Arkadaşlar yazmayayım diyorum ama duramıyorum.
Boşanmak zannettiğiniz kadar basit bir eylem değil. Ne kadar kararlı olursan ol, ne kadar acı çekmiş olursan ol... İster aldatılmış ol, ister sıkılmış, ister şiddet mağduru, istersen sebepsiz boşan.
Tam bir tramva, insanın içini dışına cıkaran, bambaşka bir insan haline getiren bir olgu.
Çok zor. İnanılmaz zor.
Benim duam hep aynı yönde; Allah düşmanımın bile yuvasını dağıtmasın, bu acıyı kimseye yaşatmasın. Her babayiğidin harcı değil.
ben her yolu denedim olmadı
bunu o istedi ve istediğini elde ediyor işte
napacam ölece onun keyfinimi beklicem?
hani hallolacak bişi olsa bekliyim ama yok, ben onu bilirim, çok inatçıdır
Eşin tamamen haksız. Dünyada hiç kimse anneyle mukayese edilemez. TErcih tabiki anne olacaktır. Canım seni buradan tanıdığım kadarıyla biraz fevrisin hemen boşanmayı düşünmesen olmaz mı? Eşini seviyordun sen
ahahahaha he bulursun. Bulduğunu icin alacak mı bakalım.
Benim almadı. Alamadı.
Bi de bi hareket cekmek isterdim yanımda olaydın :)
Konu yeni birini bulmak değil, ous iyi bi adam, onu bu duruma getiren sebeplere eğilmek lazım.
Konu yeni birini bulmak değil, ous iyi bi adam, onu bu duruma getiren sebeplere eğilmek lazım.
Bir kac sayfayi atlayarak okudum
Carrie senin konun tam da kv ile ayni evde yasayan, esiyle annesi arasindaki dengeyi kuramayan esler yuzunden
bosanma noktasina gelen gelinlerin konusuyla ayni ...
Bence sen esine haksizlik yapiyorsun.
O aradaki dengeyi kuracak olan sendin.
Ne anneni esine ezdirecektin , ne de esini annene ezdirecektin
Bunun orta yolu bulunmaliydi
Hala bulunabilir
Acikcasi yorumlarin esini ikna etmek icin blof yaptigini, o nedenle cok sogukkanli oldugunu ve esinin de bunun farkinda oldugunu dusundum ....
Ayrica da annenin dusuncelerinden de cok etkilendigini dusundum
saygı duyuyorum kadiş, tamam annemdede hata var ama onada söledim annemi hasta biri gibi görmeye çalış, nitekimde öyle.
yarın öbürgün senin annende ruhsal bi çöküntü yaşarsa huzur evinemi atıcan?
yapamam ben bunu
Arkadaşlar yazmayayım diyorum ama duramıyorum.
Boşanmak zannettiğiniz kadar basit bir eylem değil. Ne kadar kararlı olursan ol, ne kadar acı çekmiş olursan ol... İster aldatılmış ol, ister sıkılmış, ister şiddet mağduru, istersen sebepsiz boşan.
Tam bir tramva, insanın içini dışına cıkaran, bambaşka bir insan haline getiren bir olgu.
Çok zor. İnanılmaz zor.
Benim duam hep aynı yönde; Allah düşmanımın bile yuvasını dağıtmasın, bu acıyı kimseye yaşatmasın. Her babayiğidin harcı değil.
