farkında olsun olmasın
durumun ne bilmiyorum ama evliliginin bitmesine uzuldum..... her yorumuna gulmekten bittim ama bu sefer uzuldum....hakkinda hayirlisi olsun ama sen yinede bu afacanlagini kaybetme.....
ya keri durumu anlıyamıyorum şaka olsun lütfen. eşin sana cidden bunlarımı dedi,miğdeme ağrılar girdi ya böyle birşey diyemez gerçekten dediyse çok iğrenç bir yaratık bir dakka onunla durma boşa gitsin daha gençsin.ama bazende diyorumki belki anneni ona tercih ettin diye o mu koydu acaba(
Terliğin tersiyle vurucam ağzınıza
hayırlısı olsun keri boşanmak için illa uçuk sebeplere gerek yok biten bitmiştir zatenama ousa da bi geri dönüş olucak pişman olucak bence hissediyorum evet evet hissediyorum
ayrıca annen kaç yaşında kaç yıl daha yaşar demesi çok çirkin
ayrılık noktasına geldiniz dürümmü düşünüyor yha.
keri belki annene değiştin onu diye çok gocundu kırıldı, bu yok yüzk yok o bu benim demiş bu yazdıkların ciddimi keri
evet dürüm ısmarlamak istedi bana istemiyorum dedim
annene alayım dedi
annemde istemiyor dedi
ne biliyon belki ister dedi
istemiyor sen kendine al ye dedim
okudum okuyalı konunu şoklardayım ve çok üzgünüm ,bu mal satma olayına çok sinirlendim. acaba kzıgnlıklamı dedi onu çözmeye çalışıyorum:S yok gerçekse böyle adamla bir dakka aynı yerde durma yha.
az daha bekleyelim bakalım neler çıkıcak,konuşmak istedimi seninle ,kendini açıklamak için
yooo hiçbişey demedi
annesi aradığında annesine dedi ki carrie kendi seçtiği hayatı yaşıcak
zaten geç bile kaldık çoktan atıcaktık bu adımı
kapattıktan sonrada ağladı işte ama ben görmezden geldim oda bişi demedi
Dürümü kabul edeydin böyle olmazdı
böyle yapmasının nedeni bence oda senin pişman olucağını sanıyor heralde. yani ben keriyi çok sevdim elimden geleni yaptım ,annesini bile çektim ama kendi böyle istiyor. eminm böyle düşünüyor o yüzden konuşmadı. kendince güya oda haklı işte.fakat boşanmak çok ağır bi sonuç oldu(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?