Bu sefer durum cidden farklı?

Kocası kayınpederi ile hasret gidersin diye kalmak zorundalar. Anlamıyorsunuz.

İnşallah kayınpederle damat hollandaya kaçarak evlendi haberi okumayız

2-3 ay kaliyorlar. Konu sahibinden sonra kocasi da gidiyor. Butun yillik iznini kayinpeder evinde gecirip dönüyorlar.

Ben sizin kadar yuzsuz ve haksızken kendi hakli zannedenini gormedim.
Bir de kocaniz gelmis yayilmis her seyin ustune.

Kari koca inanilmazsiniz gercekten. Kocaniz da ne kayinpeder sevdalisiymis ya. Insanda biraz gurur olur. Biraz bak. AzAzicik.
Bizimde suçumuz yok göndermiyorlarki ben gitmek istediğimi söyledim zaten ama onlar olmaz falan dediler nasıl ben suçlu oluyorum ne yapabilirim yani anne babama kapıyı çarpıp eve dönmek mantıklı olan bu mu diyorsunuz?

1 ay yeterli bir süre. Siz duygu sömürüsü yapmadan artık eve dönelim deseniz ses etmezler merak etmeyin.
Bir ay, 30 gün zaten yeterince misafirlik oluyor

Öffff… allah çevrenizdekilere sabır versin. Algı yok, anlamlandırma yok, ilişki kurma yok. Çocukken babanız üç kez havaya atıp iki kere mi tuttu sizi? O yüzden mi bu kadar alttan alıyorlar acaba?

Yoo annecim babacım misafir ettiniz bizi çok teşekkür ederiz. Yine geliriz bize müsaade. Gören de duvara zincirlemişler sanır.

Sen yeterince durdun zaten, kocanı da al git evine. Biraz da kardeşin kalsın. Onlar sizin kadar yapışıp kalmazlar inşallah.
Onlar da 1 aya yakın kalıyorlar.. yani benim anlamadığım kardeşimin benden farkı nedir evlatsa ikimizde evlat... nedir bu yanii annemi anlıyorum zorlanıyor evet farkındayım ama gitmemi de istemiyor ... yani davranışlarıyla konuştuğu aynı değil

Siz beni istemiyorsunuz gideyim madem derseniz küsme diye öyle der tabii. Anne bizim gitme vaktimiz geldi, her şey için teşekkürler deseniz su döker arkanızdan merak etmeyin.
Ayrıca merak ediyorum cidden aile eviniz tatil muhiti mi?
Bu kadar kalma isteğiniz beleş deniz tatili gibi geliyor bana da

O sizin kadar rahat değilse, anneye yük olmuyorsa demek…

Tamam siz kendi bir ayınızı tamamladınız. Siz gidin de onlar da bir aylarını tamamlasınlar.

Benim en çok şaşırdığım şey damatlar. Kocamı öldürsem kendi ailesinde bile bir ay kalmaz benim ailemde hiç kalmaz. Özel olarak mı seçildi bu iç güvey damatlar? Hiç mi özel alan, özel zaman aramıyor bu adamlar?

Ayağınıza pranga vurup anahtarini mi yuttular?

Hadi sizin kendi ananiz babaniz da kocanizin yüzsüzlüğü apayri boyut. Daha gecen hafta "ben burada rahat degilim, donmek istiyorum" dediginiz icin size küsen adam. Karisi ve kendisi rahat edemiyorken nasil bir ay postu seriyor gercekten inanilmazsiniz.

Kapiyi çarpmadan cikabilirsiniz evlenip cocuk yapacak yasa gelmis bir kadin olarak. Ama isinize gelmiyor tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…