dünyanın en önemli şeyi de değil ama elmi
bence bu o süreçte yaşananlarla da çok ilgili
eğer kötü şeyler yaşanıyorsa kat kat kötü hissediyorsun
biz çok rastlamasak da insan gibi ayrılabilenler de var(bunlar ihanet şiddet dışında anlaşmazlık sevginin bitmesi gibi durumlarda olur,diğer durumlarda insanlık kalacağını sanmıyorum iki tarafta da )
ama hiç bir şey aldatılmaktan dayak yemekten aşağılanmaktan maddi manevi güvensiz yaşamaktan daha zor değildir inan bana
sen bi de işin evin ailen olduğu için bu dertlerle uğraşmadın mesela
sadece boşanmanın zorluğuyla ousun yaptıklarına taktın kafayı
bir de o dertlerin olsaydı inan onu bile görmezdi gözün
süreçle çok alakalı yani
ve hepsi geçiyor bunca insan nasıl yaşar yoksa inan bi gün aklına bile gelmeyecek
çünkü gerçekten seni mutlu eden insanlar karşılaşacaksın -ben hala karşılaşmasam da-
ve iyi ki boşanmışım diyeceksin neden bunları çektim ki
bence hayat kendine bunları yaşatacak kadar kısa değil,olmamalı
dünyanın en önemli şeyi de değil ama elmi
bence bu o süreçte yaşananlarla da çok ilgili
eğer kötü şeyler yaşanıyorsa kat kat kötü hissediyorsun
biz çok rastlamasak da insan gibi ayrılabilenler de var(bunlar ihanet şiddet dışında anlaşmazlık sevginin bitmesi gibi durumlarda olur,diğer durumlarda insanlık kalacağını sanmıyorum iki tarafta da )
ama hiç bir şey aldatılmaktan dayak yemekten aşağılanmaktan maddi manevi güvensiz yaşamaktan daha zor değildir inan bana
sen bi de işin evin ailen olduğu için bu dertlerle uğraşmadın mesela
sadece boşanmanın zorluğuyla ousun yaptıklarına taktın kafayı
bir de o dertlerin olsaydı inan onu bile görmezdi gözün
süreçle çok alakalı yani
ve hepsi geçiyor bunca insan nasıl yaşar yoksa inan bi gün aklına bile gelmeyecek
çünkü gerçekten seni mutlu eden insanlar karşılaşacaksın -ben hala karşılaşmasam da-
ve iyi ki boşanmışım diyeceksin neden bunları çektim ki
bence hayat kendine bunları yaşatacak kadar kısa değil,olmamalı
Ne diyim çok üzüldüm.
İnatcılık iyi değil tabiki.
Hakkınızda hayırlısı olsun
ben hemen başka birini bulurum onu unuturum
benim kalbim alır yaa
ben geniş insanım
ous iyi biri değil
tabii ki annem herşeyden önce gelir ama sizinki anlık bir patlama değil demek istediğim bu.bir sürecin bir birikimin sonucu bu duruma geldiniz.
insan yükü zordur derler,demek ki ous taşıyamadı bunu.ayrıca kendi annesi bile olsaydı sanmıyorum ki çok fazla dayanabilecekti.erkekler bencil ve sabırsız varlıklar.bizim gibi değiller.
teşekkür ederim
ben de çok zorlandım ama psikoloğumdan öğrendiğim kadarıyla kişi eşine karşı ne kadar kapalı (bir sebepten içindekileri aktar(a)mama) olursa ve evliliğe ne kadar umut ve anlam yüklemişse boşanırken o kadar acı çekermiş. konusahibi anladığım kadarıyla ilişkisinde oldukça şeffaf. Evliliği amaç edinmek yerine araç olarak bırakabilmiş biri. (çok da takdir ettim, keşke ben de zamanında böyle olabilseydim) belki de çok acı çekmez..
Haklısın tabi ki. Kesinlikle. Allah aldığımız hicbir karardan pişman etmesin bizleri.
Yeni birini buluruz o da mesele değil.
Bir arkadaşım var kurumda, eşi inanılmaz bencildi, evde ekmek yoksa ben ac değilim diyecek kadar bencil. Kadın uğrastı uğrastı olmadı, gitti boşadı adamı, hatta boşandıktan sonra tatlı dağıttı falan.
Aradan iki ay gecmedi kadın bunalıma girdi, anoreksiya oldu. Neden cabaladım diye düşündü.
Bu konuda öyle, ortak nokta bulunabilir. Aldatma şiddet alkol kumar gibi cözülemeyecek seyler yok.
Anneyi kimse huzurevine atsın demiyor, asla yapmasın, kimseyi kimseye ezdirmesin. Ama beş yılını verdiği adama da sırtını dönmezn.
sanırım bunu yazdıktan sonra size boşanmayın demek doğru değil. bu aşamada bunu diyebiliyorsanız sevgi falan kalmamış sizde.
ben karşılaşıcamm
ben karşılaşıcamm o insanla hissediyorum
evet öyle zindan etmişti ama o benim annem onu bırakmam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?