Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

sahur için en son kaçta yemek yemek lazım?yani utanarak soruyroum ben bu imsakiyeden hiç bişi anlamadım.imsak güneş ve işrak yazıyor.biz en son saat kaçta yemeliyiz?bu soru bir di...ikinci soru gelioooo asıl bombayı veriyorum

kızlar bana bi uyku hali geldiki anlatamam tv karşısında bildiğiniz kestirdim
umarım uyuyup kalmam melis benmde uykumu açsana
naz bnm bildiğim işrak vaktinden sonra yemek yenmez bende imsakiye yok ama öyle biliyorum..

ben hsg çektirmiştim ya..eşim de bende sperm testini yenileyim demişti.gittigimiz hastanede sperm örnegi verdi.testin çıktığı gün hastanden beni aradı.beynimden vurulmuşa döndüm.çok kötüyüm test çok kötü dedi.eyvah dedim.evde sancıılı şekilde beklemeye başladım.kızlar teste inanamazsınız.eşimin sperm değerleri berbat çıkmış...
hareketli sperm sayısı 0...evet evet bildiginiz 0
ileri hızlı 0
yavaş 0
toplam hareketli sperm % 0
toplam sperm sayısı 18 milyondan küçük vsvs
evde epey bi şok yaşadık.sonra bişi farkettik.eşim spermini 9 da vermişti.ama tahlil kağıdında laboratuara kabul tarihi 13:42 yazıyo.yani bu salaklar yaklaşık 4 saaat sonra testi yapmışlar.içimiz rahatladı biraz.çünkü en gec 1 saat içinde test yapılmalıymış. yoksa doğru sonuç vermezmiş..böyle bişey duydunuz mu hiç?yani bir önceki testi ile bu kadar farklı çıkabilir mi normalde?pzt başka bi yerde testi yeniletecegiz.eşimin hala morali bozuk...işte böleee

uyuma sakınnnnnnnnnnn
hadi söylüyommmmm 3. gebemiz de sensinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hımmmmm...bence kesinlikle tekrarlansın ayrıca bunuda sorun derim en geç iki saat diye biliyorum bende oda aşılama için sperm veriliyorya onun yıkaması fln ..ve ayrıca yaşaması için bi pembe sıvının içine koydukları halde fikrimce eğer 4 saatlik bi zman varsa yanlış olması yüksk ihtimal..
acaba bizimkide öylemi olduki bi bakayım hmn :26:

naz imsak yazan saate kadar ye canm,
eşinin değerleri büyük ihtimal hatalı çıkmış canm 4 saatlik süre yanlış bence bi kez daha yeniletsin testi
bide kaç günlük perhizle verdi bu testi eşin

ya oli bence olabilir.çünkü normalde o hastanede o test yapılmıyormuş.hastane testi başka bi merkeze yolluyormuş.o merkezin yerine baktık.ulaşması için en az 1 saat yolda gitmesi lazım.pzt test verecegi yer laboratuvarın kendisi.istanbuldaki en iyi labı araştırdık.eşimin içi hala rahat degil.
önceki testte toplam hareketli sayısı %50den fazlaydı..toplam sperm 49,4 milyondu..ileri hızlı %28 di..morfoloji %11 di.bunda morfoloji %16 diyo...toplam sperm küçüktür 18 milyon diyo.diğer değerler zaten kocaman bir sıfır....

canım 3.49 da okunuyor o zmaana kadar yemen lazım haydı sor sorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…