bu sefer kesin bitti.

yanlış adama yapıyor
ok yaydan çıktı

eşin umarım ya annen ya ben lafını bir anlık sinirle değil gerçekten öyle düşündüğü için söylemiştir. yoksa bu boşanma boşuna olur...

diyesim var ama yinede dememiştir be canım. ama bir erkeğinde heleki erkek böyle bişey söylemeside hoş değil..

valla ben okurken bile çıkamadım işin içinden sen ne yapacaksın.

Allah sana kolaylık versin. umarım her ikinizde güçlü bir psikolojiyle atlatırsınız durumu. söylenebilecek tek şey : ZOR...

bide adliyeden çıktık ya
oo neler neler söledi bana
yok eşiyaların tamamını ben alıcam satıcam
yok alyansını alıcam satıcam

ulan al benide sat bende para ederim dedim

o zannettiki ben ağlamaya başlıcam
popomu dönüp gittim ya ona bu koydu galiba

Ya sinirden seni sıkıştırmaya calsııyo işte.

kıs çok alemsin bayılıyorum sana şeker şebek seni

Carrie sakın yazdıklarımı yanlış anlama ama sanki sende de bir inat var. Kendine itiraf edemediğin bir şeyler var. Niyeyse yorumlarından senin de bu yazdıklarına içinden inanmıyorsun gibime geliyor. Bilmiyorum yanılıyor muyum . Çünkü bu söylediklerin oldu bittiiye getirilmiş . Eşin de yaptığınızın şaka olduğunu sanıyor sen de onun dikine gidiyorsun gibi.
bilmiyorum yine de yanlış bir şey söylediysem affola :26:

konuyu tam olarak bilmiyorum ama annelerimiz değerli orası tartışılmaz ama eşlerimize de çok değer vermişiz ki zamanında annemizi babamızı bırakıp eşimizle bir ömür sürmeyi göze almışız değil mi?
Demekki sen de eşini zamanında çok sevmişsin ve değer vermişsin ki evlemişsin .
Annen mi ben mi sorusunu sen sorsan ve bu cevabı alsan eminim yıkılırdın
O bu Bu mu Şu mu bunlara gerek yok bence çünkü kimse kimsenin yerini alamaz herkesin yeri ayrı

Bence kardeşinde varmış annene bir ev tutun ortak ihtiyaçlarını karşılayın .Annenizden hayır duası alın

Bunun için (eğer sebep sadece bu ise) boşanmak doğru olmaz diye düşünüyorum . Hakkında hayrlısı olsun
Sağlıcakla kalll:)

aynı benimki gibi. setini de ver satalım bölüşelim dedi. dedimki uğraşma al senin olsun değeri düşer satınca bidahakine hediye edersin!!!

sonra geldi yok annem alma dedi zaten bencede almamam lazım falan. bilezikler faln bozduruldu ev alırken hakgetire... onların lafı yok ama benim evlenmeden öncede arabam vardı bunu paylaşmayız dedi.. çokta tın zatn yaa.

mahkeme bitti 1 hafta sonra hepsini sinirle söyledim bilmem ne özürler, pişmanlıklar...

bazı şeyler unutulmuyor işte.. bahçe çiçek dolu bile olsa hava bulutlu olunca güzelliği gidiyor.

Ya sinirden seni sıkıştırmaya calsııyo işte.

heee al dedim

sonra bana dedi ki evdende git, ben kalıcam orda
ulan dedim bana bak herşeyine hee diyorum beni ayak altına almaya çalışma fena yaparım seni! sus!! boşanıcaz işte gerisini düşünme! kim nerde nasıl kalıyo düşünme! ben ne olacam düşünme!! sen kendini düşün dedim

yani kızdırmayı başardı bi ara.

Son düzenleme:

yok şaka değil
ama ben gerçekten bunaldım ve huzur istiyorum
kuş kadar hafifledim ben şu anda

carrie hakkında hayırlısı neyse o olsun canım patlatmış adam seni artık onun pişman olacağını bildiğin için de rahatsın bence sen bu ara da burcun ne merak ettim

sağolasınnn eyvallahhhh

bende al dedim zaten
ne ben fakirleşirim ne sen zenginleşirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…