Bu Sebeple Boşanılır Mı?

sssemaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2011
900
0
46
İstanbul
Biri bana anlatsa bu olayları sen bişeyleri atlıyosun anlatmadığın yerler var derdim, ama yok iste bir anda oldu nolduysa,

Eşimle ailesiyle görüşmemek şartıyla evlendik daha yeni, ailesiyle görüşmediğimizz süre içinde benim üstüme çok çok aşırı düşen, fakat aynı ilgiyi, hani bir çocuk gibi pohpohlanmayı da bekleyen bi kişi oldu, ben de onun artık tüm ailesi benim diye ve bana olan yaklaşımını da gördükçe onun üstüne düşmeye, yaptığı bütün naz kapris herşeyi çekmeye başladım, tabi bu süreçte erkeklerin kısacık bi zamanda ne kadar değişebildiğini de görmüş oldum.

Sonra eşim annesiyle barışmak istediğini, bu şekilde vicdan azabı çektiğini söyledi, ailesi başka bir şehirde bu arada, ben de düşündüm taşındım tamam dedim sırf onun vicdanı rahat olsun diye, sonra dediki ayda bir gidicez hergün arayalım vs. bende bir kez gittim sonra da sen istersen ayda bir git ben gelmeyi düşünmüyorum dedim, tamam dedi kızmadı, kötü olmadık, zaten yüzyüze 1 kez beraber görüştük ailesiyle, 2.ye gitmedim daha ama her gün tlf. konuşuyolar eşimle

O konuştukça ben de huzursuz oldum açıkçası,biraz o arada huysuzluk yaptım, o da bilmiyorum beni cezalandırmak mı istedi ne yapmak istedi, sen evliliği beceremiyorsun boşanmak istiyorum dedi, biraz sordum neden filan diye, konuşmıycam dedi, heralde üstelerim pişman olurum sandı, ben de toparlandım geldim ailemin yanına.. Ne yapayım şimdi ben kızlar bana bi akıl verin, pişman olmasını istiyorum eşimin

Yeni konu açmak zorunda kaldım kızlar çünkü diğer konum sanırım biraz geçmişte kaldı yorumlarınızı alamadım ordan...

bu durum kayınvalidenle kocan barıştıktan sonra mı oldu? eşinle aranız nasıldı? boşanmak istemesinin nedenini sen bilmiyo musun yani?

bu durum kayınvalidenle kocan barıştıktan sonra mı oldu? eşinle aranız nasıldı? boşanmak istemesinin nedenini sen bilmiyo musun yani?

Evet ikisi barıştıktan sonra oldu, eşimle aramız gayet iyiydi ama ben şımarttım onu her dediğine tamam diyerek sırf üzülmesin diye, hatta çocuk düşünmeye başlamıştık.

Boşanmak istemesinin nedeni büyük bi oranda doldurulması diye düşünüyorum, ayrıca doyumsuz bi kişiliği var ne yapsan yaranamazsın ya hani, sürekli daha fazlasını ister bazı insanlar,eşim de öyle işte, kendimi ona adamamı istedi sanki, bu sebeple kavgalarımız oluyodu ama boşamak fikri ilk kez çıktı ortaya

nedenini öğrenmeye çalışmalısın bence bir yuva kolay mı kuruluyor ki bu kadar saçma sapan dolduruşa gelinip yıkılsın ne yap ne et nedenini öğrenmelisin derim

Biri bana anlatsa bu olayları sen bişeyleri atlıyosun anlatmadığın yerler var derdim, ama yok iste bir anda oldu nolduysa,

Eşimle ailesiyle görüşmemek şartıyla evlendik daha yeni, ailesiyle görüşmediğimizz süre içinde benim üstüme çok çok aşırı düşen, fakat aynı ilgiyi, hani bir çocuk gibi pohpohlanmayı da bekleyen bi kişi oldu, ben de onun artık tüm ailesi benim diye ve bana olan yaklaşımını da gördükçe onun üstüne düşmeye, yaptığı bütün naz kapris herşeyi çekmeye başladım, tabi bu süreçte erkeklerin kısacık bi zamanda ne kadar değişebildiğini de görmüş oldum.

