakalım....inşallah gelmez allahım nolur duyy benıııııııııııııııııııı
açılıs kapanıs farketmez yeterkı hamıs kalalım
inşallah canım teşekkürler
evet yaklaştı canm yaa bilmiyorumki ama varya vallahi tatildeyken hiç aklıma bile gelmedi bebek mevzusu halvet yaparken bebek için yapmadım ilk defa
seninde yarın dimi bat
hadi inşallah güzel haberler veririz sen açılışı yap ben arkandan gelicem bikaç gün sonraa
inşallahhhh
ayyen bılım sacmalamaya baslamısım uyumak ıstemıyorum uyursam uyanamıcam cunku sahuraıdare edın bu gece
inşallah gelmez de onun yerine bebişin gelirrrr
kapanış olur mu kızzzzzzzzzzz açılış olması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?