- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşinizin annesinden küsmesini nasıl istediniz?? yada o teklif ettiyse nasıl kabul ettiniz?
anne değilsiniz galiba.....
dolduruşa gelmişse ve uyanamazsa bu sebepten boşanılır ne yazıkki....
Blöf değil hanımefendi, benimle yaşamak istemediğini söyleyen bir adamla niye yaşıyayım, yakasına mı yapışayım beni bırakma diye.
Aranma diye bir durum da yok, sizin kabul edebileceğiniz bazı şeyleri ben kabul edemiyorsam, bu benim arandığım anlamına gelmez.
Evliliğin sorumluluğunu alamadığım fikrine nerden vardınız onu da merak ettim??Kayınvaldemin hakaretlerine katlanmadım diye bu sorumluluk almadığım anlamına geliyorsa, evet almadım
eşinizin amacı sizi pişman ettirip annesiyle aranızın düzelmesini sağlamaktı..bunu umuyordu,ama siz onu aramayınca(ki en doğrusu budur)işler tersine döndü..etekleri tutuştu ve pişman oldu,aradı,kendisine bu kadar ilgi gösteren bir eşi kaybetmeyi göze alamadı..size tavsiyem sakin ve soğukkanlı olun eğer eve gelip sizinle konuşacak olursa..emin olunki sakin ve net bir şekilde konuşmak,öfkeyle konuşmaktan daha etki edecektir ona..ondan isteklerinizi,beklentilerinizi açık açık sıralayın,hatta yazın bir kağıda,verin eline...benim şartlarım bunlar bunlar bunlar....artık bir müddet eski sema yok..bunu idrak etsin..eğer evinize dönmeni isteyecek olursa,sen de şartlarının kabul edilmesini öne sür...anlasın evlilik çocuk oyuncağı değil,yaşı kaç bu arada?sizde hiç olmazsa ayda bir kayınvalideniz ile görüşün,hernekadar istemesizde,ne yaşarsanız yaşayın...sizin eşinizin ailesiyle görüşmemeniz,soğuk durmanız eşinizi çok etkiliyor,ve bu durumda evliliğinizi kötü yönde etkiliyor..ayda bir onlarla ciddiyetinizi bozmadan,mesafenizi koruyarak,eşinizin ve evliliğinizin hatrı için görüşebilirsiniz öyle değil mi?
Burda aslan kesilerek bi yerlere varamazsınız...
Yokuşa sürmek yerine evliliği sürdürebilmek daha önemli... seviyorsanız şayet..
Milyonlarca kadın kayınvalidesiyle sorun yaşıyor... kimse en ufak tartışmada bavulunu alıp gitmiyor... ki evi ev haline getiren kadındır....
Kadında kadınlığını bilmeli...
Ayrıca barışırsanız eşinizin ailesiyle münasebetine karışmayın... yoksa burda daha çok konu açarsınız...
Valla boşanmak isteyen adamla aynı evde duracak değilim, zorunluluğum yok çocuğum yok, keyfi olarak boşancam diyen de ben değilim,
Ayrıca ben sadece burda aslan kesilmedim gördüğünüz gibi kendi hayatımda da aslan kesildim, bu benim tercihim.
Kadınlığımı da bu şekilde biliyorum, sizin istediğiniz gibi kuzu olarak değil..
Kendi söylediklerinizle çelişiyorsunuz...
Sizin yaptığınız şey, sözde eşinize göz dağı vermek...
2 aylık evlilik, boşanma lafları, evi terketmeler, eşin pişman olmasını istemeler, ailesini dolaylı yollardan istememeler :)))) çokkk karışık....
Eşiniz gelse, affedeceksiniz... Keza bunu tekrarlamayın... Laçkalaşırsınız... Ortada evlilik diye bişey kalmaz...
Bana gelince 7 yıllık birlikteliğimde eşim bir kez bile boşanma kelimesini teleaffuz edemedi... evlenirken bu kelimeyi kullanırsa boşanacağımı çok iyi biliyordu...
Evet kavgalar ettik....
Ama bunları kendi içimizde aştık...
Nerde kaldı kuzulukSeneler önce annemin kucağında kaldı
İşinize gelmeyen yorumlar olunca, en iyi yapabildiğiniz şey, karşı tarafa sataşmak...
Selametle...
Tabi
Hanımefendi ben zaten saygılı davranıyorum, ailesiyle görüştü diye gitmedim evden, kendisi istedi gitmemi
tatlım ben ondan bahsetmiyorumki en başından bahsediyorum. ailesiyle görüşmemek için anlaşma yapmışsınız çok saçma. o onun ailesi. ne demek yani benim oğlum benimle göüşmek istemeyecek sırf eşi istiyor diye. ölürken gözüm açık gider valla. şu gelin kaynana niye bu kadar düşman olurlar anlamam ya. kadınlar kıskanıyorlar çocuklarını ben kocamdan bile kıskanıyorum kızımı. biraz anlayışlı olamalısınız. olmadı bayramdan bayrama görüşeceksiniz. yazık adamlarda arada kalıyor yaşlılarıda üzüyorsunuz.
diğer taraftan en büyük hata eşinizde çok var yeni evlisiniz hemen boşanma lafı çıkmış. eşiniz flört psikolojisinden çıkamamış sanırım. ikinizde inatçısınız.
eğer istiyorsanız tabi inşallah aranız düzelir ama yeniden başlamanız lazım. bu konular açılırsa daha büyük sorunlar çıkar.
hayırlısı neise o olsun
sevgiler
aileler çok önemli..bizim toplumumuzda yapılan en büyük yalnış kaynanayı annesi gibi görüp öyle davranma,annenle kavga edersin tekrar can cigersiniz eşinizin ailesiyle öyle değil.aynı şey kaynanalar içinde geçerli herkes yerini bilmeli.en sinir oldugum şey yeni evlenen çifte ailelerin müdahil olmasıdır.oysa onlar bir aileartık,,hiç bir işlerine karışmamak gerekiyor.sizinki baştan hata zaten.eşimin ailesiyle olması gerektiği kadar iyiyim.çok iyi olmamak lazım..arada mesafe olcak herkes haddini bilcek bende onlarda.gayet iyi idare ediyorum ilişkileri.saygı sevgi birarada oluyor.ama öyle kaynanalar varki gerçekten hayatı zindana çeviriyorlar.böyllerinden allah korusun.keşke eşinizin annesiyle ilişkileri düzeltme şansınız olsa ozaman kurtulur evlilik diğer türlü olmaazzzz.oda baştann olmamış.biraz zor dönülse bile mutlu olunurmu bilemem...
bence sen eşinin artık annesiyle fazla iyi olduğunu görünce sanırım fazla kapris yaptın ama bence bu boşanma sebebi olamaz
eşin fazla ağır tepki vermiş acaba anlatmadığın yada bilmediğin birşeylermi var![]()
Kızlar hala aramadı ya
Annem ben arıycam diyo