Sonra eşim annesiyle barışmak istediğini, bu şekilde vicdan azabı çektiğini söyledi, ailesi başka bir şehirde bu arada, ben de düşündüm taşındım tamam dedim sırf onun vicdanı rahat olsun diye, sonra dediki ayda bir gidicez hergün arayalım vs. bende bir kez gittim sonra da sen istersen ayda bir git ben gelmeyi düşünmüyorum dedim, tamam dedi kızmadı, kötü olmadık, zaten yüzyüze 1 kez beraber görüştük ailesiyle, 2.ye gitmedim daha ama her gün tlf. konuşuyolar eşimle
O konuştukça ben de huzursuz oldum açıkçası,biraz o arada huysuzluk yaptım, o da bilmiyorum beni cezalandırmak mı istedi ne yapmak istedi, sen evliliği beceremiyorsun boşanmak istiyorum dedi, biraz sordum neden filan diye, konuşmıycam dedi, heralde üstelerim pişman olurum sandı, ben de toparlandım geldim ailemin yanına.. Ne yapayım şimdi ben kızlar bana bi akıl verin, pişman olmasını istiyorum eşimin

Yeni konu açmak zorunda kaldım kızlar çünkü diğer konum sanırım biraz geçmişte kaldı yorumlarınızı alamadım ordan...

Yeni evli olmanıza rağmen, sizinle aynı şehirde yaşayan ailenizin evine her hafta gidip kalıyormuşsunuz.. Eşinizin ailesi şehir dışındaymış.. Hergün konuşmaları neden sizi rahatsız etti?

Ben de, kendisi her hafta ailesinin evinde yatılı kalmaya giden, benim tel.de ailemle konuşmama tepki veren birine tepki duyardım.. Eşinizin bunu boşanma olarak çözümlendirmesi ağır olmuş ama bence..

gerçekleşmesi daha doğrusu devamı imkansız bir şartla evlenmişsiniz, aile ile görüşmeden olur mu?
neler yaşadınız bilemiyorum tabi ama hele ki bir erkeğin ailesinden uzak durması imkansız ötesi imkansız geliyor bana.
hele ki evlendikten sonra, bekarken anasının yüzüne bakmayan erkekler, evlendikten sonra başlarında taşımaya kalkıyorlar.
bence mevcut durumu devam ettirerek (aile ile görüşmeden), tekrar bir araya gelseniz de evliliğiniz bir noktada tekrar tıkanır. ailesini kabullenerek, gerekirse bazı şartlar eşliğinde evliliğinizi tekrar deneyin.

Yeni evli olmanıza rağmen, sizinle aynı şehirde yaşayan ailenizin evine her hafta gidip kalıyormuşsunuz.. Eşinizin ailesi şehir dışındaymış.. Hergün konuşmaları neden sizi rahatsız etti?

Ben de, kendisi her hafta ailesinin evinde yatılı kalmaya giden, benim tel.de ailemle konuşmama tepki veren birine tepki duyardım.. Eşinizin bunu boşanma olarak çözümlendirmesi ağır olmuş ama bence..

Eşimle biz bunu konuşmuştuk, kendisi için sıkıntı olmadığını söylemişti fakat ben kendi evimi çok özlediğim için ve de artık gereksiz bulduğum için artık kalmayacaktım o konuda kesinlikle sıkıntı yok.

Fakat eşim annesiyle telefonda görüşmeye başladıktan sonra bana tuhaf tuhaf konuşmaya başladı, annem bana x kızı uygun görüyordu kız hala bekarmış deyip deyip gülmeler. Rahatsız olduğumu söylememe rağmen içeriği bu ve bunun benzeri olan konuşmalar... Ki daha önceden üzülürüm diye gözümün içine bakan adam bu. 2 aylık kocanız durmadan bunları yapsa rahatsız olmaz mıydınız

gerçekleşmesi daha doğrusu devamı imkansız bir şartla evlenmişsiniz, aile ile görüşmeden olur mu?
neler yaşadınız bilemiyorum tabi ama hele ki bir erkeğin ailesinden uzak durması imkansız ötesi imkansız geliyor bana.
hele ki evlendikten sonra, bekarken anasının yüzüne bakmayan erkekler, evlendikten sonra başlarında taşımaya kalkıyorlar.
bence mevcut durumu devam ettirerek (aile ile görüşmeden), tekrar bir araya gelseniz de evliliğiniz bir noktada tekrar tıkanır. ailesini kabullenerek, gerekirse bazı şartlar eşliğinde evliliğinizi tekrar deneyin.

