şimdi kıslar tek tek cevap veremicem size kusura bakmayın
kaynanamla konuştumda ev bulmuş bize 3+1. ousun amcası yurtdışından gelicek 1 ay sonra onunla konuşucam ev parası isticem ondan dedi, sonra yavaş yavaş hepimiz öderiz dedi olmazsa kızımın düğün altınlarını bozdururum, mirastan kalmış payımdan vazgeçerim bi şekilde yaparız dedi. ondan sonrası allah kerim dedi bi şekilde düzene girer herşey.
sonra ousa söledim ben annen böle böle diyor diye oda neden olmasın olur tabi bende konuşurum amcamla dedi.
ousta 2 gün sonra gidiyor, bende orda biraz para biriktireyim sonra sende gelirsin ama ev işi olursa okulların açılmasını beklemeden gel dedi.
size evmı alacaklar
evmı yapacaksınız anlamadım canım
eşinin memleketine taşınacaksınız yani???
şimdi kıslar tek tek cevap veremicem size kusura bakmayın
kaynanamla konuştumda ev bulmuş bize 3+1. ousun amcası yurtdışından gelicek 1 ay sonra onunla konuşucam ev parası isticem ondan dedi, sonra yavaş yavaş hepimiz öderiz dedi olmazsa kızımın düğün altınlarını bozdururum, mirastan kalmış payımdan vazgeçerim bi şekilde yaparız dedi. ondan sonrası allah kerim dedi bi şekilde düzene girer herşey.
sonra ousa söledim ben annen böle böle diyor diye oda neden olmasın olur tabi bende konuşurum amcamla dedi.
ousta 2 gün sonra gidiyor, bende orda biraz para biriktireyim sonra sende gelirsin ama ev işi olursa okulların açılmasını beklemeden gel dedi.
Kerican ousla nasıl durumlar
yaaa ablaaa dün gıcık oldum yaaa
ousun bi arkadaşı neredeyse hergün şehirdışına tahsilat yapmaya gidiyor. ousta dedi ki bende gideyim X şehire ordaki arkadaşlarımı göriyim ondan sonra ne zaman görürüm allah bilir dedi. istanbulla o şehir arasında arabayla 5-6 saat.
tamam git dedim.
gece 1 de çıkıcaz sabah orda olucaz gündüz arkadaşların yanına giderim akşama doğru yola çıkarız eve gelirim dedi.
iii gitti bu. dün akşam saat 11 gibi geldi. ben uyuyodum heme yatakodasına daldı beni öpmeye başladı ben geldim ben geldim diye sonra bana diyorki bugün noldu biliyomusun. arkadaşın işyerine gittim depo gibi bi yeri var orda çalışan bi kız cep telefonunu getirdi bana bu modelden anlıyomusun diye ben anlamam dedim diyo ama kız uzattı bana telefonunu bi baktım diyo mesaj yazmış : ben sizden çok hoşlandım görüşebilirmiyiz? bende yazının devamına yazdım evliyim diye kız arkasını döndü gitti dedi.
Kızdaki cesarete bak yahu,ous da gereken cevabı vermiş zaten aferin ona..
Keriii ya ous seni cidden seviyor,bak böyle bir olayda bile sana anlatıyor başka bir erkek olsa anlatmaz inan ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?