Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

bir aha actım gozelrımıi......

bız hasteneyı aradıgımızda sperm ıcın buraya gelıp kap veıyoruz evde sperm alıp getırıyorsunuz koltuk altında ve 15-20 dk da evınız yakınsa oyle olabılır demıstı ama ev uzaktı....baska yerde tekrarlayın kesınlıkle bu supheyle durulmaz

biz 5 kere fln yaptırdık sperm testini her seferinde farklı değerler çıktı sizde iyi bir yerde tekrarlayın belliki bi anormallik var..
bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bende öyle tahmin etmiştimm...
bnmde kafama takılan bi soru var eğer ben vaktinde adet olursam yani ağustos 7-8 gibi bnm bu aşılama işi bayrama denk gelecek yavvv

oli peki bu kadar farklı çıkmışmıydı?adam bu ay sperm testi vermekten bizde halvet olmadı hiç.yaklaşık 15 gündür tık yok bizde...hsg den sonra hiç olmadı zaten süper bi şekilde korunuyoruz

dogum sancılarım basladı

kız buda çok fazla oldu beeeeeeeeeeeeeee

kızlar sizcede hatalı yani demi?yani şeyy...diyecegim o ki..varsaysak bu test doğru çıksa bu değerlerle bizim bebek sahibi olmamız mümkün degil demi?uykunuzu nasıl açtım ammmaaaaa?????

imkansız değil ama uzun bi zaman alır bence nazcım ama umarım yanlıştır diye düşünüyorum

akşam ne yedinki kız erimedi hala
ben katmer yaptım yanına çay peynir zeytin domates salatalık vs... bide hoşaf var yeter sanırım
oyyy katmerrrr ..tam sahur sofrası olmuşş...benm ne yediğimin haddi hesabı yok ki anacım..çatlama seviyelerindeyim şuan ..
kızlar sizcede hatalı yani demi?yani şeyy...diyecegim o ki..varsaysak bu test doğru çıksa bu değerlerle bizim bebek sahibi olmamız mümkün degil demi?uykunuzu nasıl açtım ammmaaaaa?????

mümkün cnm tüp bebek diye bişi var ..ama sizin sonucun doğru olmadığınu düşünüyorum en kısa zamnda yenilesin testi..merak ettim bende şimdi uykum bnm hala var ama daha azaldı sanki

bizde bu gece peynir zeytin reçel vs yicez.bildiginiz kahvaltı..su olayı benim çok canımı sıkıo napacam bilmiyorum.bide çalışıorum.yarın iş var.biraz uyusam mı acaba?allak bullak olacam he...ne zaman ve nasıl yemek yapacam bilmiyorum
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun amin

bende cok acıktım bugun bı topıkten tava pızzasının tarıfını aldım herkez cok methetmıs onu denıcem bakalım ıns gece gece husrana ugramayız ekmek te yok

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…