Zaten barışmıştık sırf eşim huzurlu olsun diye, ama sonucu bu olacakmış demekki.
Ailesini zaten kabullenmiştim ama bana yansıtmasın yeter, annesinin laflarını bana saymasın yeter.

baska kızlardan bahsetmeye basladıgına gore annesının doldurusuna gelmıstır dıye dusunuyorum ben

boşanmaların büyük bir yüzdesi "senin ailen benim ailem" tartışmaları, bir kısmı aldatma bir kısmı da ekonomik nedenlerdir..
diğer nedenler daha küçük yüzdelere sahip..

eşinizin ailesiyle görüşmek istememekte haklı olabilirsiniz bilemiyorum. ama daha evlenmeden böyle bir şartı ileri sürmek oldukça iddialı bir davranış olmuş..

baska kızlardan bahsetmeye basladıgına gore annesının doldurusuna gelmıstır dıye dusunuyorum ben

Çok belli dolduruşa geldiği, beni üzüp kıskandırıp zevk alması da ayrı bi sıkıntı zaten.
Beni hiçbi zaman istemedi annesi, şimdi eşim de sanırım benden beklediği yaklaşımı bulamadı evlilik hayatında,ikisi benden kurtulmanın yolunu arıyolar belki, hİçbişey söylemeden evden çıkıyorum, adam eve geliyo evde karısı yok, arayıp sormuyo bile nereye gittin diye.Hiç umrunda değilim demek ki

boşanmaların büyük bir yüzdesi "senin ailen benim ailem" tartışmaları, bir kısmı aldatma bir kısmı da ekonomik nedenlerdir..
diğer nedenler daha küçük yüzdelere sahip..

eşinizin ailesiyle görüşmek istememekte haklı olabilirsiniz bilemiyorum. ama daha evlenmeden böyle bir şartı ileri sürmek oldukça iddialı bir davranış olmuş..

Canım şart olan benim görüşmememdi, eşim kendisi annesinin terbiyesizlikleri yüzünden küsmüştü annesine, gerçi daha sonra öyle bi hal almıştı ki barışmak için benden onay istiyordu, çünkü , yediğim hakaretlerin haddi hesabı yoktu

Son düzenleme:
Ay Allah hayır etsin ya..
eşin ailesiyle arayı dizince iyi bi havaya girmiş, annesinden ders mi alıyo nedir anlamadım, hergün telde konuşması normali sonuçttaa annesidir fakat evlenmiş koca adam ders alıyo gibime geliyo, sen konuştukları dakikaları , kaçkez konuştuklarını falan takip ediyomusun

1 erkek hergün hergün annesiyle konusursa helle helle geliniyle fazla bir samimiyeti yoksa oglunu kendi eline almak isteyecektir tabikii.. yani büyük bir ihtimal kaynananin etkisi olmustur.. sana tavsiyem esini ilk arayan sen olma ve dönende sen olma sonra cok fena kafaya kakiliyor yada birsürü sartlar yada daha cok istek basliyor yani kisacasi erkek kendini hakli görüyor esiniz sizi seviyorsa fazla dayanamayip sizi arayacaktir budan emin olabilirsiniz..

Boşanmak bu kadar kolay olmamalı. Lütfen.

Asırı fevri davrandığını düşünüyorum. Dipdibe yaşamıyorsun sonuçta farklı sehirlerde yasıyorsunuz.

Kimse ailesini silmez. İdare etmek burda sana düşüyor.

Niye kendini kötü gelin ilan ediyorsun ki?

Hem unutma ki sen eşini bloke ederek kayınvalidenin oğlunu cok güzel bir sekilde doldurmasına neden oluyorsun.

