Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

$fotoğraf (2).webp
selam kızlar
Denizin son hali...:nazar::nazar::nazar::nazar:

bu arada herkese selam olsun...
arada gelmeye çalışıyorum elimden geldiği kadar..
herkes için dualarımı ediyorum hep kalbimdesiniz canım arkadaşlarım..
sizleri seviyorum ülen:27::27::27::27::27::27::27::27:

nasılsınız kızar giremedim bir iki gündür
bir iki gün daha giremeyebilirim
kayınpederim gelecek bugün ev işi ile uğraşacaklar
ben iyiyim çok şükür oğlan tekmelerini babasına da hissettiryor artık çok hoşuna gitti eşimin:nazar:
cuma günü detaylı ultrasonum var umarım her şeyi sağlıklıdır M.Tuna'mın:nazar:

sizler nasılsınız?
bebiş yarın büyük gün Rabbim yardımcın olsun senin ve herkesin
Nili,Orlik,Soni,Hale diğer kızlar siz nasılsınız?:16:

kayınpederın mı bakıyo artık ev ıslerıne:1::1::1::1::1:

ayy esın nasıl mutludur benım esım bugun dıyorkı oyle hayallaerım varkı kafayı yıcem dusunmekten dıyo:1::1::1::1:dur dedım yeme kafan lazım bıze:1::1:

ben ıyıyım cnm kendı adıma ıkılı testımız var 6 sında gun sayıyorum bebegım 11 haftalık olucak o zmn buyumus halını gorucez ınsallah

yarın gıremeyebılırım meslıcım dualarımız senınle cnm bol sans allah hakkında hayırlısını verısn ınsalah

haleeeeee hu huuuuu nassınnnnn

ben çok yorgunum artık akşamları anca girerim oda uyumazsam :31:
yeni işin hayırlı olsun sonnurcummm ,bende şükür iyiyimm...
okurum elbette haber ver yeter

uahhaha evet
bide hatunu aşı sonrası amuda kaldıran bi tahtaravalli buldummu taaamdır :1:

caaaanım ne mutlu sana
iyyiz özledık senı acma arayı hele ben hergun bi senı goruyorum sabahları sende kacma :1:
kız o en kolayı ayakları tavan diktirme işi senki mikroskop ve yıkama olayını bile çözmüş birisinn:1:
Eki Görüntüle 518596
selam kızlar
ay bu tam yemelik olmuş yaaaaaaaaa:56::nazar::nazar::nazar:
bu arada herkese selam olsun...
arada gelmeye çalışıyorum elimden geldiği kadar..
herkes için dualarımı ediyorum hep kalbimdesiniz canım arkadaşlarım..
sizleri seviyorum ülen:27::27::27::27::27::27::27::27:
deryacımmm ALLAH senden razı olsun rbbim dualarını hep kabul etsin inşallah...
yarın gıremeyebılırım meslıcım dualarımız senınle cnm bol sans allah hakkında hayırlısını verısn ınsalah

doktoramı gidiyorsunnnnn niliiiiiiiiiiiiiiii:49::49::49:

kız o en kolayı ayakları tavan diktirme işi senki mikroskop ve yıkama olayını bile çözmüş birisinn:1:

yok datlum yaaa daha cookkk var doktora gıtmeme evde bırsuru iş var:37:iyi yattım

sen napıyorsun nasıl gıdıyor

yok datlum yaaa daha cookkk var doktora gıtmeme evde bırsuru iş var:37:iyi yattım

sen napıyorsun nasıl gıdıyor

yorma kenndini cnm yaaa bizim gibi iki kişilik ailelerin evi ne kadar kirlenirki salla gitsin:1:
bende iyi şükür rabbim bundan geri koymasın ..bu kıvamın yanınada bi bebek verirse tmm dır..amin:1:

melisimmmmmmmmm çatlama iğneni 11 demi yapcaksın sennnnnnnnnn neden se aklıma gece 11 de yapman gerektiği düştü doğru tahmin mi acaba?

yorma kenndini cnm yaaa bizim gibi iki kişilik ailelerin evi ne kadar kirlenirki salla gitsin:1:
bende iyi şükür rabbim bundan geri koymasın ..bu kıvamın yanınada bi bebek verirse tmm dır..amin:1:

melisimmmmmmmmm çatlama iğneni 11 demi yapcaksın sennnnnnnnnn neden se aklıma gece 11 de yapman gerektiği düştü doğru tahmin mi acaba?

