Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

bende burdayım kızlarrr....3 gündür bi tuhafım.başım s-ürekli dönüyor.dengem alt üst oluyor.sanki anlık başka boyuta geciyorum.hiç bi iş yapamıyorum.akşam 9 gibi gidip yatmazsam ayakta duramıyorum.sallanıyorum...oruçtan dicem ama oruc sadece 1 gündü bende 3 gündür var bu...doktora gitmeyi düşünüyorum.inş ciddi bişi çıkmas kızlar vallahi korktum...:26: hiçböle olmamıştım..

a.selam canım vertigo olabilirsin.bu sıcaklarda çok oluyormuş.dikkat et kendine yataktan falan hızlıca kalkma.
benimde dengem şaştı bu aralar beynim ağrıyor resmen

Kızlaaaaaar
melis tahlilin biri temiz cıkmıs gozün aydın inşallah diğeride temiz çıkıcak..
bahar naber
Bu arada tandora rizeye gitmiş annesi rahatsızlanmış hepinize selamı var

Kızlaaaaaar
bahar naber

hoşgeldin hayalcimmm
çok sağol canım inşallah öyle dua ediyorum
bugün de senin bat yazıyo ne durumdasın
aa öylemi sonnur hele yoktu geçmiş olsun yaa saolsun sende slm söyle görüşürsen

geçmiş olsun canım dikkat et bi git istersen doktora

menbeta hoşgeldin arkadaşım okuyosun ama bişey yazmadın

a.selam canım vertigo olabilirsin.bu sıcaklarda çok oluyormuş.dikkat et kendine yataktan falan hızlıca kalkma.
benimde dengem şaştı bu aralar beynim ağrıyor resmen

ya bahar bu vertigo ciddi bişi degil demi?inanın neler gelio aklıma?işteyken falan bildiginiz sallandım.anlık boyut degiştiriyorum.3 gündür ütüyü elleyemedim bile.inş gecici bişeydir.öle tırstım ki artık bebegim yok die sızlanmıcam.bişi çıkmasın da varsın bebegimiz olmasın bu noktaya geldim..

Kızlar yazılanları okurken merak ettimm.bu ay oruc tutanlar ramazan başında gece kalırsa ve gebe olduğundan haberi olmazsa adet günü ramazanın sonundaysa ve gebe haliyle oruc tutarsa bebeğe bişey olmazmı?.. biraz garip soru oldu ama merak ettm yanii.. :)

anam aynı bende böyleyim 3.5 gündür sanki böle arada yer ayağımın altından kayıyor gibi oluyor ,otururken gözlerim böle gidip geliyor vertigo nedir yahuu

Kızlaaaaaar
bahar naber
hoşgeldin canım ben iyiyim biraz yorgunum
sen nasılsın.

hayır canım ciddi değil ama ara ara oluyormuş.
sende başdönmesi deyince aklıma o geldi ama ondan olmayabilirde.
sen geçmezse bi doktora görün tatlım.
ama bence seninki sıcaklardan dolayı

Kızlar yazılanları okurken merak ettimm.bu ay oruc tutanlar ramazan başında gece kalırsa ve gebe olduğundan haberi olmazsa adet günü ramazanın sonundaysa ve gebe haliyle oruc tutarsa bebeğe bişey olmazmı?.. biraz garip soru oldu ama merak ettm yanii.. :)

ben bişey olmaz diye düşünüyorum çünkü bebiş daha çok yeni ilerleyen zamanlarda anneden beslenmeye başlayacak

hiçbişe olmaz bebek vücudun ürettiği hcg hormonu ile besleniyor zaten ..yani rızkıyla geliyor masraf çıkarmıyor..

anam aynı bende böyleyim 3.5 gündür sanki böle arada yer ayağımın altından kayıyor gibi oluyor ,otururken gözlerim böle gidip geliyor vertigo nedir yahuu

vertigo baş dönmesiymiş.internetten baktım.valla öle kötüyüm ki kızlar...olmadı salı günü doktora gitcem.beyin MR falan çeksin.benim korkumun kaynağı annemin beyninde ur var.o yüzden böle tırsıyorum.genetik olur mu olur....

mersiiii şekerim hep bebek hep bebek baydı farklı bişi olsun dedim
nasıl sence hoşmu
ÇOHHH HOŞŞŞŞŞŞ ..İYİ DÜŞÜNMÜŞSÜN BEBEK BEBEK NEREYE KADAR..

ALLAH korusun naz...ama tedbir almak iyidir git tabii..

oyyyy nazzzzz hemende aklına en kötüsünü getirdin kuşum yaaa
ama böyle düşüneceksen çektir mr falanda kafanda soru kalmasın hem zaten sen bu ay korunuyorsun.

hoşgeldin hayalcimmm
çok sağol canım inşallah öyle dua ediyorum
bugün de senin bat yazıyo ne durumdasın
aa öylemi sonnur hele yoktu geçmiş olsun yaa saolsun sende slm söyle görüşürsen
a.selam canım söylerim adet oldum bugun allahtan orucumu açmıştım boşa gitmedi
Bende iyiyim canım sağol sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…