Ay Allah hayır etsin ya..
eşin ailesiyle arayı dizince iyi bi havaya girmiş, annesinden ders mi alıyo nedir anlamadım, hergün telde konuşması normali sonuçttaa annesidir fakat evlenmiş koca adam ders alıyo gibime geliyo, sen konuştukları dakikaları , kaçkez konuştuklarını falan takip ediyomusun

İlk başta akşam benim yanımda arıyodu havadan sudan 5 dk.filan, sonra bikaç akşam aramadı ben sordum anneni aramıycakmısın diye, sabah konuştum dedi, sonra da benim yanımdan bi daha aramadı, bikaç kez baktım yine 5 dk.,10 dk filan konuşmuştu.

1 erkek hergün hergün annesiyle konusursa helle helle geliniyle fazla bir samimiyeti yoksa oglunu kendi eline almak isteyecektir tabikii.. yani büyük bir ihtimal kaynananin etkisi olmustur.. sana tavsiyem esini ilk arayan sen olma ve dönende sen olma sonra cok fena kafaya kakiliyor yada birsürü sartlar yada daha cok istek basliyor yani kisacasi erkek kendini hakli görüyor esiniz sizi seviyorsa fazla dayanamayip sizi arayacaktir budan emin olabilirsiniz..

Asla aramam canım, ne hali varsa görsün, o kızla evlensin
Onun için okulumu bıraktım geldim ben ama umrunda bile değilmiş fedakarlıklarım, yazık

Boşanmak bu kadar kolay olmamalı. Lütfen.

Asırı fevri davrandığını düşünüyorum. Dipdibe yaşamıyorsun sonuçta farklı sehirlerde yasıyorsunuz.

Kimse ailesini silmez. İdare etmek burda sana düşüyor.

Niye kendini kötü gelin ilan ediyorsun ki?

Hem unutma ki sen eşini bloke ederek kayınvalidenin oğlunu cok güzel bir sekilde doldurmasına neden oluyorsun.

Canım ben neyi idare edeyim daha, idare ede ede kendim olmadığımı, sırf ona yaranmak için hareket ettiğimi hissetmeye başladım, adam beni istemiyomuş açıkça dedi, daha ne yapayım.
Çok istiyosa gelir alır karısı burda

siz bence ilk kararınızda yanlış dawranmaşsınız ..ewlenmeden halledicektiniz böle sorunlarınızı...
ne demek ailenle görüşmezsen ewlenirim .....böle bişeye nasıl inandınız ...onlar ailesi gün olur dewran döner onlar iyi siz kötü olursunuz kii şayet öle de olmuşş....bence ailesinden ayırıcanıza daha iyi bi çözüm bulsaydınız ...ailesiyle anlaşmaya çalışsaydınız .....kökten çözülmüş olurdu....
şimdi olan olmuş tabiii......bence biras ayrı kalın kafanızı toplayın ikinizinde fikirleri değişicektir umarım....

boşanmak bu kadar kolay olmamalı:50:sen evini terkettin eşin seni hiç arayıp sormadı öyle mi:26:daha yeni evlisiniz eşin nasıl bu kadar kolay senden vazgeçebiliyor ilginç yani:44:keşke evini terketmeseydin eşine ve ailesine karşı daha politik davransaydın sevmesen bile evinin huzuru için bazı şeyleri görmezden duymazdan gelseydin canım ama benim asıl şaşırdığım sen habersiz evi terkettiğin halde eşinin seni merak etmemesi:23:hakkında hayırlısı neyse o olsun canım.eşin çok olgun biri değil gibi geldi bana :50:umarım hatasını anlar pişman olur

insanlar birbirini olduğu gibi kabullenmeli, kimse kimseyi ömrü billah alttan almaya, anasının babasının hakaretlerine katlanmaya mecbur değil, madem o dedi boşanalım diye sen aramıcaksın, o arasada sıkıntını söyliceksin, tekrar evinize dönersenizde aynı şeyler olursa fondan bi sepert havası çalar şutlarsın, bu kadar

Back
X