allahım sana geliyorum filan ne demek yaaa..bu laf sokmakmı ? bu dalga geçmekmi ? bu neki ? anlamsız gereksiz bir cümle işte..seviyesizlikten başka hiçbirşey değil..
açık ve net olacaksın..herşeyine gülmeyeceksin..her lafına cevap vermeyeceksin..gerekmedikçe konuşmayacaksın....niye haber vermeden geldiniz diyecekse bundan eminsen ozaman haber verip gideceksin kardeşim..bi zahmet telefonla arayıp biz geliyoruz diyeceksin.....
yada az evvel bir arkadaşın dediği gibi ne yani gelmesemiydik diyip kaynanayı oturtacaksın kıçının üstüne...
ağırlığından asilliğinden taviz vermeyeceksin..iki kelime söyleyeceksin tam söyleyeceksin..her lafına cevap vermeyeceksin tabiyki.. laf sokuyorsa sende sokucannn..ama öyle tiye almakla filan olmaz bu işler..suyu çıkar..
Yorumlardan çıkardığım kaynanak mağduru olanlar :) yap et derken hak verirken kaynanayla sorunu olmayanlar seviyesiz saygısız gibisinden saymış sayıştırmış sizede hakveriyorum çünkü yaşayamayan anlayamaz bana EŞEKTEN DÜŞENİ GETİRİN o anlar :)
Yazdıklarınız çok tuhaf.
Kafanızda kurup gitmeniz hiç hoş bir halde olmadığınızı gösterir.
Görümcenizin kocası demek ki onu yapmayı uygun görmüş, sizin kocanız size o kadar getirmeyi uygun görmüş, kıyaslamanız yine hoş değil.
''Üniversite mezunuyum üstelik'' demekte neyin nesi ? Üniversite ağırlığı kadar mı altın takılıyor, eşya alınıyor ?
O zaman iki-üç üniversite bitirmiş, yüksek lisans yapmış, derece almışlarımıza ne yapmaları gerekiyor ?
Eğitim çok başka birşey. Öğreniminden dolayı kendini üstün görmek eğitimin tamamlanmamış olduğunu gösterir.
Öfkenizi atmalısınız, size zarar.
"KAYNANAK" ne demek?
Herkes kendi hayatının öncülüğünde yorum yapar tabi ki! Objektif yorumlar almak istiyorsanız psikologa gidin.
Yorumlardan çıkardığım kaynanak mağduru olanlar :) yap et derken hak verirken kaynanayla sorunu olmayanlar seviyesiz saygısız gibisinden saymış sayıştırmış sizede hakveriyorum çünkü yaşayamayan anlayamaz bana EŞEKTEN DÜŞENİ GETİRİN o anlar :)
emin misin k.validemizle sorunumuz olmadığına??
yazdıklarımı az-çok bilenler k.validemle nasıl sorunlar yaşadığımı da bilirler..bende sana seviyeli ol dedim ama bunlar demekle olacak şeyler değil..
k.valideni beğenmiyorsun değil mi? peki sen sana komik gelen aslında hiçbir espirisi olmayan bu lafları vururak ne kazanacağının umuyorsun? onunla aynı seviyeye düşmüş olmuyor musun o zaman?
senin deyiminle o moloz bir cahil ama sen okumuş bir kadınsın..işte cahil-okumuş farkını ortaya çıkarmak senin elinde..
en son k.validem telde laf vurmaya çalıştı bana,huyudur bu hep yapar..bende " aa anne sesini alamadım,tel cızırtı yapıyor ne demeştin" dedim ve olay bitti :)..sana sus otur demiyoruz ama yapmaya çalıştığın şey hoş değil diyoruz.
bazen haklıyken haksız duruma düşübiliriz senenki de buna bir örnek..
canım senin konunuda okumuştum kusura bakma bende senin yaptığını yapamam kaynanamda benim anneme çok laf vurdu annemi salak yerine koydu ama biz terbiyemizden taviz vermedik ama artık bende sabır kalmadı sadece dalga geçip kendimi rahatlatacam yoksa onu senin gibi rezil etsem ben insan içine çıkamam kusura bakma bir insan uslanmazsa ne yapılsa boş ben sadece biraz dalga geçip kendimi rahatlatacam :d bundan da anlamazsa acaba bende senin gibi gidip rezil mi etsem ama ben yapamam !!!!!!!
