tatlım buralardayım zaten. dedim ya takip ediyorum arada bir sizi ama bir türlü yazmaya fırsat bulamadım. biraz yoğun bir hafta sonu geçiriyorum. ayrıca bu hafta hiç fena değilim. aldığım kilolardan 1 i gitti. ben devam ediyorum şimdilik. sen salma kendini. bak beni de geçtin. şimdi ben sana yetişmeye çalışıcam. bugün 89.7 oldum bakalım yarın sabah yine tartılıp yazıcam. kaç olucam. eşime resti çektim. dedim 75 olduğum anda hiç bir bahane kabul etmiyorum o çocuk yapılacakben bakarsın 5 ayda veririm bakarsın 1 yılda ama 15 kilo var hamile kalmama ona göre dedim. o da sen 75 ol yaparız dedi
ama beyfendi benden önce zayıflayacak bu gidişle. adam hiç bişey yapmasa benden fazla yesede kilo veriyor. bende gaza geldim senden şişman olmucam dedim. zaten 75 dediğin nedir ki hallederim değil mi:)
seni bırakmam havvbercim yazmıyorsam zamanım olmuyordur. zaten beni biliyorsun artık. yesemde yazıyorum yemesemde :)
Bende bugunlerde yogunum valla anca aksamlari firsat bula biliyorum mesela simdi saat yarim oldu yeni iceriye girdim sayilir hafta sonuyduya bugun bol bol gezdik 2 saate yakin yurumusumdur kizlar ve aksam yemeginde tavuklu salata ve 4 tane midye yedim