Bu Sebeple Boşanılır Mı?

Ben de aratmadım da zaten bugün aramaz ya da gelmezse artık babam onu arar konuşur ama ağır konuşur

En doğrusunu yapmışsınız canım.Arayacak adam bugün olmazsa yarın arar.Ama bence öfkeyle kalkıpta hakaretler etmeyiz birbirinize.

Kızlar günaydın..

Dün akşam eşim önce aradı annemi yine, müsaitseniz gelicem diye, geldi elinde çiçekle, anneme ve babama kusura bakmayın böyle olsun istemezdim falan dedi,biraz bizimkiler öğüt verdi pek karşı koymadı kendini savunmadı orda sadece ben de çok dolmuştum gibi şeyler söyledi, tabi hepimizde bi tavır vardı, sonra normal havadan sudan konuşmadan sonra gitme vakti gelince babamdan müsade aldı, müsade ederseniz sema yla birlikte döneliim dedi, ama bu arada hiç konuşmadık biz, sonra babam bana sordu gidecek misin kızım diye, ben de gideyim dedim, konuşmamız gereken konuları evde konuşuruz dedim.

Yolda eve dönerken de boşanmak istemekte hatalıydım filan dedi, sonra ben de sıkıntılarımı anlattım ortam biraz gerilir gibi oldu, istersen şimdi konuşmayalım dedi gerginlik olunca, ben de tamam dedim, sonra pek konuşmadık zaten geç olmuştu eve geldik yattık.

Sabah da kahvaltı ettik beraber, kapıdan geçirdim işine gitti, hiç bişey olmamış gibi davranmaya çalışıyo ama ben davranamıyorum tabii ki.

Aranız tam düzelmemiş ama yine de barışmanıza sevindim tatlım

benim 6 senelik ilişkiden ve 2 buçuk aylık evlilikten öğrendiğim şu ki aileler işin içine girince eşlerin huzuru kaçıyor.
ben de eşimin ailesiyle görüşmüyorum ama eşim arada arar sorar, zaten ne onlar ne de benim annem babam hiç bir araya gelmedik.
bence ailelerle çok içli dışlı olmayın...

benim 6 senelik ilişkiden ve 2 buçuk aylık evlilikten öğrendiğim şu ki aileler işin içine girince eşlerin huzuru kaçıyor.
ben de eşimin ailesiyle görüşmüyorum ama eşim arada arar sorar, zaten ne onlar ne de benim annem babam hiç bir araya gelmedik.
bence ailelerle çok içli dışlı olmayın...
bnde hıc gorusmuyorm esım annesı arayınca nadıren acar genelde acmaz

dıger akrabalarıda zaten dıs kapının en dıs mandalı

bnm aılemdende sedece anna babam kardesım gelır arada bır arada bırde bız gıderız..

en temızı

sizin adınıza sevindim inşallah bir daha böyle huzursuzluklar yaşamazsınız...

ben daha yeni görüşmeye başladığımızda eşime sakın bana aileni kötüleme..onlarla ne sorun yaşarsan yaşa bana anlatma ki bende anlatmam.insan etkileniyor.eğer o kötülerse ben onun annesine içten içe öfkelenirdim..kendimi çok iyi tanıyorum gün gelcek annesiyle sorunlu olcaktım.bu şekilde gayet iyi..sınır çizmek okadar önemliki gerçi ben biraz dominantım ama mantıklı dominantlardan.prensiplerimden ödün veremiyorum.birbrinizi suçlamadan eşinize sorunlarınızı ve hisettiklerinizi anlatın çoook etkili olur.

benimde kayınvalidemle aramda problemler oldu uzun zamna eşim bir dönem görüşmedi haliyle ailesini özlemeye başladı.
yavaş yavaş görüşmeler ve senin yüzünden ailemle görüşemiyorumlar geldi arkasından . ne kadar kötü olurlarsa olsun ne yapmış olurlarsa olsunlar erkekler biz kadınlar gibi evliliğimize zarar geleceğini anladığımız zaman herkesten el etek çekemiyorlar.
daha düz mantık onların düşünceleri..annemdir.deyip geçiştiriyorlar.üstlerine gidince de evlilikler birer birer bitiyor.
eğer eşini seviyorsan aranızda ciddi geçimsizlik yok ise bence eşiniz sizi yeniden ararsa görüşme teklifini kabul edin.hem seninle hem ailesi ile aralarındaki köprü yü dengede tutmasını sçyleyin bir ömür onlardan mahrum edemezsin ilerleyen yıllarda zaten patlak verir .
gerçeketen ayrılsanız gelen gideni aratıyor bunca düzeni cadı bir kaynana için yıksan eline geçecek bomboş geçen bir zaman

evlilik çocuk oyuncağı artık.geçen benim komşu kafasının üstünden sinek geçti diye boşandı mesela.sizinki çoook büyük olay.hemen boşanın.evliliğe saygı kalmadı nasılsa.aslında bir çocuk yapıp öyle boşanın o daha moda...

evlilik çocuk oyuncağı artık.geçen benim komşu kafasının üstünden sinek geçti diye boşandı mesela.sizinki çoook büyük olay.hemen boşanın.evliliğe saygı kalmadı nasılsa.aslında bir çocuk yapıp öyle boşanın o daha moda...

