bu sefer kesin bitti.

yapmıcam anasını satim :)
bakalım ama önce ous hele bi gitsin bakalım oralarda napacak ne edecek ona göre.. ebrucum

çok tşk ederim sıcak sözlerin için..
allah hepinizin gönlünüze göre versin kızlar, saolun..

bakalım ya..inş işler yoluna girer
şimdilik sadece plan aşamasında.

nasıl yani ?????????

adama gıyabında boşu boşuna giydirdim desene?
neyse....
ne olursa olsun hayırlısı olsun ...

Carrie, sen annecisin ama söylemezsem içimde kalacak. Annen çok bencil ve seni, yuvanı değil kendini düşünüyor. üstelik senin gibi bir evladı varken. Seni tanımıyor mu , senin onun zorda bırakmayacağını bilmiyor mu ?

bırakmıycağımı bildiği için zaten annemde bana öle yapıyor ya..

Carrie 63 sayfa sonra okuyabildim konunu..ne durumdasın şu anda… yoktun zaten yine bayadır ortalarda.

eğer doğru kişiyi bulduğuna inanıyorsan,

ya da aslında özünde iyi bir insanla birlikte olduğuna inanıyor ve bazı olumsuz şartların onu bu hale getirdiğini düşünüyorsan,

asla onu bırakma....

biliyor musun?

ben çok anne babacıyımdır.

onlarla her gün konuşurum. Annemle en az günde 5 kez.

babamla mutlaka günde bir kez.

15 günde bir mutlaka ama mutlaka görüşürüm.

çocuğuma gelince. Aşırı düşkün tiplerden biriyim.

manyaklık derecesinde...

Fakat gel görelim ki ben belki çok fazla aşık olduğumdan, belki de insan oğlunun yalnızlık korkusundan,

en çok eşten vazgeçemeyenlerdenim.

herkes kendi yaşını kendi dengini arıyor bu hayatta...

hayat ne gösterir bilemiyorum.

Fakat önce aile diyorum....kendi ailem.

Aile derken de, alt soy ve üst soy ayırımı vardır ya hukukta.

önce alt soyun gelmesi gerekiyor bence.

Annenden önce, önce kendi çekirdek aileni seçmen bana bencillik gibi gelmiyor.

Herkes evleniyor, kendi ailesini kuruyor. Hayat ileriye ileriye akıyor...

sizin sorun eşle ilgili değil gibi pek.

sorunun temel kaynağı anne...

Her değişim sancılıdır.

Annenizin aslında yıllar önce yapması gereken, sizinle olan göbek bağını kopartmasının vakti geldi de geçmiş.

annelik fedakarlık demek değil mi?

nasıl bunları yapabiliyor hiç hem de hiç anlamıyorum.

Son düzenleme:
carrie canını sıkmıcam tamam 12 ay bu ıhtımalı dusunmuceksınde
sız nasıl annenıze ev alacaksınız yanı olur tabı olurda
3000 tl ıse gelır 2000 tl olur
üzerinden kira gelir bişeyleri düşün
hem memlekette söylle kendii annesi snein annen
büyükkcee bir eve gecseniz cok atraksyonlu olmazmı daha rahat edılmezmı

Canım biraz olsun işleri yoluna koymanıza ortak yol bulacak olmanıza sevindim. Ama annenin tarafını tutmama rağmen bu tutumunu yerinde bulmadım. Sizinle oturacağına ev alacaksınız siz ödeyeceksiniz daha ne istiyor bu zamanda hangi evlat bunu yapar. İlk yazdıklarında eşine çok kızmıştım ama bunu düşünmesi bile güzel yani. Eh senin ciddiyetini görünce geri adım atmış diyelim yine de ev almak zorunda da değildi. Öyle bir imkanınız varken annen neden gitmek istemiyor anlamadım zaten olan olaylardan sonra kendinin istemesi lazım bunu. Bu durumdayken memleket seçmek ben gelmem demek neden. Siz eşiniz yokken annenizi ikna edin.

gercekten cok sevindim ama orta yolu buldugunuzada sevindim.....daha onceki mesajimdada dedigim gibi annene cok kizdim.... sorun annen ve bosanmana bile bile goz yumuyor....annelik fedakarliktir....bak sen annen icin neleri goze aldin.... yuvani bile yikilmasina annen icin kabul ettin....simdi annenin yaptigi ismi....herseyden once seninle gurur duymali boyle bir evlada sahip oldugu icin....valla helal olsun esine iyi kotu 4 yil annenle yasamis ve sirf yuvasi yikilmasin diye annene ev alma cabasina girmis.... bunu her damat yapmaz....yuvani koru .... ayakta dimdik tutmaya calis..... allah mutlulugunuzu eksik etmesin.... umarim her adiminiz hayirli sonuclarla ilerler.....sunu bilki esin seni gercekten sevdigini daha iyi anladim.....

çok tuhaf ya.. annen aman kızım senin yuvan dağılmasın, ben herşeye uyarım diyeceği yerde böyle bi tavır içine girmesi gerçekten enteresan... bütün sayfaları tek tek okudum.. önce ki konularınıda biliorum.. eşine haksızlık ediosun gibi geldi bana.. sen annem de annem diosun ama o da senin hayat arkadaşın.. bi orta yolu bulman lazım.. eşini de dinlemen onun isteklerini düşüncelerini göz ardı etmemen lazım.. annen bu konuda çok bencil.. seni ve evliliğini düşünmüyor.. kimsenin seni etkilemesine izin verme.. önemli olan senin ne düşündüğün, ne hissettiğin... Annene verdiğin değerin 10 da birini eşine de versen o adam sana kul köle olur benden sölemesi...

Son düzenleme:
saol ama ben üzülmüyorum ki
ama gıcık oldum, herşey sonuçlanana kadar burda duracam diyor. ben durmasını istemiyorum, gitsin burdan

bitirmek istemiyordur belki seviyordur zaman kazanmak için gitmiyor olabilir mi ?

carrie sence de annen son durumda biraz da bencillik yapmıyor mu?

daha dün damat neler yapıyordu şimd onun iyiliği için ev alacak.

hangi damat kaynanasına ev alır??????

biraz da senin iyiliğini düşünüp aradan çekilmeli.

senin de bir hayatın var.

o da kendi başına idare etmeyi öğrenmeli. hepimizin annesi gibi.

şanma davasını açtığımızı gördü ya seviniyo ben gelmem diyor.
bunu okuyunca şaşırdım. boşanmandan mutlu olan bi anneyi ilk kez duydum.
eşinle orta noktada buluşmanıza çook sevindim.
inşaallah yoluna girer ve bi daha sarsılmaz yuvanız.

şimdi kıslar tek tek cevap veremicem size kusura bakmayın

kaynanamla konuştumda ev bulmuş bize 3+1. ousun amcası yurtdışından gelicek 1 ay sonra onunla konuşucam ev parası isticem ondan dedi, sonra yavaş yavaş hepimiz öderiz dedi olmazsa kızımın düğün altınlarını bozdururum, mirastan kalmış payımdan vazgeçerim bi şekilde yaparız dedi. ondan sonrası allah kerim dedi bi şekilde düzene girer herşey.
sonra ousa söledim ben annen böle böle diyor diye oda neden olmasın olur tabi bende konuşurum amcamla dedi.
ousta 2 gün sonra gidiyor, bende orda biraz para biriktireyim sonra sende gelirsin ama ev işi olursa okulların açılmasını beklemeden gel dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…