yani iyiki kaynanamla olan kavgamı buraya yazmışım..şimdi ne gerek varki buraya benim konumu getiripte ben olsam insan içine çıkamam filan demenin..ben sana sormadımki sen ne yapardın yerimde olsam diye...benim birikmişliklerim çok fazlaydı ve o şekilde taştım..tabiyki doğru yapmadım..kimseyede tavsiye etmem..ama nedense hiç pişman değilim..ama şunu söyelemek istiyorum ne gerek var benim konumu deşmene..kendince lafmı çarpmak yada lafmı sokmak istiyorsun..
Işte bende onu söylemeye çalışıyorum sana laf sokmak olayı böyle olmuyor canım..sana yardımcı olmaya çalışan birine neden bu şekilde yaklaşıyorsun..ben doğruyu söyledim allahım sana geliyorum lafı nedemek yani..bu laf sokmak değil..bu gereksiz bir cümle..ağırlığını koy gerekmedikçe konuşma muhattap olma yani..
Böyle dedikte fenamı ettik kardeşim..ayıp yaa artık..
benim demek istediğim haketmediğim muamelelere maruz kaldım ama neyse siz neresinden anlamışsınız mevzuyu buarada onun kocası laik görmedi kaynanam istedi ilk kızında da istemiti ama erkek tarafı ne mal olduklarını anlayıp altınları alıp vurdu tekmeyi neyse bakalım bu damat adayı nasıl tavır alacak bunlara merak konumöfke nedenim yaşadıkların önceki konularımı okursanız anlarsınız şimdi bende düşünüyorum ne laf sokacak bende dalga geçeyim rahatlatayım kendimi o artık bir bela başımda eğer atamıyor satamıyorsam onunla yaşamayı öğrenmem lazım bende bir ucundan başlıcam belki benim onunla dalga geçtiğimi anlarsa kendiside vazgeçer saçmalamaktan
Mesela ben bir insana ne kadar öfkeli olsamda adam ''bastı tekmeyi'' demezdim.
Ne olursa olsun madur olmuş olan genelde kadınlar oluyor.
Önceki konularınızı hatırlamıyorum, belliki çok kırgınsınız ama yinede ağır konuşuyorsunuz.
Burada yazmanız önemli değil, önemli olan bunları içinizde düşündürmek.
Kalbi korumak adına bunu yapmamak gerekiyor.
Hayat bir saniyemizi üzmeye değmez, heleki başka insanlar için.
Size laf atarsa diyeceğiniz tek şey '' bu şekilde kırdığın zaman beni eline ne geçiyor '' şeklinde cümleler olsun.
..
Canım böyle kaynananı düşünüp durursan daha çok sinirlenip, hıçlanırsın. Ne yaparsa yapsın sonuçta eşin senide annesinide biliyor, sana karşı dolmaz ki..
Benden sana tavsiye kadını yoksay nitekim ben öyle yapıyorum sevmediğim insanları yok sayıyorum, dibimde olsalar bile
ben sadece buraya yorum yazanların konularına göz attım kimi eşiyle iyi kimi kaynanasıyla herkes kendince yorum yazmış herkes kendince dem vurmuş tabiki sizde haklısınız sizi artık taşırdıysa ne yapsanız haklısınız ben şunuda söylerim karşında ki insan uslanmıyorsa elinden geleni ardına koymayacaksın ben kavga edemem susarım sustuğum için ezdi zaten üniversitede başladı ezmeye eşimle severek evlendiğim için arkamdan söylemediğini bırakmadı afadersin eşimle yatıpta evlenemk zorundaymışım muamelesi bile gördüm alakası yoktu ama yaptı bizim aile terbiyemizde erkekle göz göze gelmek bile ayıp bırak başka şeyleri yapmayı neyse konu dağıldı amacım sana laf vurmak değildi ama keşke senin gibi cesaretim olsaydıda bana yaptıklarına karşılık kaç senedir bende onu rezil edebilseydim inan çok memnun oluurdum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?