Bu Sebeple Boşanılır Mı?

açıkçası bende emzikli çocuklar gibi her gün annesini aramasını istemem, hoşlanmam, böyle deli gibi özlem duyacaksa evlenmesin kardeşim, yatağını doldurmak için evleniyolar sonra heves gidince aaaa anne oluyolar bu çok aşağılayıcı bişey, benim nişanlım polis evlenir evlenmez gidicem doğuya (büyük ihtimal ığdıra yani en doğuya) ankarada yaşıyoruz şu an, kardeşimde şırnakta asker, annem ben de gidicem diye çok üzülüyo, ama hayat böyle diyip gidiyorum, bende ana kuzusuyum annemi bırakam mı diyim yani, bi kız çocuğu dirayetli duruyosa erkek kısmının vıcık vıcık olması benim sinirime gidiyo, öyle adamı koluma takıcama çanta takarım

ayy gercekten cok haklisin.. bende ailemden ayrildim yurtdisana yerlestim yani ben herseyi göze aldim 1 yilda bazen 2yilda bir ailemin yanina gidebiliyorum ayni seyi insanin esinden beklemisi normal demi.. yaaa birdee bekarken o kadar düsünkün olmuyorlar evlenincede yere göge sigdiramiyorlar..

İnşallah mutlu olursun canım..

Öyle değişik insanlar varmış ki, insan yaşadıkça öğreniyo, benim başıma gelmez,ben yapmam dediğin şeyleri karşı taraf yüzünden öyle de bi yapmak zorunda kalıyosun ki, büyük konuşmamak lazım diyosun bi kez daha..

Bu olay bana şunu öğretti, sadece pişmanlığım şu, keşke onun gönlü olsun diye, normalde yapmıycağım davranışlara girmeseydim, keşke hiç şımartmasaydım,

Şu anda asla barışmam diyemiyorum ama evliliğim asla eskisi gibi olmaz diyebiliyorum sadece, asla suyuna gitmeye çalışmam, erkektir, çalışıyo, yoruluyo, gönlünü hoş tutmak lazım demem

amin canım, inşallah sende mutlu olursun, Allah eşini ya ıslah etsin ya da senin karşına adam gibi bi adam çıkarsın inşallah

bir insan ailesi ne kadar kötü olursa olsun onu atamaz canım.sonuçta barışmışlar.kaynanan ne dediyse senden boşanmak istemiş eşin.ama senin evden ayrılman yanlış.bırak o gitsin o boşanmak istemiş.önceki sayfada bir arkadaş yazmış.evlenince erkekler daha da ailelerine bağlanıyorlar.yani bizde öyle oldu.eşim eskiden annesini pek aramazmış şimdi hergün arıyor.gerçi bende ara annenleri derdim bende alıştırdım biraz.annesi tabi arayacak tabi görüşecek bunu engelleyemeyiz ne kadar kötü olursa olsunlar.

barışabilirsin inşaallah pişmanlık duyar eşinn ama böyle anneci bi kocaya belli bir süre çocuk falan yapmaa :31:

kadinin niyeti belli evli barkli ogluna eskileri anlatmasi mantiga sigmiyor.. offf daha 2 aylik evliymissin yaaa nekadar zaman oldu evden ayrilali vee esinin etrafinda cok yakin güvenilir biri varmi en azindan pisman olup olmadigini yada hakkinda söylenenleri ögrenirsin.. dahaa kötüsü varr tatlimm bosanma asamasinda erkegin kadina attgi iftiralar esinin erkeklik gururu olsa yeni evliyken kiz daha bekarmis demez yani ciddi anlamda bosanma sürecine girdiginde iftiralara magruz kalabilirsin ( hela birde istenmeyen gelisen kaynananin büyük bir payi olur) insanin sevdiginden bosanmasi ayri bi aci iftira yemesi ayri bi aci..

