- 5 Haziran 2009
- 8.535
- 2.395
- 398
çok tşk ederim güzel yazınız için
ben kızgınlıktan gitmesini istemiyorum, artık etrafımda görmek istemediğim için
bu arada şimdide arkadaşlarıyla konuşuyo mikrofondan okullar kapanınca görüşelim toplu olarak diyo
bu gitmcekmiydi yaaaa
okullar ne zaman kapanıyo?
yazdiklarini arada okuyunca sanki esinden coktandir vazgecmissinde bu olay tuzu biberi oldu gibime geliyor..... sevgi saygi bitmisse zaten devam etmenin bir anlami yok....
ayy alemsin keri yaa güldürdün beni bu yorumunla
ama konunu görünce gerçekten üzüldüm hakkınızda hayırlısı olsun
bulunacak bi orta yol falan kalmadı mı hiç
aradaki dengeyi sağlamak zordur muhakkak ama bu mümkün değil mi :26:
ayrıca popileriten gözlerimi kamaştırdı
sanırım 14 haziranda kapanacak.
istemiyorsanız tabi konuşun gitsin, onu görmek size rahatsızlıkla birlikte sinir edici bir durum olacak.
o sağlıklı düşünemiyor, şimdi sizin kararlılığınızı görünce 'bak bana da birşey olmaz, sensiz de olur' havası veriyor.
kendini kandırıyor....
erkeklerin kafasına sonradan dank ediyor.
gülsün şimdilik (yalandan) olaylar ters işlemeye başlayınca zaten böyle bir an yaşayamayacak.
insanın kalbi gülmeli ki o insanın gerçekten mutlu olduğu anlaşılsın, dilerim kalbiniz güler... Dua edeceğim size
tabiki sevgim bitmedi
bitmez bi kalemde zaten
ama ben onunla ömrümü geçirmek istemiyorum
kocam beni bırakmıyoki ben onu bırakıyorum
bu arada gittik kızlar.
yürüme götürdü beni salak onca yol. normalde götünü kaldırmaz ama bu sefer yürüyelim dedi.
neyse gittik verdik dilekçeleri, tebligat gelicekmiş
mahkeme gününü o zaman öğrenicez.
kendisi banyoda ağlıyo şimdi
ben ondan daha üst seviyedeyim nedne onu çekeyim diyorsun değilmi? bende aynen böyle diyordum. çok seviyordum ama katlanmak zorunda hissetmiyordum ama zamangerçekten herşeye çareymiş ben bile içim şuan daha rahat . en iyi kararı vereceğine inanaınyorum kericim. çünkü senin için olanı en iyi sen bilirsin. senden istediğim tek şey lütfen bu konuda birazda annenin yardımını al ,3. bi kişinin bakış açısı her zaman işe yarar heleki bu anenense. senin için en doğru olanı görüyordur. Allah hakkında ne hayırlıysa onu versin canım dostum
hep öle diyosunuz ama
hızlı yoldan bitirelim diyen o ben değilim ki
işin içinde bir insana alışmak var mutlaka kolay değildir, hakkınızda hayırlısı olsun, çok mutlu olmanızı dilerim. siz bütün yolları açmışsınız ama kendisi buraya getirmiş ve gerçekten merhametsiz bir insanmış "aynı evde olmasın ama destek olalım" demek bu kadar zor değil, o yüzden üzülmemenizi anlıyorum umarım ileride de üzülmezsiniz
gülsün gülsün
günah işledi o şimdi
merhametsizlik ettiii
yarın öbür gün ahirette onun popsuna kızgın kazık soktuklarındada ben gülecem
kahkaha atıcam böyle
gülsün gülsün
günah işledi o şimdi
merhametsizlik ettiii
yarın öbür gün ahirette onun popsuna kızgın kazık soktuklarındada ben gülecem
kahkaha atıcam böyle
esin zannediyorki o boyle yapinca sen alttan alacan yalvarip yakarican....ama senin ciddiyetini gordukten sonra oyle bir pisman olurki..... icimden birses hersey duzelecek diyor....ve siz bir cikar yol bulacaksiniz..... zamanla bak ne yoluna girmiyorki....ama mumkun oldugu kadar kirici olmayin birbirinize....
bu yorumuna ben kahkahayi patlattim bile....
zaten merhametsizlik en kötü şeytandır...
insanda Allah korkusu olmalı...
'eden bulur' cümlesi boşuna söylenmedi.
eşinizin kalbini karartması gözünden bir şeyleri çıkarma cürretine sürüklemiş onu zaten elinde de patlamış.
o böyle tahmin etmiyordu, erkekler zaten hiç öyle tahmin etmezler sonra ne olduğunu görürler
ayrıca aynı evde yaşarsanız ayrılmanız zor olur bence, barışırsınız ikinizin de siniri geçince sonuçta ikinizde hala seviyorsunuz belli
bi hafta sonra gidicek zaten beraber kalmıcaz
hakikatende eden buluyor
çok gördüm ben etrafımda sayısızca örnek var o yüzden içim rahat ve hakkımı helal etmiyorum
ahiret gününde hakkını helal ediyomusun dediklerinde hayırrr dicem kahkaha atıcam onun şimdi attığı gibi böle
allah bana bu hakkı vermiş dimi, ister hakkımı helal ederim ister etmem bu benim en doğal hakkım
ooo bi haftaya neler olur neleraşkı sevgiyi bilmesek neyse ayrı ayrıyken bile insanlar dayanamıyor yanyana çok zor
kesinlikle haklısınız... kul hakkı ağır bir vebaldir...
biz ne kadar yorum yaparsak yapalım en son kararı yaşadıklarınız belirleyecek.
zaman neyi gösterirse onu yaşayacağız zaten, aksi olması mümkün değil ne bir dakika eksik nede fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?