Bu soru onemlı dımı ?
önemli işlerim var dışarda kanka
hazırlanıp çıkıcam şimdi.
nedense ayrı bir heyecan var içimde,
böyle, değişik bir şey :)
hakkında hayırlısı olsun kerim. konuşmak üzere
o seni bırakmaz pişman olur vazgeçer
yuvanı yıkma tekrar düşün diyenler siz ciddi misiniz gerçekten
bu adam gidecek yeri olmayan geçinecek maaşı olmayan çalışacak yaşta olmayan bir kadını bir anneyi sokağa atmaktan bahsediyor
ayrıca hiç bir çözüme yaklaşmayıp seçim yapmak zorunda bırakıyor carrieyi
ya ben ya annen ne demek bu şartlarda
anana bakma bana bak çalışıp -işsiz kendisi-ananı sokağa at demek değil mi
gidecek yeri mi var bu kadının
kaldı ki kadın zamanında ne yapmış olursa olsun ne kadar kötü olursa olsun(carrienin annesi için değil söylediklerim genel olarak)
şimdi bu adam vazgeçse nolcak değişse nolcak carrieyi bırakamasa nolcak
güvenilir mi bunu söyleyebilen bir insana
sevilebilir mi
bundan sonra eskisi gibi olabilir mi
bu kadar mı önemli evde bir erkek olması
yuva bu mu
yuva yıkılmasın diyorsunuz
sevginin güvenin saygının merhametin olmadığı ama içinde bir erkek olan yer mi yuva
ne kıymetliymiş şu kocalar be
o seni bırakmaz pişman olur vazgeçer
yuvanı yıkma tekrar düşün diyenler siz ciddi misiniz gerçekten
bu adam gidecek yeri olmayan geçinecek maaşı olmayan çalışacak yaşta olmayan bir kadını bir anneyi sokağa atmaktan bahsediyor
ayrıca hiç bir çözüme yaklaşmayıp seçim yapmak zorunda bırakıyor carrieyi
ya ben ya annen ne demek bu şartlarda
anana bakma bana bak çalışıp -işsiz kendisi-ananı sokağa at demek değil mi
gidecek yeri mi var bu kadının
kaldı ki kadın zamanında ne yapmış olursa olsun ne kadar kötü olursa olsun(carrienin annesi için değil söylediklerim genel olarak)
şimdi bu adam vazgeçse nolcak değişse nolcak carrieyi bırakamasa nolcak
güvenilir mi bunu söyleyebilen bir insana
sevilebilir mi
bundan sonra eskisi gibi olabilir mi
bu kadar mı önemli evde bir erkek olması
yuva bu mu
yuva yıkılmasın diyorsunuz
sevginin güvenin saygının merhametin olmadığı ama içinde bir erkek olan yer mi yuva
ne kıymetliymiş şu kocalar be
kiymetli olan sey koca degil elbet....bende diger arkadaslarda kocasinin haksiz oldugunu soyledik....bir terciy icine koymasi bastan assagiya yanlis....carride elbet olarak annesine sahip cikmis cikacakta..... ama kim isterki kv yasamayi.....bir gelin gelse konu acsa kv oturmak istemiyorum dese burda herkez demezmi mecburmusun yasamayi kendi duzeniniz olsun diye....beniùm anneannemin 3 oglu var hepside meslek sahibi insanlar anneannem misafir gibi gelir gider....dayilarim cok istesede anneannem kabul etmiyor....yarin bir sorununuz olursa sorumlu ben olmayayim belki oglum ister ama gelin istemez....herkes evinde mutlu olsun der...adam zaten 4 senedir beraber yasiyor kim istemezki karisiyla basbasa zaman gecirmek....kimse demiyorki annenizi sokaga atin ama destek vererek anneside kendi duzenini kurabilir....
Canım, bebeYim, canıŞım
Blöf yapıyolar yaa. Kimsenin boşanmaya niyeti yok. Kocanın da anneyi göndermeye niyeti yok, birbirlerinin sınırlarını zorluyorlar. Anneyi kullanıp gözdağı vermek yani.
Erkek konusunda sana katılıyorum, hepsinin köküne kibrit suyu
kiymetli olan sey koca degil elbet....bende diger arkadaslarda kocasinin haksiz oldugunu soyledik....bir terciy icine koymasi bastan assagiya yanlis....carride elbet olarak annesine sahip cikmis cikacakta..... ama kim isterki kv yasamayi.....bir gelin gelse konu acsa kv oturmak istemiyorum dese burda herkez demezmi mecburmusun yasamayi kendi duzeniniz olsun diye....beniùm anneannemin 3 oglu var hepside meslek sahibi insanlar anneannem misafir gibi gelir gider....dayilarim cok istesede anneannem kabul etmiyor....yarin bir sorununuz olursa sorumlu ben olmayayim belki oglum ister ama gelin istemez....herkes evinde mutlu olsun der...adam zaten 4 senedir beraber yasiyor kim istemezki karisiyla basbasa zaman gecirmek....kimse demiyorki annenizi sokaga atin ama destek vererek anneside kendi duzenini kurabilir....