Cumartesi akşam ayrıldım canım evden.Eşimin tarafından kimseyi aramak istemem.
İnşallah o kadar küçülmezler iftira falan.Cesaret de edebileceklerini sanmıyorum açıkçası, çünkü ailece biçok açıkları var, bazı şeyleri ben de tutmam içimde ve benimkiler iftira da değil gerçek

İnşallah o kadar küçülmezler iftira falan.Cesaret de edebileceklerini sanmıyorum açıkçası, çünkü ailece biçok açıkları var, bazı şeyleri ben de tutmam içimde ve benimkiler iftira da değil gerçek

daha yeni ayrilmissin yakinda seninki arar :34::34: insallah daha fazla büyümeden esinle barisirsinn..

bir insan ailesi ne kadar kötü olursa olsun onu atamaz canım.sonuçta barışmışlar.kaynanan ne dediyse senden boşanmak istemiş eşin.ama senin evden ayrılman yanlış.bırak o gitsin o boşanmak istemiş.önceki sayfada bir arkadaş yazmış.evlenince erkekler daha da ailelerine bağlanıyorlar.yani bizde öyle oldu.eşim eskiden annesini pek aramazmış şimdi hergün arıyor.gerçi bende ara annenleri derdim bende alıştırdım biraz.annesi tabi arayacak tabi görüşecek bunu engelleyemeyiz ne kadar kötü olursa olsunlar.

Görüşsün canım hiç sıkıntı değil, onun laflarıyla bana dolmasın, kendi kafası karışmasın da isterse günde 5 kez görüşsün

barışabilirsin inşaallah pişmanlık duyar eşinn ama böyle anneci bi kocaya belli bir süre çocuk falan yapmaa :31:

Çocuk fikrine de en azından bi 3 yıl böylece veda etmiş olduk, pişman olup gelecek ama zaman alır tabi gururuna yedirmesi, çocukluklarını bırakması, gelmezse kendi bilir, kendi elleriyle huzurunu bozar.

Sen olmazsan ben bi hiçim diyen kendisiydi...

Canımmm arama zaten.Onlar merak etsin gelinleri nerde diye...Canım sana şunu söyliyeyim nekadar çok açıkları olursa olsun iş boşanmaya geldimi attıkları iftiralara inanamıyorsun...Kılıçlarını çekiyorlar resmen....

o ne öyle yaa x kız bekarmış deyipgülmek te ne demek...eşiniz kendinde değil.demekki annesiyle bunları konuşuyor.. e peki siz nesiniz o ewde???mantık dışı bu durum..siz de ona x çocuk hala bekarmış bende yeni öğrendim hala gözü bendeymiş deseniz eşiniz ne tepki werir merak ettim...kimse ewlilikte bir diğerinden üstün değildir..empati kurup sizin yerinize koysun eşiniz kendini.bu konuşmaları o ne denli kaldırırdı???2. ayda en ufak tartışmada boşanalım diyen bir adam hemde??? :26::26::26::26::26:

Canımmm arama zaten.Onlar merak etsin gelinleri nerde diye...Canım sana şunu söyliyeyim nekadar çok açıkları olursa olsun iş boşanmaya geldimi attıkları iftiralara inanamıyorsun...Kılıçlarını çekiyorlar resmen....

Senin durumunu da biliyorum canım, inşallah çabucak kurtulursun,Allah seninkine de akıl fikir versin en azından gurur versin de daha fazla çirkinleşmeden bitsin herşey

o ne öyle yaa x kız bekarmış deyipgülmek te ne demek...eşiniz kendinde değil.demekki annesiyle bunları konuşuyor.. e peki siz nesiniz o ewde???mantık dışı bu durum..siz de ona x çocuk hala bekarmış bende yeni öğrendim hala gözü bendeymiş deseniz eşiniz ne tepki werir merak ettim...kimse ewlilikte bir diğerinden üstün değildir..empati kurup sizin yerinize koysun eşiniz kendini.bu konuşmaları o ne denli kaldırırdı???2. ayda en ufak tartışmada boşanalım diyen bir adam hemde??? :26::26::26::26::26:

Ben sana böyle desem nolur diye sordum kendisine.
Cevap:Ben erkeğim sen kadın, herkesin konumu farklı
Valla bizim tarfta hiçbi erkek karısına böyle demez dedim.
Cevap:Olabilir deselermiş..
Tabi bunlar esprili söyleniyo ama sonuçta fikirleri böyle demek ki.

Aldatma da beklenir diyceksiniz di mi böylesinden, içindeki maço gittikçe ortaya çıkıyo...

