Arkadaşım bir kitaptan bir bölüm anlattı.
Kısasa şöyle " eğer hayatınıza ipotek koyacak kadar kendiniz için değil başkası için yaşıyorsanız, gün gelir bunu acısını o kişiden çıkarırsınız"
Sen çok iyi bir evlatsın ama iyi evlat olmak kendi yaşamından vazgeçmek değil. Şu anda çok gençsin dolayısıyla annende olsa başkası için yaşamayı sinirlerin kaldırıyor. Ama yıllar geçinde bu sana daha zor gelecek.
Ous'la boşan o ayrı ama lütfen kendin için yaşamayıda öğren.
bugün işe gitmedim adliyeye gidicez ousla. dün gece yatmadık, o şimdi biraz uyuyor. kalktığında gidicez kızlar
ama nedense zerre kadar üzülmüyorum neden acep
Bencede ne bugün ne yarın dilekçe vermeye gitmeyecek.
Sen annen kendi yüzünden boşandığınızı anlamasın diye gerilerek oturacaksın,alttan alacaksın,o keyfine bakacak.
Dilekçeyi verdiğinizde sen git diye tutturursun biliyor.
Annenin sizin özel hayatınıza olumsuzlukları var mı canım?
saol ama ben üzülmüyorum ki
ama gıcık oldum, herşey sonuçlanana kadar burda duracam diyor. ben durmasını istemiyorum, gitsin burdan
Kendi annesi tek olsa, öyle mi yapardı ?
Alır anneisini baş köşeye oturtur
Bura oğlunun evi burda kalacak tabi derdi sana da
Ben bunu anlamıyorum işte, şimdi bura da kızının evi o halde..
Zaten bu işin cıvığı çıkmıştı Carrie, bilemeyiz her şer de vardır bir hayır
Hakkında hayırlısı olsun
ben çok genç değilim ki 31 yaşındayım.
ousla olmuyor yaa
çok bencil bi insan
ben sevmiyorum allah korkusu olmayan insanları
merhametsiz insanları sevmiyorum ben
yok değil,ous hikayesi farklı olan bi konu zaten oradan kaldı bu isim :) ama keri eşine öyle hitap ediyor
Sen de mi Carriebütün evlilikler 5 yılda patlıyor mu ya!!
Aslında en zoru kararsızlık.. Sorun var çözümü biliyorsun ama bir türlü çıkmıyor, sancı gibi içinde kalıyor ya o da fena.. İyi yada kötü bir karar vermek inanılmaz rahatlatıyor insanı.. Üzülmemen gerçekten ne kadar dolduğunu gösteriyor zaten..
Adama acıdım,senin gibi bir KADINI kaybetti yaa
Hakkında hayırlısı olsun..
ben anlamıuyorum hala gelen yorumları
ne yapsın o zaman annen eger dayak fılan yoksa babanla barıssın baksana kadını hıc bır yere sıgdıramıyorsunuz
hala daha kendını dusun dıyenler var ınanamıyorum
ne yapabılır bu kız maddı durumuda ıyı degıldı bır eve oturtsun orada kadın kendı hayatına bakabilsin
İnşallah kocanla bosansanda bosanmasanda oda senın durumuna gelır carrie zaten babası yokmus ıllla gün olacak bu olaylar onunda basına gelecek ınsallah onuda boyle arada bıraksın Allah
ben senın yapacak bıseyının olmadıgının farkındayım
hee ambitious kısaca ous
Abin şu zor zamanlarında neden destek olmuyor annene?
Hadi yabanci desek esiniz ambitious diyede isim olmaz ben anlamadim dogrusu takma isim falan mi?
neden kalmasını istemiyorsun?
içinde hala bir şey mi var?
ya da etkiler beni diye mi düşünüyorsun:?
Abin şu zor zamanlarında neden destek olmuyor annene?
anlıyorum ama ben ona direkt tabiki annemi seçiyorum demedim.
kaç aydır bu konu var.
hep alttan aldım, ikna etmeye çalıştım. annesi konuştu, annesi sabret düzelicek dedi, hatta hee dee heee sonra yine bildiğini yap dedi
ama ben bunu yapamam
ben evet snn için annemi bırakırım diyip sonrada annemin bavullarını evimize taşımaya başlıyamam
güzel sözlede ikna etmeye çalıştım, kötülüklede anlamadı
benden bu kadar.
beni azıcık düşünseydi anlardı beni.
şu koskoca türkiyede annemden başka kimsem yok benim, anneminde benden başka. akrabalarımızın neredeyse çoğu yurtdışında. burda olanlarlada görüşmüyoruz, yani ben çoğunu tanımıyorum pek yakın değiliz.
bunu bana çok görmesin
hani deseydi carrie tamam, annene ayda şu kadar yardım ederiz şöyle yaparız böyle yaparız başımın üstünde yeri olurdu
ama ben ne desem o bananeee, beni alakadar etmez diyoyaa
dedim ona annende yalnız kalıcak.
kalmaz merak etme sen dedi, neden dedim, kardeşim onunla kalır dedi . bi erkek kardeşi var bekar..
yek yeeaa dedim peki evlenince karısı derseki ben anneni istemiorum napacan
istemese istemesin annem kimseye muhtaç değil dedi
iii görürüz dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?