bu sefer kesin bitti.

ne eziyet etti. istememişti onu işte, telefon açıp kavga etmişti onunla kaç defa
annesini aradı kavga etti, amcalarını falan bütün sülaleye sarmıştı.

annenmı kocanmı

he valla gitsin nereye gidicekse

ne yaparsa yapsın
içim cızzzz ediyosa şerefsizim

keri kocana bakacağına annene bak

doğru karar vermişsin yarın sende bakıma muhtaç hale gelebılırsın ozaman bu ous banane der geçer

çünkü o babamla ilgileniyor
bölüştük onları yani
aslında abimin durumu daha kötü
babam aşırı agresif ve sinirli biri

31 yaşındaysan annenle baban 50 li yaşların başında olmalı, baban neden yanlız yaşamıyor ki, bence 50 li yaşlar çocukların yanına taşınmak için çok erken, annen muhtaç olabilir malum ülkemizde kadınlar başkasına bağımlı genelde, ama en azından baban için erken

evet adli tatil giricek araya
aman girerse girsin
o gitsin köyüne ordan bekler mahkeme tarihini

sana da sordukça sorduk ha, kafa dağıtıyosundur belki burda kim bilir, başkası olsa kızardı

bçok kestiler yaaa
400 tl vericeklermiş artık

o parayla mümkün değil geçinemez helede evi yoksa

ben tam bilmiyorum ama burda yazılanlar kadarıyla eşin işsiz ve sanırım düzenli bi işi yok para yemeyi seviyor
birde tutmuş senin paranı sendenmi esirgiyor,

evet kayınvaldeler istenmez doğru belki ama kadının yapacağı başka bişi yoksa nolcakki
üstelik çocukta yokmuş
kararında kesinse
boşa gitsin ya

kocalık sadece yatakla olmaz çoğu erkek bunu anlamıyor
çoğu koca o işi yapınca kocalık vazifemi yapıyorum sanıyor oysa kocalık eşini taşıyabilmek her yönden yük olmak değil

şimdi düşünüyorumda bence o sadece bahane arıyodu

çükü ona dedim ki beni böle bişey seçmeme itiyosun ama o benim annem, ben hiç seçmemek isterim ikinizde değerlisiniz ama takdir edersin ki ben sana öyle bir seçenek sunsaydım sende kabul etmezdim.
sende haklısın dedi, ben sana hak veriyorum bende annemi tercih ederdim ama madem biliyodun nie evlendin benle dedi

böle saçmalıklar işte

babam yaşlı neredeyse 70 yaşında, annemde neredeyse 60.
beni geç yapmışlar.
ayrıca babam ameliyat geçirdi bi kaç defa kendi evini kiraya verdi abim yanına aldı onu

işi gücü bilgisayar - tv - uyku olan, umursamazlığıyla karşıdakinin yaşam enerjisini tüketen , sorumluluk almaktan nefret eden,
sadece kendini düşünen , empati kurmayan vs. vs.
ayyyynı müstakbel ex-kocam... gıcık oluyorum bu tiplere. o kadar beğendiğim adam kertenkele gibi görünüyor gözüme şu günlerde...
şimdi bu adam boşanma sürecinde de burnunuzdan getirecektir. allah yardımcınız olsun...

Sen en baş annemi kabul etmezsen olmaz bu iş demedin mi
Dedin
Bu adam kabul etmedi mi
Etti

Şimdi ne bu karın ağrısı ?
Başka sorunları varsa, onları sunsun
Anneni bahane eder, sebep sizsiniz mesajı vererek üste çıkabileceğini mi sanıyo

Gitsin köyünden bi kız alsın
Kendi de çalışmıyo, o da
Oturup kilimlerini kemirsinler madem

çalıştıda ayrıldı işte çünkü gidicektik onun memleketine, ama bi süredir boşta evet.
annemin burda evi yok çünkü 3 tane evimiz var yurtdışında birinde abim oturuyo birinde babam oturuyodu birindede fakir biri oturuyor ama annem hiçbişi yapamıyo o evlere çünkü babamdan boşandığında mal paylaşımı yapmadılar annem zor kurtardı paçayı babamdan boşandıktan sonra bi daha yüz yüze gelmediler, korkuyo ondan
babamın imzası olmadanda satamıyo evlerden hiçbirini.

döverim ben onu yaa
bi iki defa dövdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…