ramzanda nasılsa orucluyum ramazan bıtınce yaparım dıye ellemedım e ondan sonra da bebişim gelınce ıyıce battı yarın annem fln gelecek koca iş beklıyo ben pek bııs yapmam ama sıkıntısı yeter:1:

allahh ınsallah en yakın zamanda sanada hayırlısıyla yasatır bu mucıze duyguyu cok ıcten soyluyorum..allah tum dularımızı kabul etsın ınsllah..şimdi bu ay sonnur sen ve melıs ıcın heyacanlı bekleyıısmız var:emir_bebek::emir_bebek::nazar:

ramzanda nasılsa orucluyum ramazan bıtınce yaparım dıye ellemedım e ondan sonra da bebişim gelınce ıyıce battı yarın annem fln gelecek koca iş beklıyo ben pek bııs yapmam ama sıkıntısı yeter:1:

allahh ınsallah en yakın zamanda sanada hayırlısıyla yasatır bu mucıze duyguyu cok ıcten soyluyorum..allah tum dularımızı kabul etsın ınsllah..şimdi bu ay sonnur sen ve melıs ıcın heyacanlı bekleyıısmız var:emir_bebek::emir_bebek::nazar:
inşallah cnm güzel haberler alırız..
ahhh keskeeeee:9::9:ama bence oglum olacak..gercı hayırlısı ama gonlumden gecen benımde kız ama ıcıme dogan erkek:9::9::9::9:
oğlan senesi bitti kız senesi başladı bakalım tutacakmı?
eşim geldı cnm cıkmam lazım cok opuyorum aksam ugramaya calısıcam

görüşürz cnm benmkide geldi ama ben çıkmıyorum ,istifimi bile bozmadım hemde :1::1:

saol canım benim inşallah herşey yolunda gider

yok kuzum dün akşam 9.30 da yaptım bile yarın sabah 9.30 da yumoşlar toplanacak 36 saat etmiş oluyor çaktın:1:

nasılsınız kızar giremedim bir iki gündür
bir iki gün daha giremeyebilirim
kayınpederim gelecek bugün ev işi ile uğraşacaklar
ben iyiyim çok şükür oğlan tekmelerini babasına da hissettiryor artık çok hoşuna gitti eşimin:nazar:
cuma günü detaylı ultrasonum var umarım her şeyi sağlıklıdır M.Tuna'mın:nazar:

sizler nasılsınız?
bebiş yarın büyük gün Rabbim yardımcın olsun senin ve herkesin
Nili,Orlik,Soni,Hale diğer kızlar siz nasılsınız?:16:

amin saol deryoşummmm

kızlar selam,
bebişim olsun yarın yumurtaların toplanacakmış, bütün dualarım seninle. benden 6 dene toplamışlardı. çift sarılısından:27::27::27::27:
moralini çok yüksek tut. evde iş miş yapma. ayaklarını uzat. ailenden birileri mutlaka yanında olsun. anestezi alacak mısın???

bu arada kızlar aramızda anaokulu öğretmeni ya da sınıf öğretmeni olan var mı? sorum olacak da

evet yarın toplanacak inşallah saol canım duaların için annem yanımda olacak saolsun anestezi alcam evet
bu arada ben anasınıfı öğretmeniyim tam üstüne bastın:1:

kızlar sabah 9 da hastanede olcam
9.30 da yumoşalrım toplanacak inşallah herşey yolunda gider sonucunda iyi kaliteli yumoşlar çıkar döllenir ve bebişim benimle olur
dualarınızı bekliyorum canım arkadaşlarım
hepinizi çok seviyorumm
sizlerde duamdasınız

9.30 da yumoşalrım toplanacak inşallah herşey yolunda gider sonucunda iyi kaliteli yumoşlar çıkar döllenir ve bebişim benimle olur
hepinizi çok seviyorumm
sizlerde duamdasınız

ALLAHım gönlündeki muradını tez zamanda nasip etsin tedavinin sonucunu sağlıklı hayırlı bi evlat olarak versin melisimmmmm...tümmm dualarım seninleeeeeee :16:

hepinizi çok seviyorumm
sizlerde duamdasınız

birazdan Allah nasib ederse yumurtaların toplanıcak, inşAllah herşey yolunda gider.. Dua ediceğim şimdi senin için.. inşAllah hep güzel haberler almayı, duyurmayı kısmet etsin Allah..

yok kız kaçar mıyım hiçç
daha doğuracağız burda beraber:8::8:
tabı yaaa
kız bakale aklıma geldi senin doğumuda ben oliylen yaptırıveririm haaa :1:
ahahah kendimi aşmış bulunmaktayım
Eki Görüntüle 518596
selam kızlar
yesinler onu ya kar beyazzz minnoş kuzucuk yaaaaa
maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar:

demi oli yaaa bende okyanusta yüzüyorumda derede boğuluyorum
o neki yaaa (kasıldım ) :1:
hepinizi çok seviyorumm
sizlerde duamdasınız
sende bizim duamızdasın canı sağlıkla insallah dileğince geçsin tüm operasyonların
beklıyoruz senı hayırlısı inşallah
dualarımız senınle canım

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr....
melisimmm verdin yumoşları kurtuldun ..şuan uyuyor bile olabilirsin ama dualarım seninle bebişimmmm....

11,30 DA Evine dönmus,biraz ağrısı varmış yatıyormus haliyle 10 tane yumoşu toplanmış bilgilerinize sunulur hepinize slm var

Back
X