Senin durumunu da biliyorum canım, inşallah çabucak kurtulursun,Allah seninkine de akıl fikir versin en azından gurur versin de daha fazla çirkinleşmeden bitsin herşey

bence esin cok gecmeden döner bir sürü isteklerle böyle sacma sapan sey bosanma konusu olamaz yanii. kaynanan kesin taaruza gecmistir kimbilir esine neler söylüyordur.. esinde biraz mantik varsa barisirsiniz.. ben esimle baristiysak siz kesin barisirsiniz.. bak sana taktik bundan sonra esin annesiyle senin yaninda konussun hic olmassa esini dolduramaz..

canım boyle durumlarda eş ve ailesi genelde soyel bı yaklasımda da bulunabılıyor yanı neden gıttı evı terkettı deıl de giden kendısı terkeden sonucuna da katlanır gözüyle bakılıyor bunu da düşündün mü :26:

Aminnn canım.Allah kimsenin başına vermesin.Benimki hala karalama derdinde neyse mahkemeye az kaldı biticek.Herşey gönlüne göre olsun canımcığım ..üzülsende üzülmesende herşey olacağına varıyor.

bence esin cok gecmeden döner bir sürü isteklerle böyle sacma sapan sey bosanma konusu olamaz yanii. kaynanan kesin taaruza gecmistir kimbilir esine neler söylüyordur.. esinde biraz mantik varsa barisirsiniz.. ben esimle baristiysak siz kesin barisirsiniz.. bak sana taktik bundan sonra esin annesiyle senin yaninda konussun hic olmassa esini dolduramaz..

Barışırız barışmasına da nasıl tahammül edicem
İçim öyle bi hırsla dolu ki anlatamam canım ya

Egal sendemi kötü şeyler yaşadın yoksaaaaaaa ?

Ben sana böyle desem nolur diye sordum kendisine.
Cevap:Ben erkeğim sen kadın, herkesin konumu farklı
Valla bizim tarfta hiçbi erkek karısına böyle demez dedim.
Cevap:Olabilir deselermiş..
Tabi bunlar esprili söyleniyo ama sonuçta fikirleri böyle demek ki.

Aldatma da beklenir diyceksiniz di mi böylesinden, içindeki maço gittikçe ortaya çıkıyo...

walla öyle dicem sssema hanım ağzımdan aldınız...konum farkı diye birşey yok.yani sizi üzmek istemiyorum ama inanın bana 2 ayda bunları söyleyen adamla bilmiyorum ki ömür geçer mi...zaman herşeyin ilacıdır bakalım zamanla neler göreceksiniz.ben bazı arkadaşlarıma katılmıyorum kalkıp gitmkle iyi yapmışsınız bile diyebilirim....kalıp sawaşmak daha erdemli ama o zman eşiniz sawaştığınızı değil''yüzsüzlük yaptığınızı,o lafları yiyip oturduğunuzu'' düşünecekti...allah yardımcınız olsun....

canım boyle durumlarda eş ve ailesi genelde soyel bı yaklasımda da bulunabılıyor yanı neden gıttı evı terkettı deıl de giden kendısı terkeden sonucuna da katlanır gözüyle bakılıyor bunu da düşündün mü :26:

Düşündüm canım düşündüm ailemle de herşeyi uzun uzun konuştuk.
Babamın kesin talimatı var kesinlikle aramıyosun kendi bilir dedi.
Şükür benim ailem arkamda, çekincek bi durumum yok ona muhtaç değilim, evlilik hayatımız zaten benim onu pohpohlamama dönüştü, gelip almazsa demek ki istemiyo diye kendimi de telkin ederim.
Gelmezse geri dönmezse buna da hazırım o zaman da mahkemede dökerim kinimi

bence eşyelarını toplayıp ailenin yanına gitmekle çok acele etmişsin

walla öyle dicem sssema hanım ağzımdan aldınız...konum farkı diye birşey yok.yani sizi üzmek istemiyorum ama inanın bana 2 ayda bunları söyleyen adamla bilmiyorum ki ömür geçer mi...zaman herşeyin ilacıdır bakalım zamanla neler göreceksiniz.ben bazı arkadaşlarıma katılmıyorum kalkıp gitmkle iyi yapmışsınız bile diyebilirim....kalıp sawaşmak daha erdemli ama o zman eşiniz sawaştığınızı değil''yüzsüzlük yaptığınızı,o lafları yiyip oturduğunuzu'' düşünecekti...allah yardımcınız olsun....

Amin canım sağ ol hepimizin yardımcısı olsun.
Aynen öyle düşünecekti tepeme çıkmaya, çocukluklarına devam edecekti ben de ruh hastası olup çıkacaktım.
Bakalım biraz ayrı kalmak belki iyi gelir, ikimiz de düşünüp doğru kararları veririz.

Back
X