Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

Ben iyiyim canım deniz ayağımda uğraş dur
Sen neler yapıyorsun hazırlıklar tamammi

tmm sayilir su an makinada oglumun kiyafetleri yikaniyorroyy atarken bile ole seviorumki dogunca napicam yerim ben onu heraldeepasim yaa oglusun da 4 aylik olmus masallah dunyaya gelen ne coabuk buyuyo demii

bu arada kacak ilan edilmisimhicte bi keremm
kizlar gercekten hala netim yokk daha dogrusu tasindim biliosunuz net var ama tel bozuk sanirim o yuzden calismio daha dogrulamadik ki esimde pek orali olmadii kosusturmakdann babamdan aliorumm ama genelde kesildigi icin pek fazla giremiorum kk ya..cok yogunum arti agirlastim bide sicaklarrr

geçmişe daldım nasılsınız

pasi yaa a ben bu pozisyonu bılmıyorum bende catladım bu gunlerde halvetle ugrasıyorum bi anlatıverın su pozısyonu yaaww
özelden yazın gerekırse utanmayın yahuuu

tmm sayilir su an makinada oglumun kiyafetleri yikaniyorroyy atarken bile ole seviorumki dogunca napicam yerim ben onu heraldeepasim yaa oglusun da 4 aylik olmus masallah dunyaya gelen ne coabuk buyuyo demii

Evet canım Allah can saglıgı versin yeterki zaman su gibi akıp geçiyor
Sende saglıkla kurtul kucağına al yavrunu inşallah

allah kolaylık versın zor valla
ama tatlı telaslar bı yandanda yardımcın annen kardesın yokmu canım

allah kolaylık versın zor valla
ama tatlı telaslar bı yandanda yardımcın annen kardesın yokmu canım

ben yurtdisinda yasiorum cnm kanimdan kimse yok su an karnimdakinden baskaaallah izin verirse annem gelicek bu ayin sonu insallahh bu arada camasrilarim cikti kizlar asmaya gidiorummgelirim yinee

ben yurtdisinda yasiorum cnm kanimdan kimse yok su an karnimdakinden baskaaallah izin verirse annem gelicek bu ayin sonu insallahh bu arada camasrilarim cikti kizlar asmaya gidiorummgelirim yinee

ayyy canım gurbetı en derın sen yaşıyosunya Allah yardım etsın sana hayırla kurtarsın bebegını annesıne, senıde hem annene hem evladına saglıkla kavustursun

pasimm canım nasılsın
uykusuz her geceeeene güzel bir dua
inşallah biz de sağlıkla kucağımıza alalım

haberi okurken tuylerim urperdii gozlerim dolduu arkadasim bnm bu mubarek gunde insallah sevincli haberlerle donersinn cok sevindim yemin ederim coooooooooooooooooooooooookkkkkk allah tamamina erdirsinnn tatliimmm bnm yaa

kız özlem ne kadar az kalmış doğuma bebeğimm ay heycanlandım
oda falan hazırladın mı
benım annem de motora takmış durumda örgü örüyor torununa
ALlahım sağlıkla giymeyi nasip etsin cümlemize

Hey yarabbimm yaa adam senden çok takıyor desene
bizdede evde düşünen sadece benim asla ve asla belli etmez benim eşim hem zaten üzülmüyorda öyle olsa dile getirir azcık

Ama böyle stres yapmasın yaa bu sfer stres sebep olmasın yani

Günaydın kızlar
ne günaydın ya :44::44::44:ben yeni uyandımda
tünaydınlaaaaaaar
oldu mu ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…