- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #11.641
3 te ağızlar kapancak cnm ..ay şimdi açımmm ya bide soda içersem tüm acıkırım yok ben en iyisi biraz çay içiyim kaçta okunuyo sizin orda
zor olcak ama bi kaç güne düzenini oturtursun cnm...bi gün öncesinden yemeklerini hazırla istersen ben çalışırken öyle yapmıştım baya yorucu oluyor ama napcan mecburiyet..bizde bu gece peynir zeytin reçel vs yicez.bildiginiz kahvaltı..su olayı benim çok canımı sıkıo napacam bilmiyorum.bide çalışıorum.yarın iş var.biraz uyusam mı acaba?allak bullak olacam he...ne zaman ve nasıl yemek yapacam bilmiyorum
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun amin
bende cok acıktım bugun bı topıkten tava pızzasının tarıfını aldım herkez cok methetmıs onu denıcem bakalım ıns gece gece husrana ugramayız ekmek te yok
3 te ağızlar kapancak cnm ..
zor olcak ama bi kaç güne düzenini oturtursun cnm...bi gün öncesinden yemeklerini hazırla istersen ben çalışırken öyle yapmıştım baya yorucu oluyor ama napcan mecburiyet..
bi şekilde pişmiş bi hamur olacak aç kalmazsınız ...bu arada diyeti bozdunmu nilaycım...
oliiii bak bi fıkra anlatcam sana
Rizeli,Ankaralı,Bayburtlu bi bina yapmak isterler..Binayı dikerler ve ertesi gün gelip bakarlar ki bina yıkılmış..
Ankaralı der: oyy gitti tuğlalarım diye feryat figan..
Bayburtlu der: oyy gitti yapı malzemelerim der..
ordan Rizeli gelir: iyiki çimento koymamışım yoksa bende zarar edeceğudummmmm....
ayy benım eşim o konularda kıl dır ayıptrı solemez secer ve begenmezse yemez
ayy sorma yaa tatılde 4 kılo alınca heves hırs mırs hıcbısı kalmadı gercı 3 unu kendılıgınden verdım nasıl oldu anlamadım amagıtmıyorum akupunktura falan
sen ne yaptın ?verdınmı klo
gerçeklik payı bile olabilir cnm
bence bırakma peşini ..ben çok dikkat etmiyorum aslında ama beyaz ekmeği azalttım hatta kestim..birde biraz daha düzene soktum 3.5 kilo verdim cnm..bi 4 kg daha versem tamamdır..
kızlar bn yavaştan kaçcam ..sizlere iyi sahurlar allah kolaylıklar versin bu mübarek ayda dualarımız kabul olsun inşallah...
heyyyyyyyyy sahurcular nerdesinizzz .gece bıdı bıdı konuştunuz şimdide uyuyun.
orucu uykuya tutturun bakalım.bende oturmayı çok istedim ama duş aldıktan sonra dayanamadım ve uyudum.
ama bu gece inşallah uyumak istemiyorummm
baharrrrr ben burdayımm bakkk
bende burdayım bebeğim ama bi geliyorum bi gidiyorum.yemeklere başlamadım henüz ama şimdi başlıycammm
kaynatmışsınız yine
ben geldim kimse yok tabi herkes iftar derdinde
Allah şu öübarek günlerde tüm dularımızı kabul etsin
sağlık huzur versin
MELİS
annenin sonuçlarından haber mi merak ettim
kızlar nerdesiniz yahuuuuuuuuu iftardan sonra yığıldım kaldım birden yemek yeyince
ama çok şükür zorlanmadım bugün çünkü genelde uyudum
hadiii gelin de kaynatalım yaaa
baharrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben geldim bu akşam uyumamak için zorluyorum kendimi ama kimseler yok
bi sen varsın seni görmektende bıktım
vurma vurmaaa başım çok ağrıyorrrrrrrrrrrrrr
kıyamam sana ben kuşummmmmmmmm ya ilaç al barii
yemeğ yiyince oldu bebişko yaa
havada acaip sıcakkkkk
bu oli nerde yaaaa
deryoşta gelmiş gündüz onuda özledimmmm
sonnurda kayıplarda ne iş çeviriyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?