Bak yavrum, bak güzel kardeşim internet üzerinden tanışmanın adabı internet üzerinden konuşmak, birbirini tanımaya, uygun olup olmadığını anlamaya çalışmaktan geçer. Sen ben konuşmam, sohbet etmem ancak bulunduğum yere gelirse yüzyüze konuşurum dersen bu tabiri hiç sevmem ama kezban denilen gruba dahil olursun karşındakinin gözünde. Hem hiç tanımadığın bir adamla buluşmak daha absürd değil mi sence de? Karşına ne çıkacağını nasıl biliyorsun da cesaret ediyorsun?
Senin yaşlarındayken şu an eşim olan adamla internet üzerinden tanıştım. İkimizin de ilgi alanı olan bir hobi üzerine bilgi alışverişi yapılan bir forumdu aynı bunun gibi. Aynı şehirde hatta aynı semtte olmamıza rağmen yüzyüze görüşmedik bir yılı aşkın süre. Ne zaman ki birbirimize güvendik o zaman bir araya geldik, gerçek anlamda arkadaş olduk. Hatta yıllar süren arkadaşlığımız oldu sevgili olmadan önce. Bu işin yolu yordamı budur. Senin yaptığın ya da yapmaya çalıştığın değil.
Bundan sonra karşına bu tip şeyler çıkarsa ya bana ters de kabul etme ya da şu konuda anlattığın gibi davranma.