Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

ALLAH korusun kızz içinde şüphe kalmasın bi kontrol yaptır yinede
ÇOHHH HOŞŞŞŞŞŞ ..İYİ DÜŞÜNMÜŞSÜN BEBEK BEBEK NEREYE KADAR..

.

beğenmene sevindim canımcım
evet zaten ben gebiş olduğum için kendi göbeğimin resmini koycam biraz şişsin de

ÇOHHH HOŞŞŞŞŞŞ ..İYİ DÜŞÜNMÜŞSÜN BEBEK BEBEK NEREYE KADAR..

ALLAH korusun naz...ama tedbir almak iyidir git tabii..

oyyyy nazzzzz hemende aklına en kötüsünü getirdin kuşum yaaa
ama böyle düşüneceksen çektir mr falanda kafanda soru kalmasın hem zaten sen bu ay korunuyorsun.

hem de öle bi korunuyorum ki...sıfır ilişki kızlar
kardeş olduk eşimle.şuan cinsel perhizde.pzt bi örnek daha verecek..malum hareketli sperm sayısı 0 çıkmıştı.berbat bi spermiogram var elimizde..

oliii kız anlat hele
aşılama olayında gelişmeler var dedin.
ben baya kaçırdımmmm

netten randevu alcam baktım doktor gene yok..daha önce gitiğim bi doktor vardı onu seçtim gittim işte dedim seni seçtim pikaçu..
uzun uzun konuştum anlattım..beni muayne etti ..sonra sekreterine yatış yapcaz hastamıza dedi noluyo dedim nnasıl baktıysam artık size yaptırcam testler için yatış yaptı göstermemiz lazım dedi benden biyokimya hormon ve kan ayrıştırma testleri için 4 tüp kan alındı bel ,basen ölçüm, tüylenme, sivilce vs fln incelemeleri yaptı bi doktor neyse sonuç itibariyle görünüm pkosu sonucuna varıldı..kan testlerim normal çıktı yine..
kaç defa klomen kullandın dedi 7 kere dedim tamm artık birdaha klomen yok iğneye başlıyoruz dedi 5 taneden sonra verilmez ama dedi ..
bnmde 5. günümdü iğne için en geç 3. gün burda olmalıydın o yüzden bu ayı geçiyoruz.
eşim sperm testi verdi ileri hızlımız %10 a gerilemiş olsun sayı çok yeterli normal gebelik içinde ..
böle işte...

Ne gelişmesi kız merak ettim anlat oliii dinliyoruz pardon okuyoruz

ALLAH korusun kızz içinde şüphe kalmasın bi kontrol yaptır yinede

beğenmene sevindim canımcım
evet zaten ben gebiş olduğum için kendi göbeğimin resmini koycam biraz şişsin de

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
hayal yeni dngün hayırlı olsunn bebişini getirsin sana inşallah..
soninin annesimi rahatsızmış,memlekete geleceğini söylemişti umarım önemli bişe değildir..acil şifalar ..

oliiii inş gerek kalmaz aşılamaya ya...bi bakmışsın gelmiş bebiş
ileri hızlı önceden kaçtı?malum bizim testte yüzde 28 den yüzde sıfıra geriledi ya..degişim ne oluyo merak ettim.bide siz laborutuvarda mı vermiştiniz?yani bekleyince değerler degişiyormuş ya..

sen baya baya bi inceletmişsin kendini canımcım.ama iyide olmuş bence.
sonuçta kafan rahatlamıştır.evet iğnelere daha erken başlanıyormuş ama olsun bundada vardır bi hayır.
diğer aya gerek kalmadan gelir inşallah bebişin.sperm testine takılmaya gerek yok çünkü ilişki esnasında olanla orada zoraki olan arasında çok fark oluyor.
klomene son vermeside iyi olmuş canım senin doktora kalsa 10defa içircekti sana.

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
hayal yeni dngün hayırlı olsunn bebişini getirsin sana inşallah..
soninin annesimi rahatsızmış,memlekete geleceğini söylemişti umarım önemli bişe değildir..acil şifalar ..
inşallah canım ama önemli bıse olsa söylerdi
sen 7 kere klomen kullandın mı ya

biz ilk olarak özelde bi test verdik %10 idi ..sonra bi hafta bile değil az bi ara ile tekrardan hastanede verdik %24.5 tu fakat varikosel çıktığı için ve doktor eşinde pkolu imiş ameliyat dedi eşim bi an bile düşünmeden tamam dedi neyse ameliyatımızı olduk 3 ay sonraki testte %30 olmuştu şimdiki testt ise %10 çıktı yani son testlerin hepsini hastane verdik anlıycan fakat şu dönem itibariyle sayısının az çıkacağını tahmin ediyordum hayırlısı olsun ...

biz onunla bir bütün olmuştuk ama neyse..
doktor 37,5 dozla başlıycaz pkolusun yüksek dozla çok yumurtlarsın , geç yumurtlayacaksın ama yumurtylayacaksın dedi..
şimdide bayrama denk gelecek ama olsun aşılamasız denerim hiç olmadı..
bu arada ben tüpe gitcem deyince iğneyle yapılmış iki aşılama şartı var dedi klomenle yapılan aşılamalar raporda geçerli olmuyormuş..

kızlar başım çok fena ben biraz yatıcam
sohbet çok güzel ama yatmazsam geçmeyecek.belki gelirim uyuyamazsam.
öpüyorum hepiniziii

valla bunu öğrendigimiz iyi oldu.demek ki aşılama iğne ile olacak.bu arada oli varikosel teşhisi sperm testi ile mi konuyor?yoksa muayene ile mi?eşimin pzt günkü testine göre bi yol çizelim diyoruz.belki de boş yere tepiniyoruzdur...
baharcım iyi uykular sana da.bende birazdan yatarım herhalde...
melis dün yaptığın katmerin tarifini verirmisin bi ara?
ay tek mesajla herkese yazdım heee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…