bu sefer kesin bitti.

durumun ne bilmiyorum ama evliliginin bitmesine uzuldum..... her yorumuna gulmekten bittim ama bu sefer uzuldum....hakkinda hayirlisi olsun ama sen yinede bu afacanlagini kaybetme.....

ya arkadaşlar ben gerçekten üzülmüyorum
sizde üzülmeyin

hayırlısı olsun keri boşanmak için illa uçuk sebeplere gerek yok biten bitmiştir zaten ama ousa da bi geri dönüş olucak pişman olucak bence hissediyorum evet evet hissediyorum

ayrıca annen kaç yaşında kaç yıl daha yaşar demesi çok çirkin

dedi dedi
sonra hiç yüzüne bakmadım dürümcüde onu beklemedim die kızdı

pişman olsa ne yazar beni bulamıcak
kardeşi diyoki mahkeme günü ne zaman
ne bilim dedim ama tahminen 1-2 ay sonra
o zamana kadar gelsin buraya sesiz dursun görürsün nasıl eşşekler gibi pişman olacak dedi
geç kalmış olacak dedim bende

[video=youtube;wXO6Nr0-9Mc]http://www.youtube.com/watch?v=wXO6Nr0-9Mc[/video]

ayrılık noktasına geldiniz dürümmü düşünüyor yha.

keri belki annene değiştin onu diye çok gocundu kırıldı, bu yok yüzk yok o bu benim demiş bu yazdıkların ciddimi keri

ayrılık noktasına geldiniz dürümmü düşünüyor yha.

evet dürüm ısmarlamak istedi bana istemiyorum dedim
annene alayım dedi
annemde istemiyor dedim
ne biliyon belki ister dedi
istemiyor sen kendine al ye dedim

Son düzenleme:
keri belki annene değiştin onu diye çok gocundu kırıldı, bu yok yüzk yok o bu benim demiş bu yazdıkların ciddimi keri

hangi amaçla söledi bana bilmiyorum ama
ben bana sölediklerini söledim size

evet dürüm ısmarlamak istedi bana istemiyorum dedim
annene alayım dedi
annemde istemiyor dedi
ne biliyon belki ister dedi
istemiyor sen kendine al ye dedim

okudum okuyalı konunu şoklardayım ve çok üzgünüm ,bu mal satma olayına çok sinirlendim. acaba kzıgnlıklamı dedi onu çözmeye çalışıyorum:S yok gerçekse böyle adamla bir dakka aynı yerde durma yha.

gerçekte olabilir ondan herşeyi bekliyorum artık

az daha bekleyelim bakalım neler çıkıcak,konuşmak istedimi seninle ,kendini açıklamak için

az daha bekleyelim bakalım neler çıkıcak,konuşmak istedimi seninle ,kendini açıklamak için

yooo hiçbişey demedi
annesi aradığında annesine dedi ki carrie kendi seçtiği hayatı yaşıcak
zaten geç bile kaldık çoktan atıcaktık bu adımı

kapattıktan sonrada ağladı işte ama ben görmezden geldim oda bişi demedi

böyle yapmasının nedeni bence oda senin pişman olucağını sanıyor heralde. yani ben keriyi çok sevdim elimden geleni yaptım ,annesini bile çektim ama kendi böyle istiyor. eminm böyle düşünüyor o yüzden konuşmadı. kendince güya oda haklı işte.fakat boşanmak çok ağır bi sonuç oldu (

kendi istedi
o istedi bende isteğini yerine getirdim
itinaylaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…