Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

aaayyy inşallahhhh ben oğlumla gezerken siz de karnınızı tuta tuta gezin inşallaaaaahhhhhhhhh
valla canım dotkrola şöyle bir üstün körü konuştuk
bana anne kendini neye hazır hissediyorsa o her zaman en sağlıklısıdır dedi
bakalım kısmet

senin için en sağlıklısı nasıl olacaksa öyle olsun deryoşummm inşallah en güzel kararı vermişsindir.
eğer normal yapamayacağını düşünüyorsan boşa kendini zorlamanın bi anlamı yok bebğimm.
öpüyorum senii

bebik in the trible göbikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
delüüüüüüü

oyy deryoşum hadi bakalım hayırlısı olsun beklenen gün belirleniyor inşallah
ben yarın gitcem dr a kuzularım iyidirler inşallahh

slm kızlar
ben ateşe başladım ateş ölçüyorum çatlamıyomus yumurtam çünku oluşsada
ne devrık bı cumle oldu
hepinizi öpuyorum şekerler

canımm nerelerdesin sen yaa özledim seni
ateşe başladın demek hadi hayırlı olsun canm inşallah bebişin gelir

kızlar yarın sabah 9 da doktora gitcem bebişlerimi görcem inşallah kalp atışlarını duycam nasipse çook heyecanlıyım inşallah herşey yolundadır bugün uyku girmez gözüme yaa

kızlar yarın sabah 9 da doktora gitcem bebişlerimi görcem inşallah kalp atışlarını duycam nasipse çook heyecanlıyım inşallah herşey yolundadır bugün uyku girmez gözüme yaa

muhtemelen ben uyuyorda olabilirim o saatte :) ama sana şimdiden bol şans hayırlı haberler diliyorum.. namazı bekliyorum şimdi sana dua edicem canm

olmamı hacım dun gırdım siteye bugun giremıyorum sifremı adımı yazıyorum acmıyor nedense?

buradayım canımcım bende ozledım bıraz daha zaman gecsınde bı ugramak istiyorum inş.
bebekler buyusun. 3 olarak devam edıyosunuz demı canım

ben öğrendim melisten..haberler güzel.ama şimdi bana kızar ben sölicektim diye..o yüzden birazcık dahaaa bekleyin bakalım...

Son düzenleme:
meliiiiiiiissssssssss kız sen yarın gitmeyecekmiydin doktoraa
aay daha gelip de yazmadınn
ama naz çıtlattı umarım iyisinizdir

bebiş bana da mesaj attı kızlar herşey yolunda çok şükür.
detayları bende bilmiyorum gelince yazar.

oohh çok şükür maşallah onlara
kızlar biz interneti komşuyla kullanıyroduk okuldan arkadaş
tayını çıktı gidiyor ve net kesilecek
biz de eşimle eşimin telinden bağlanacağız yani ben de eskisi kadar sık girrmeyebilirim eşimin evde olması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…