bu sefee benim bebegime oje surdu

Aklı başında bir kadın böyle birşey yapmaz diye düşünüyorum. Bebek bakımı, çocuk nasıl yetiştirilir, kişisel bakım kitapları önerin. Önüne koyun. Yoksa çok riskli!!!

• Beğen
Reactions: Wcy
Sizin bu oje düşmanlığınızı hiç anlamış değilim :KK43:Tamam bebeğe oje sürülmez kabul, ama bu kadar tepki de verilmez yani..

Anne olarak saç bile boyamiyoruz makyaj yapmaya korkuyoruz icindeki kimyasallar yüzünden tabikide sinirlenecek ve kabul etmeyecek..kabul edilir tarafi yok yani ojeyi gec asetonun kokusu bile zararli..

Konu sahibi sana gelirsek eltin seni kızdırmak için yapmış olabir mi

Bi daha da zor görürlerdi çocuğu vallahi bana yapılsaydı bu. Nasıl bir hadsizlik nasıl bir cahillik bu? Çok iyi yapmışsın. Bi daha yalnız bırakma.

Bir bana mı konu inandırıcı gelmedi :)
Elti inanılmaz garip çünkü.
Kadın cahilliğin vücut bulmuş hali.
Kendi çocuğuna oje, yetmedi eltisinin kızdığını bile bile onun çocuğuna, ve de aseton.
Bitti mi, hayır! Bir de kucakta bebekle sigara.
Pessss.. diyor çekiliyorum.

Oncelikle daha minnak cocugunuz. Ojeli tirnaklarini agzina goturebilir.

Ojeyi silerken aseton kokusuna da maruz kalmis. Keza bende silerken kokusuna tahammul edemiyorum.

Ve bunu sen gelmeden surup cikarmaya calismasi!!!! Bu konuda hassas oldugunuzu bile bile hem de.

Yetmemis kucaginda cocukla sigara yakmis. Bi cocugun agzina vermedigi kalmis!!!

Bence cok haklisin.

Kizim yok. Ama olsaydi ne bebekliginde ne de cocuklugunda surdurmezdim orasi kesin.

eltin ergenliği atlatamamış.çocuk senin istediğini sürdürür istediğini sürdürmezsin.

Bence suçlu kv.
Ojeler sürülürken kendisi ne yapıyormuş?
Sizin bu tavrınızı bilmiyor olamaz.
Bu ayrıntıyı atlamayın lütfen.
korkmuştur kadıncağız
malum bazı gelinler direk kızıyor kv herşeye karışıyor diye
oda sesini çıkaramamıştır ben karışmiyim kendileri halletsinler diye
benim kv öyledir mesela

Eltiniz haddini fazlasıyla aşmış gerçekten. Sanki inadına yapmış gibi geldi banada :işsiz: kv ne diye müdahale etmemiş onuda anlamadım ama bidaha eltinin olduğu yerlerde çocuğunu kimseye bırakma hırslanmıştır o şimdi iyice.

Bir bana mı konu inandırıcı gelmedi :)
Elti inanılmaz garip çünkü.
Kadın cahilliğin vücut bulmuş hali.
Kendi çocuğuna oje, yetmedi eltisinin kızdığını bile bile onun çocuğuna, ve de aseton.
Bitti mi, hayır! Bir de kucakta bebekle sigara.
Pessss.. diyor çekiliyorum.
Bana da inandırıcı gelmedi geçen günkü konuda milletin sanane diye yüklenmesin den sonra açılmış durumu toplama konusu gibi geldi.İlk iki mesajımı ona göre yazdım ama millet bana yürüdü bu bu sefer.Keşke ben de sizin gibi yazıp uzaklaşsaydım :)

3.5 aylık bebeğimin tırnaklarını keserken zorlanıyorum ben.Eltiniz sizin bebeğinizin tırnaklarına nasıl oje surebilmis? Bebek o esnada nasıl sabit durmuş? Küçücük tırnaklara oje sürebilmek ne kadar zamanını almış? Kayınvalide o esnada ne yapmış? Kafamda deli sorular:işsiz:

Şu kk da anlamadığım tek şey senle aynı şeyi düşünmüyorsa taşla gitsin :) Sırf şiddete yanlı durmadım diye oluyor bunlar:))
Size şunu yazayım pek çok yerde İşler böyle yürümüyor.Ben 20 yıllık sigara tiryakisiyim ben dahil kimse çocuklarımın yanında sigara içmedi.Kimse çocuklarıma oje sürmedi.Bunu ben onları azarlayıp kızdığım için değil akılbali oldukları için yapmadılar.Benim çevremde akılbali olmayan insan yok ben öyle insanla görüşmem zaten.Yine yeniden yazıyorum cahillik edip çocuğuma oje sürdü diye kimseye şiddet uygulamam.Konuya da inanmadım ayrıca geçen günkü konuda alınan aşırı tepkiye istinaden açıldığı nı düşünüyorum.Yada eltinin akılbali olmadığını.Aklı başında insanlar kimsenin çocuğuna izinsiz dokunmaz dokunamaz.

Back
X