bu sefee benim bebegime oje surdu

Hayır birde kac yaşında kadin, cocuk degilsin ki ya. Baskasinin bebegine annesinin rahatsiz olduğunu bile bile ne cesaret sürüyorsun. Kadinin bir sorunu olabilir mi, şöyle bir saçmalığı cocuk yapmazda.

Abartılı olduğu nu bir tek yazmışım :) Şaşırmaya devam edin ben evimden bir ahlaksızlık olmadığı sürece kimseyi kovmam.Kimsenin bir yerini de kırmam, hakaret te etmem .Kibarca uyarırım uymazsa ikinci de ters bir şekilde uyarırım.Düzüm ne kadar iyiyse tersim de o kadar pistir.Beni tanıyan bir daha da tekrar edemez zaten.Bu da benim tarzım .

bu ahlaksizliktan da kotu bir durum siz farkina varamiyorsunuz

Hayır birde kac yaşında kadin, cocuk degilsin ki ya. Baskasinin bebegine annesinin rahatsiz olduğunu bile bile ne cesaret sürüyorsun. Kadinin bir sorunu olabilir mi, şöyle bir saçmalığı cocuk yapmazda.

bana bir hareket yapsa bu kadar tepki vermezdim ama soz konusu cocugum olunca orda duracak

haklisin herkezin kendi görüs acisi. bir kere zaten uyarmis. kadin kendi demis haklisin zararliymis diye. sonra tekrar oje! aseton! sigara, bu bence ahlaksizliktan öte bise. ama diyorumya bence...
Yeterince eli maşalı değilim sanırım.Sizede iyi geceler.

Küçücük bebeğe oje birde aseton elleri ağızlarında oluyor bebeklerin ya bunu akıl edemiyor mu bu kadın :sopa:
Iyi yapmışsın az bile birde senin çocuğunu alıp gidiyo sigara yakıyor o sigarayı suratında söndürürdüm

Kimya mühendisliği okuyorum okulda çokça kimya labında bulunuruz aseton dediğimiz zehirli bi madde. Bir çocuğum yok ama biri benim çocuğuma böyle bişey yapsa kovmak az kalırdı. Hemen bebeğinizin ellerini bol suyla yıkayıp temiz hava aldırsaydınız bide kalan ojeyi çıkartmakla uğraşmayın derim emin olun aseton ojeden daha zararlı bırakın uzadıkça kesersiniz böylece gider.

Geçen konunuza " aman boşverin sanki sizin bebeğinize mi oje sürmüş " gibi bir yorum yapmıştım kadın onu da yapmış .. Ne hakla yapabiliyor ?? Bence değişik bir kadın siz o kadar tepki gösterince bunu kafasına takip sizinkinede sürmüş .. Kesinlikle inattan yapmış bence

Sizin bu oje düşmanlığınızı hiç anlamış değilim :KK43:Tamam bebeğe oje sürülmez kabul, ama bu kadar tepki de verilmez yani..
Niye verilmesin? Cocugun var mi? Bebek bu ya? Kendine ne halt ediosa etsin bu kadinin bebeginden uzak dursun.. haklisin deyip yspmakta ayri bisey yani.. dalga gecmis kus beyin

Abartılı olduğu nu bir tek yazmışım :) Şaşırmaya devam edin ben evimden bir ahlaksızlık olmadığı sürece kimseyi kovmam.Kimsenin bir yerini de kırmam, hakaret te etmem .Kibarca uyarırım uymazsa ikinci de ters bir şekilde uyarırım.Düzüm ne kadar iyiyse tersim de o kadar pistir.Beni tanıyan bir daha da tekrar edemez zaten.Bu da benim tarzım .
O kdr sacmalamissinki :) cocugum olmasaydida normal goremezdim sen gibi,. Bu hem bebek hemde senin bebegin bile degil. La millet bi bebegi olsun diye hastane hastane gezerken sen kimseyi kirmam diyosun oyle mi?

Oyle bi kirarimki nerden geldigini sasirir!

Ama postlarindan anladigim kadariyla sen bunlari anlayamazsin

Back
X