- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #11.621
canım 3.49 da okunuyor o zmaana kadar yemen lazım haydı sor sorr
ben hsg çektirmiştim ya..eşim de bende sperm testini yenileyim demişti.gittigimiz hastanede sperm örnegi verdi.testin çıktığı gün hastanden beni aradı.beynimden vurulmuşa döndüm.çok kötüyüm test çok kötü dedi.eyvah dedim.evde sancıılı şekilde beklemeye başladım.kızlar teste inanamazsınız.eşimin sperm değerleri berbat çıkmış...
hareketli sperm sayısı 0...evet evet bildiginiz 0
ileri hızlı 0
yavaş 0
toplam hareketli sperm % 0
toplam sperm sayısı 18 milyondan küçük vsvs
evde epey bi şok yaşadık.sonra bişi farkettik.eşim spermini 9 da vermişti.ama tahlil kağıdında laboratuara kabul tarihi 13:42 yazıyo.yani bu salaklar yaklaşık 4 saaat sonra testi yapmışlar.içimiz rahatladı biraz.çünkü en gec 1 saat içinde test yapılmalıymış. yoksa doğru sonuç vermezmiş..böyle bişey duydunuz mu hiç?yani bir önceki testi ile bu kadar farklı çıkabilir mi normalde?pzt başka bi yerde testi yeniletecegiz.eşimin hala morali bozuk...işte böleee
biz 5 kere fln yaptırdık sperm testini her seferinde farklı değerler çıktı sizde iyi bir yerde tekrarlayın belliki bi anormallik var..ya oli bence olabilir.çünkü normalde o hastanede o test yapılmıyormuş.hastane testi başka bi merkeze yolluyormuş.o merkezin yerine baktık.ulaşması için en az 1 saat yolda gitmesi lazım.pzt test verecegi yer laboratuvarın kendisi.istanbuldaki en iyi labı araştırdık.eşimin içi hala rahat degil.
önceki testte toplam hareketli sayısı %50den fazlaydı..toplam sperm 49,4 milyondu..ileri hızlı %28 di..morfoloji %11 di.bunda morfoloji %16 diyo...toplam sperm küçüktür 18 milyon diyo.diğer değerler zaten kocaman bir sıfır....
bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
3 günlüktü canım.4. gün sabah vermişti testi..
biz 5 kere fln yaptırdık sperm testini her seferinde farklı değerler çıktı sizde iyi bir yerde tekrarlayın belliki bi anormallik var..
bende öyle tahmin etmiştimm...
bnmde kafama takılan bi soru var eğer ben vaktinde adet olursam yani ağustos 7-8 gibi bnm bu aşılama işi bayrama denk gelecek yavvv
bende öyle tahmin etmiştimm...
bnmde kafama takılan bi soru var eğer ben vaktinde adet olursam yani ağustos 7-8 gibi bnm bu aşılama işi bayrama denk gelecek yavvv
bnm daha akşam ymeğinde yediklerim erimedi sahuru nasıl yapcaksam...
ufff ne hazırlasamda ayrı bi dert zaten :26:
anladım canım zamanlama doğru ama bence hatalı yeniletsin eşin
eee ben sizin uykunuzu açtım ama şimdide bana uyku çöktü
sizde benimkini açın çabukkkkkkkkkkkkkkkk en acilindennnnnn
bende imsak 03:31 yazıooo
dogum sancılarım basladı
kızlar sizcede hatalı yani demi?yani şeyy...diyecegim o ki..varsaysak bu test doğru çıksa bu değerlerle bizim bebek sahibi olmamız mümkün degil demi?uykunuzu nasıl açtım ammmaaaaa?????
kız buda çok fazla oldu beeeeeeeeeeeeeee
imkansız değil ama uzun bi zaman alır bence nazcım ama umarım yanlıştır diye düşünüyorum
oyyy katmerrrr ..tam sahur sofrası olmuşş...benm ne yediğimin haddi hesabı yok ki anacım..çatlama seviyelerindeyim şuan ..akşam ne yedinki kız erimedi hala
ben katmer yaptım yanına çay peynir zeytin domates salatalık vs... bide hoşaf var yeter sanırım
kızlar sizcede hatalı yani demi?yani şeyy...diyecegim o ki..varsaysak bu test doğru çıksa bu değerlerle bizim bebek sahibi olmamız mümkün degil demi?uykunuzu nasıl açtım ammmaaaaa?????
kız buda çok fazla oldu beeeeeeeeeeeeeee
imkansız değil ama uzun bi zaman alır bence nazcım ama umarım yanlıştır diye düşünüyorum
oyyy katmerrrr ..tam sahur sofrası olmuşş...benm ne yediğimin haddi hesabı yok ki anacım..çatlama seviyelerindeyim şuan ..
evet katmerle tam bir sahur olacak bende bugün kısırı çok yedim yaaa bulgur acaip şişirdi beni ama acıktım bennnnnnnnnn
ben de mercimek köftesini çok yedimm çok şişkinlik veriyor bulgur soda çmek şart..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?