aminn
şimdi aklıma geldide
geçen bana soruyodu annen kaç yaşında
58 dedim
acaba daha ne kadar yaşar dedi
ohaaaa oldum yaaa
dejavu gozumu kırpmadan bırakırım demişsin, bunu diyen insan cok acele evlenmiştir, onu yeterince tanımadan evlenmiştir.
Ayrıca eşinide sevmiyordur. Sen eşinle mantık evliligi yapmışsın, sakın ha onu seviyorum deme bu sozlerinle sadece kendini
aldatırsın. Acaba eşinin durumu sizin gibi olsaydı da onunla evlenirmiydin ??? Bunu cok merak ediyorum. Yazından sana bu kadar
deger veren birisi, annenin sigortası ve kirasını yollayacak kadar sana tapan birisi, sen onu ne kadar seviyorsun. Bugun işinden
atılsa acaba sen onun yanında mı olursun yoksa ceker gidermisin ? Sakın yanında olurum deme, bunu anca kargalar güler.
Yukardaki yazına kadar gecmişde yazdıklarından hakikaten sizin aşkınızı kıskanıyordum ama son yazından sonra artık %100 eminim
sen eşini asla sevmemişsin. İnşallah eşin işini kaybetmez yoksa garibim hem işinden hem eşinden olur.
dejavu gozumu kırpmadan bırakırım demişsin, bunu diyen insan cok acele evlenmiştir, onu yeterince tanımadan evlenmiştir.
Ayrıca eşinide sevmiyordur. Sen eşinle mantık evliligi yapmışsın, sakın ha onu seviyorum deme bu sozlerinle sadece kendini
aldatırsın. Acaba eşinin durumu sizin gibi olsaydı da onunla evlenirmiydin ??? Bunu cok merak ediyorum. Yazından sana bu kadar
deger veren birisi, annenin sigortası ve kirasını yollayacak kadar sana tapan birisi, sen onu ne kadar seviyorsun. Bugun işinden
atılsa acaba sen onun yanında mı olursun yoksa ceker gidermisin ? Sakın yanında olurum deme, bunu anca kargalar güler.
Yukardaki yazına kadar gecmişde yazdıklarından hakikaten sizin aşkınızı kıskanıyordum ama son yazından sonra artık %100 eminim
sen eşini asla sevmemişsin. İnşallah eşin işini kaybetmez yoksa garibim hem işinden hem eşinden olur.
ben geldim kızlar
nihilcimle buluştumda
Carrie yeni okudum geyıktende az cok bılıyordum sorunlarınız hakkınızda hayırlıs ne ıse o olsun Rabbım yardımcın olsun
ben geldim kızlar
nihilcimle buluştumda
h.g bende seni merak ettim...bakip cikayim dedim oglanin okul gosterisi var ...
ne kadar meraklı kızlarsınız yaa
hiç bi gelişme yok
tek gelişme nihilimle görüştüm
aaaaaaaaa ask olsun.....merak bizim kanimiza islemis......
carrie bu konudaki yorumlarindan sonra diger konularinada goz attim sanirim kk nin en yuzeysel insanisin :) yanlis anlama sakin kotu bir anlamda soylemiyorum keske biraz senin gibi olabilsem bence yuzeysel insanlar mutlu genelde bu hayatta..tabi burdan anlasilmaz ama esinde senin gibi sanirim uyumluymussunuz ama hayirlisi olsun..
kararına saygı duyarım ama bence bir daha evlenip de başkasının başını yakma. erkek olsun kadın olsun, kimse hem kayınvalidesiyle yaşayıp hem de onun sorunlu hallerini çekmek zorunda değil.
Ama kendisinin parası bittiğinde kayınvalidesi yemeden içmeden ayakkabısına kıyafetine kadar her şeyini karşılamak zorunda öyle mi:)
Biz buna bencillik diyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?