işte niye yapıyorlar ki
neden hayatın tadını çıkarmak varken bu insanlar kendilerine dert arıyor
carie anneyi atmıcak ous vazgeçmicek neden kırıyorsunuz biribirnizi
b laflar neden ediliyor
insanları anlamıyorum be elmi
ouslarıysa hiç
işte niye yapıyorlar ki
neden hayatın tadını çıkarmak varken bu insanlar kendilerine dert arıyor
carie anneyi atmıcak ous vazgeçmicek neden kırıyorsunuz biribirnizi
b laflar neden ediliyor
insanları anlamıyorum be elmi
ouslarıysa hiç
Neden blörf yapsınlarki , yani nasıl yani?
eğer öyleyse bile çok çirkin adam blörf bile yapsa şahsen ben olsam bir kere duydum o söylenenleri o duyguyla bilmem kaç gün yaşadım nasıl sevebilirim ona nasıl cocuk dogurabilirm
Benim içimede eger blörf bile yapıyolarsa boşanacakları doğuyor neden bilmiyorum
Ousları ben de anlamıyorum seyyahım, anlamak da istemiyorum. Gencecik adam evde yatsın, gelecek icin hicbir planı olmasın. Önceden kadınlar ayaklarının üzerinde duramazlardı şimdi de erkekler.
Keriyle ous birbirlerini böyle seviyorlar cünkü. Bugüne kadar düzeltmezsen boşarım, şunu yapmazsan söyle olur muhabbetleri bugün dilekçe vermeye kadar geldi. Ee sebep ne ANNE.
Doğurursun cnm. Biz kadınlarda bu üstünü örtme potansiyeli olduktan sonra her haltı yaparız.
carinin baska cozumler esine sundugunu bilmiyordum.....esi cozum uretmek icin ugrasmiyorsa carinin yapacak birseyi kalmadi ozaman....haklarinda hayirlisi ne ise o olsun....acaba kimse okuduğunu anlayamıyor mu
destek verecek güç yok
kadının geçinecek gücü yok
gidecek yeri yok
kaldı ki cariie tüm seçenekleri önüne koyuyor adamın
çalışayım destek olayım ayrı ev olsun gerekirse diyor
adam ne diyor BANANE
bu adamla mı yuva o ev
o kaynanayla yaşamak istemeyen geline de herkes herşeyi yazardı ama sonuç nolurdu sende
seçim bile yaptırılmaz kocişleri tarafından eşşek gibi kabul edeceksin oturup denirdi
kendi ailem ne kadar önemliyse benim için eşimin ailesi de o kadar önemlidir
bakın kkdaki cehennemlik kaynanalar dahi olsa şartlar öyle gerektirirsen imkanım varsa ayrı evde yoksa aynı evde sonuna kadar sahip çıkardım
çok mutlu olmazdım elbet ama ne ailemi ne eşimin ailesini bu duruma sokmazdım
20 yaşındaki gelinin kv kp ile aynı evde yaşaması değil bahsettiğim ya da burdaki olay farkında mısınız
başka çözüm yok şuanda ve adam ilerdeki çözümleri de kabul etmediği gibi
anandan BANANE diyebiliyor
acaba kimse okuduğunu anlayamıyor mu
destek verecek güç yok
kadının geçinecek gücü yok
gidecek yeri yok
kaldı ki cariie tüm seçenekleri önüne koyuyor adamın
çalışayım destek olayım ayrı ev olsun gerekirse diyor
adam ne diyor BANANE
bu adamla mı yuva o ev
o kaynanayla yaşamak istemeyen geline de herkes herşeyi yazardı ama sonuç nolurdu sende
seçim bile yaptırılmaz kocişleri tarafından eşşek gibi kabul edeceksin oturup denirdi
kendi ailem ne kadar önemliyse benim için eşimin ailesi de o kadar önemlidir
bakın kkdaki cehennemlik kaynanalar dahi olsa şartlar öyle gerektirirsen imkanım varsa ayrı evde yoksa aynı evde sonuna kadar sahip çıkardım
çok mutlu olmazdım elbet ama ne ailemi ne eşimin ailesini bu duruma sokmazdım
20 yaşındaki gelinin kv kp ile aynı evde yaşaması değil bahsettiğim ya da burdaki olay farkında mısınız
başka çözüm yok şuanda ve adam ilerdeki çözümleri de kabul etmediği gibi
anandan BANANE diyebiliyor
Keriyle ous birbirlerini böyle seviyorlar cünkü. Bugüne kadar düzeltmezsen boşarım, şunu yapmazsan söyle olur muhabbetleri bugün dilekçe vermeye kadar geldi. Ee sebep ne ANNE.
Ous blöf yapıyorsa çok yanlışlarda........kimse vazgeçilmez değil.........ortada çok ciddi bir sorun da yok kendi odası vardır zaten kadının.......ama paşamız ne diyor bana ne bana ne......demezler mi adama defol git o zaman........aşkı evliliği biz de yaşadık......bitti mi geri dönüşü gerçekten olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?