bendede hiç belirti olmadı 10.günkü trestim negatiftti idrarda ağlaya ağlaya kendimi harap ettim ama 12. gün kantestimde hamiştim canım rabbim sanada inşallah meleğini göbişine kondurur canımcım hiç stres yapma canım rabbim yeterki ol desin
sevgili pozitif benimde umudum yok kendim için kaç aydır gidip geliyorum dr 5 ay önce başlıycaktım tüp bebek tedavisine ama kistler olduğu için hep kararsız kaldım ama dr her gittiğimde ameliyat etmem diyor ilk önce böyle deneyelim diyor benim dr da ameliyatta zorlanmıştı kesin benimde az yumurta çıkar seninle durumumuz aynı senin kısa protokolmüydü uzunmu kistlerin kaç cm di canım yazabilirmisin birde her iki taraftamıydı.allah hayırlısını versin hepimize dua etmekten başka yapçak bişeyimiz yok:Saruboceq:
esra cuma günü gen artı arayacakmısn?ben direkt sarp beyi cepten arıcam.sonuç ne olursa olsun.aslında onların arayıp ilgilenmesi lazım ama beni geçen sefer aramadılar hiç.ben aradım
Canim Bhcg 10. gün düsük degerde oldugu icin kan testinde cikar ama idrar testinde cikmama olasiligi cok yüksek. Bosuna kendinizi o kadar üzüyorsunuz! O kadar üzeceginize yarin 11. gün kan testi yaptirin, hicdegilse bu kadar yipratacaginiza kendinizi kesin sonucu ögrenmis olursunuz ve deger 20 nin üstü bir deger gibiyse 2 gün sonra da tekrar edip herseyin iyi gidip gitmediginden emin olursunuz. Rüyalar hepimizin bilincalti korkularini gösteriyor, esinin rüyasi sadece korkulari... Benim test yaptirdigim gün sadece adet agrisi gibi bir agrim vardi. Baska hicbir agri, belirti yoktu test pozitif ciktiginda. Ben hicbir zaman idrar testi yapip moralimi bozmam. Cünkü idrar testinin pozitif cikmasi icin BHCG nin cok yüksek bir deger olmasi gerek. Cogul gebeliklerde bu yüzden erkenden idrarda cikmis olabilir ama aslinda normalde idrarda pozitif olmasi beklenmez. Hadi bebegini böyle seylerle üzme...
haklısın gittim yaptım..sonuç bekliyorum..bitsin işkence..çok zor çok..
haber kötü..en azından işkence bitti..
ne zaman adet olurum aceba?düzenim bozulcak mı?ne zaman toparlanır ve 2.yi deneyebilirm..gerçi kaldırabilir miyim bilmiyorum ama..
ben o valizi nası kaldırdım ya bi anlık boşluğuma geldi..çok kızıyorum kendime..ikinci olursa 3 gün yataktan çıkmıycam ama öncesinde laparoskopiyle kistlere bakılır..çok kaçtım ama kurtulamıycam sanırım..sağol ilgin için..
ben o valizi nası kaldırdım ya bi anlık boşluğuma geldi..çok kızıyorum kendime..ikinci olursa 3 gün yataktan çıkmıycam ama öncesinde laparoskopiyle kistlere bakılır..çok kaçtım ama kurtulamıycam sanırım..sağol ilgin için..
pozitiff idrara takılmaa...bu kadarda karamsarr olmaa...inşşş yarın ismin gibi pozitifff bi sonuç alıp bize yazarsın canım......ben 13.günde dahi idrarda pozitiffi görmemiştim ve ogünn kanda pozitifi görmüştümm.....
adet olcakmışım gibi hissedyorum .kan toplanıyo sanki içimde.bence yine olmadı.kan vermeme bile gerek yok aslında ama......4gibi falan alırım sonucu
adet olcakmışım gibi hissedyorum .kan toplanıyo sanki içimde.bence yine olmadı.kan vermeme bile gerek yok aslında ama......4gibi falan alırım sonucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?