bu sefer kesin bitti.

aynı evın ıcındde baska turlu zor
annen duydumu ne dıyor bu duruma?
şimdilerde böyle de sonraları bıraz sıkıntılı kolay deıgl bır zamanlar herseyını bıldıgın kısının yabancıılasması ,

napim şimdi kalktım uykudan

annem bizle 4 senedir. ne bileyim neden 4 aydır arıza çıkarıyor?
diyorum ya benden boşanmak için maazeret arıyodu buldu işte

Erkek ailesiyle birlikte yaşamak çok olağan birşeymiş, evlatlık vazifesiymiş gibi görülüyor ama kız ailesiyle birlikte yaşamanın içgüveyi gibi utandırıcı bir ismi bile var değil mi? Çok iki yüzlü bir toplumuz.Ben yine de orta yolu arayın derim.5 yıllık evlisiniz sanırım bunun 4 yılında annenizle birlikte yaşamak eşinize ağır gelmiş olabilir.Ben durum tam tersi olsa da aynı yorumu yapardım.Biraz empati yapın.Babanıza her ay düzenli para yolluyormuşsunuz sanırım.konuyu anlamak için profilinize göz atmıştım. Abi babaya yardım ettiğine göre babaya giden parayı kesip annenize yakınlardan bir ev tutsanız. Yeme içme yine aynı evde olur.Biz de annem kızıma baktığı için gün içinde genelde birlikteyiz. Kedimden biliyorum çok zor zamanlar olabiliyor.Tatillerde yazlığa gidiyoruz annemin yanına 15 20 gün.Normal bir aile yaşantım, tatilim olmuyor.Bu işin başka bir çözümü olmalı. Abiniz de anneye gücünün yettiğince ayda 300 400 bişey yollayamaz mı.

Gerçekten bitse ne OUs o evde 1 dakika durur ,nede sen kemik falan dinlersin.
Bir orta yol bulalım,bu iş bitmesin.

orta yolu yok kanka
gerçekten yok, olsaydı zaten halloşlmuştu şimdiye dek
o sebep arıyordu, buldu
önceleri istanbulda gidelim die başımın etini yiyodu, kabul ettim bu seferde bunu buldu

söyledim anneme bişey demiyor.

zaten babama göndermiyorum ki artık bayadır.

carrie kızmıs cok adama yanı okadar kızmıstı onun la ılgılı herseyı bıtırmıs kafasında

bır oluru olsa mutlaka el atılırdı ıdye dusunuyorum ayrı ev fılan dıyenler var hala maddı olarka mumkun gozukmuyor dendı zaten sayfalarca önce

yoksa oluru varken neden yuvasını yıkmak istesin adamın bu tavrı carrie hafif geliyor hafiflik kötülük gibi bilmiyorum soğumuş bıkmış ugraşmaktan o yüzdende madem iş buraya geldi
inceldiği yerden kopsun diyor
ölemi?

Son düzenleme:
Boşu boşuna boşanacaksınız siz.
Bahane arıyo diyosun ya canım.
Neden anneni bahane etsin ki.
Boşanacak adam gider açar davayı...
Seni mecbur etmekle ne geçecek eline.
Neden hemen karar alıyorsun ki..
Biliyorum. Sen öleceğini bilsen o kararı verdim diye uygularsın.
Pişman olsan da

Başka yolu yoksa hayırlısı olsun diyelim ozaman napalım. İki ucu .. değnek bu.Anneye yardımı, birlikte yaşamayı, desteği vs. kesinlikle tartışmıyorum.Adam haklı da demiyorum. Ama şunu diyorum.Aynı şekilde burada başka birinin konusu olsa erkek annesiyle yaşansa kadın bundan rahatsız olsa da kadın ya annen ya ben dese(bunu demek bu noktaya getirmek de yanlış bişey) ve boşansalar nasıl yorum yapardık. Eşi de işe girse ve Carie maaşının 1000tlsini annesine verse annenin de kesintiler sonrasında kalan maaşı eklenince karşı dairede, yan binada vs. bir daire tutulabilir belki.Ama anneye durum böyle böyle gel sana ev bakalım demek de çok zor.Herkesin tarafından bakmaya çalışıyorum konuya.Çocuklarımız var.İleride bu durumda olsak çok üzülürdüm sanırım.

aynen öyle canım

uğraşmıcam hiç valla ebrucum
gına geldi

Günaydın be kanka :44:

günaydınnnnnnnn

ben düşünmek bile istemiyorum artık hiçbirşeyi

carrie
bir sorum olacak.
adamın gerçek yüzünü görmüş de o kişi ile yaşayamazmışsın gibi mi geliyor
yoksa son 4 ayda yaşanan problemlerden ve çözümsüzlükten kurtulmak mı istiyorsun
hangisi daha ağır basıyor?

ikiside
hem gerçek yüzünü gördüm hemde yoruldum bu sorundan

Bu soru onemlı dımı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…