Canım yorum yazmışsın teşekkür ediyorum fakat olayın üzerinden baya bi zaman geçmişti

sonuna sevındım, benımde dugunde vs bı suru olay oldu, kaynanamın yagdırmadıgı hakaret kalmadı, bende dedım, ben senın alılenle asla görüşmem sen gıdersın gelırsın vs ama ben görüşmem..

2 sene fılan görüşmedık 2 sene sonra yok cok pısmanlar cart curt. ıyı madem dedım görüşelım senımı kırcam

görüştük bı sure baktım aynı tas aynı hamam. eşıme dedım yok ben görüşmuycem çekemem böyle

pekı dedı.. hamıle kaldım tüp bebekle beddua gönderdı kucagına alamasın ınsallah dıye :27:

bende dedım ıt ın dua sı kabul olsa hergun kafamıza kemık yagar:27:

benım şanssım eşım ıste doldurusa gelmez gıder gelır laf getırıp götürmez
7 senelık evlıyım cokta mutluyum cok sukur

kayınvalıde hanımın benı tek ıstememe nedenı akraba, degılım zengın degılım hep akrabadan kız alıp verıyolar:27:

oglum 2 bucuk yasında resımlerını görduler sadece
:27:

hayat guzel yaf:27:

sonuna sevındım, benımde dugunde vs bı suru olay oldu, kaynanamın yagdırmadıgı hakaret kalmadı, bende dedım, ben senın alılenle asla görüşmem sen gıdersın gelırsın vs ama ben görüşmem..

2 sene fılan görüşmedık 2 sene sonra yok cok pısmanlar cart curt. ıyı madem dedım görüşelım senımı kırcam

görüştük bı sure baktım aynı tas aynı hamam. Eşıme dedım yok ben görüşmuycem çekemem böyle

pekı dedı.. Hamıle kaldım tüp bebekle beddua gönderdı kucagına alamasın ınsallah dıye :27:

Bende dedım ıt ın dua sı kabul olsa hergun kafamıza kemık yagar:27:

Benım şanssım eşım ıste doldurusa gelmez gıder gelır laf getırıp götürmez
7 senelık evlıyım cokta mutluyum cok sukur

kayınvalıde hanımın benı tek ıstememe nedenı akraba, degılım zengın degılım hep akrabadan kız alıp verıyolar:27:

Oglum 2 bucuk yasında resımlerını görduler sadece
:27:

Hayat guzel yaf:27:

ikrarcım merhaba bende 10 aylık evliyim ama bende kayınvaldemlerle görüşmüyorum...adları geçince tepem atıyor..nedenlerimiz biraz benziyor..ayrıca benim kayınvaldemlerin 4 gelini var hiçbirimiz konuşmuyoruz oğullarındadnda sadece 2 si...kısaca problelmliler yani....ama eşimle 2.ayımızda problem yaşadık sonra farkettim ki onları görmezden gelmeliyim..cidden 8 aydır tek bi kavgamz yok.2 ay önce babası yüzünden az daha boşanıyoduk

Kesin kaynananız yapmıstır
madem kocanız pohpohlanmayı seviyor çok aşırı ilgi istiyor
onu doğurup büyüten anasıda bu zayıf yönünün farkındadır
sana sütümü helal etmem dedi mi bitti
kocanıza da aynen bunları yapmıştır kendini acındırmıstır
ve kocanız boşanmak istemişdir

:( benim eşimde annesine cok düşkün o hayır derse hayır ama
bende mutlu olmak için onun annesiyle çok dan da çok iyi geçinmeyi tercih ettim
o bişey derse tamam annecim diyorum ama kendi bildiğimi yapıyorum
böylece hem o kırılmıyo huzursuzluk olmuyo hemde ben kendi bilidiğimi yapıyom
eşimde farkında bu durumun memnun gibi duruyor ;)

ikrarcım merhaba bende 10 aylık evliyim ama bende kayınvaldemlerle görüşmüyorum...adları geçince tepem atıyor..nedenlerimiz biraz benziyor..ayrıca benim kayınvaldemlerin 4 gelini var hiçbirimiz konuşmuyoruz oğullarındadnda sadece 2 si...kısaca problelmliler yani....ama eşimle 2.ayımızda problem yaşadık sonra farkettim ki onları görmezden gelmeliyim..cidden 8 aydır tek bi kavgamz yok.2 ay önce babası yüzünden az daha boşanıyoduk

canım nacızane fıkrım, görüşmuyosan onlar hakkında tek kelıme etmeyeceksın konusmayacaksın.. ben görüşmem ama eımın gıtmesıne gelmesıne vs dert etmem kendıme, ay dolduruyolarmı acaba dıye dusunmem, cunku annesının ablasının vs lafıyla dolan adamdan zaten koca olmaz boşanırım dıye dusunurum..
8. seneme gırıcem mutluyum cok sukur allaahıma

geçen pazar yegenının nışanı vardı mesala, bende oglumla parkka gıttım geldım oyun oynadık banyo yaptık arkadasa kahve ıçmeye gıttım, nışan bıtınce benı ordan aldı, tek kelıme konusmadık ben sormadım o söylemedı bısey:24: sormamda banane ben cıkardım onları hayatımdan:1:

oturtmak gerekıyo bazı şeylerı
daha cok yenı evlısın zamanla oturur zamanla hersey yerlı yerınce

Back
X