yani bilmiyorum ben elimden geleni yaptım içim rahat.. der gibi.. hatta daha da fazlası..
ama yanlış anlama lütfen sanki bu anı bekler gibi.. hani artık son noktayı koymak ister gibi de bir tavrın var..
gerçekten aranızdaki sevgi bitmişmiydi diye düşündüren..
inanılmaz bir rahatlık var sende carrie.. bi taraftan bakınca boşanmak istemeyen kadınlara erkeklerin yaptıklarını görünce
sanki senin tavrın hepsine karşılık olacak kadar cesurca ve yüreklice ..
çok farklısın .. boşanma aşamasında bu forumda bu kadar iradeli ve cesur olanını görmedim.. ve kesinlikle eşinin başa ciddi olmadan bu seçenekleri sana sunduğuna eminim.. fakat sert kayaya çarptı..
Rabbim hakkında hayırlısını versin.. bi tarafım inş seni ikna eder kendini affettirir diyor bi tarafımda yaptığını ödet.. ne alakaysa benide değişik bir psikolojiye soktu senin bu rahatlığın ...
komiksinde ayrıca katılıyorum arkadaşlara.. güldürüyorsun :)
oy keri oy nasıl böyle diyorsun. gerçi eşini en iyi sen tanıyorsun ,hak ettiğini düşünüyorsan için rahat olur tabi. sende daha çok gençsin ,bebeğin yok, yeni güzel bir hayatta kurabilirsin hep böyle sorunlarınız varsa çekmek zorunda değilsin onu ama alacağın başka kişide annen konusunda yine aynı yaklaşımda bulunur gibi geliyorçok iyi düşün keri lütfen biliyorum senin kimseye eyvallahın yok ama lütfen düşün. burd aben dahil hepimiz çok üzüldüm her nekadar senin için rahat olsada bizim elimizde değil
merhaba,
sizinle konuşmuşluğum yok ama bazen yorumlarınıza denk geldiğimde bir gülümseme kaplardı yüzümü.
üzüldüm konunuzu görünce...
belki üzülmüyorsunuz ona ama yaşadıklarınız verdiklerinize bir süre sonra içiniz acır.
sevdiniz onu ki evlendiniz, sevgi bitmese de arada ki o saygı dediğimiz şey biraz sarsılmış.
aşılmayacak sorun mu onu siz bilirsiniz ama hissettiğim şey onun bu kadar gitmesini istemeniz öfkenizden.
giderse özlersiniz gibime geliyor en azından hissiyatım bu şekilde (belki yanılıyorum)
lakin insan hayatının bir kısmını yaşadığı onu hayat arkadaşı olarak seçtiği insanı biran da ne kalbinden nede hayatından çıkarabilir.
bir tanıdığımın başına gelmiş gibi içime oturdu bu yaşadıklarınız.
mantıklı bir insansınız belli ama bence bir süre uzak durup sessiz kalın belki sakin kafayla başka açılardan bakmayı denersiniz konunuza.
Rabbim hakkınız da neyi hayırlı yazdıysa o olsun...
dilerim bir an önce selamate çıkarsınız...
sevgiler.
bi keresinde yine böle boşanma konusu açıldığında bana dedi ki
ben erkeğim bekar kız bulur evlenirim ama sen dul olacan kimse almıcak seni dedi
sen orasını düşünme, sanamı kalmış benim kimle evleneceğimi dedim bende
ortaçağda yaşıyon sen dedim
öyle demesinin sebebi senin kendine çok güvenmen ve her an elinden uçup gidebiliceğini bildiği için. erkekler biraz kendisine muhtaç kadın istiyor. kafaları rahat olsun karım beni terk edermi gidermi düşünmek istemiyorlar o yüzden dediği apaçık belli zaten. ama durum şimdi öyle değilki ,dul kadınlarında okadar isteyeni oluyorki ,çünkü daha olgunlar bekarlar gibi aklı bi karış havada olmuyor.o tamamen senin kendine güvenini kırmak için söylemiş. açıkcası kocan olsam bende düşündüm bende aynısını derdim
hakkınızda hayırlısı olsun. şimdi işin sıcaklığıyla çok fazla canınız acımayacak belki ( her ne kadar haklı da olsanız ) ama sanırım yalnız kalınca bu durumu daha iyi hissedeceksiniz. nedense şu an yazdıklarınız bana sizin gergin ve aslında içten içe üzüldüğünüzü hissettiriyor. gerçi siz öyle değil diyorsunuz ama benim hissettiğim bu.
bir de sertab erener in son şarkısı geldi aklıma umrumda değil tam size göre bence
kericim ayrıca eşin senden sonra kız oğlan kız hatta çok güzle bi lolita alsa bile aşık olduğundanmı alıcak yada ona aşık olabilicekmi,seninle kaç senesini geçirmiş. zaten seni kolayca unutabilirse hiç sevmemiş demektir.unutabiliceksede şimdi ayrılın daha iyi. ama sanmıyorum.keşke hemen karar vermeseydin ,eşinin şuan arkadaşlarıyla ne konuştuğunu çok bilmek isterdim(
keri sende benim gördüğün eşine karşı kızgın bir kadın sevgin bitmemiş belli acaba inat ediyosunuzda ikiniz boşunamı bitiyor bu evlilik :26:
ayrıca şunu sölemeden edemicem kimse kaynanasıyla aynı evde yaşamak istemez neler okuyoruz burda sizde yaşamasada yakın biyerde yaşasa sşzde baksanız daha iyi olurdu sanki kimse annesini atmaz atamaz ama bunu bi erkek yapsaydı karısıda kabul etmezdi ve ya ben ya annen diye talihsiz bir cümle söylerdi
bu arade ben nerde yatıcam yaaaa
oturma odasında yatarım
bir yuva kurmak kolay degilki yikmakta bukadar kolay olsun...... Aslinda herseyi zamana biraksaniz belki hersey daha iyi olacak..... Suan yasadiklarin cok taze sende sakin kafayla dusunursen bir ucu yakalasaniz ne bilim evlilik fedakarlik ister....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?