bu sefer kesin bitti.

belirsiz
aslan yada tbaşak ikisinin arasında doğmuş

benim abim kaynınvalıdesiyle oturuyor carrie
cunku aıle darmadagnık ıckı kumar bıseyler var huzur yok
2 senedır abımlerle yasıyor kdıncagız
annemelrde ust katta dusun aynı apartmanda dunurler fılan
ustelık cokta sorunları oldu abımın kaynanası onu 3 sene boyunca polise sıkayet edıyordu kızıma ezıyet edıyor dovuyorlar gostermıyolar dıye
dogumda tartısma cıkmıstı kadın aylarca bakırkoyde yattı problemı vardı
bu olaylar olalı şimdi 6 seneyı gectı
2 senedir beraber y asıyorlr
oturup sohbet muhabbet
ınsanlar bır takım seylerı gerıde bırakabılmelı
evlenınce hele bırakmak zorunda
ne munasebet secım yaptırmak kendını ne zannedıyor o ne kadar gunah bunu teklfı etmesı bıle Allah katında

Arkadaşlar yazmayayım diyorum ama duramıyorum.

Boşanmak zannettiğiniz kadar basit bir eylem değil. Ne kadar kararlı olursan ol, ne kadar acı çekmiş olursan ol... İster aldatılmış ol, ister sıkılmış, ister şiddet mağduru, istersen sebepsiz boşan.

Tam bir tramva, insanın içini dışına cıkaran, bambaşka bir insan haline getiren bir olgu.

Çok zor. İnanılmaz zor.

Benim duam hep aynı yönde; Allah düşmanımın bile yuvasını dağıtmasın, bu acıyı kimseye yaşatmasın. Her babayiğidin harcı değil.

allah korkusu olsaydı zaten öle bişi teklif etmezdi bana
beni sevmiyeni ben hiç sevmem

ben üzülmüyorum ama
ohhh bee rahat bi nefes çekicem
nedir bu yaaa hep tedirgin hep tedirgin

ben üzülmüyorum ama
ohhh bee rahat bi nefes çekicem
nedir bu yaaa hep tedirgin hep tedirgin

Allah kararından utandırmasın ama neyse ben simdi canını sıkmayayım.

Konunu okuduğumdan beri dağıldım.

Allah kararından utandırmasın ama neyse ben simdi canını sıkmayayım.

Konunu okuduğumdan beri dağıldım.

sen benden çok üzüldün elmayra yaa
ben iiyim, bu kararı aldığımdan beri daha iyiyim zaten

ben asla annemi seçtim diye pişman olmam ama o keşke orta yol bulsaydım diye pişman olabilir
olmasada sıkıntı yok

annem ona çektirmiyoki artık, eskiden çektirmişti şimdi normal davranıyodu
ayrıca ayrı evede geçse parasal yönden annene yardım etmeni istemiorum dedi
iii yaa öldüreyim ben annemi o zaman

Eşinizle aranızı en iyi bilen sizsiniz. Ben sadece dıştan bir okuyucu olarak böyle bir sebepten ayrılmanıza çok üzüldüm.
Ve bunu size bildirmek istedim.

Her ne olursa olsun birbirini seven iki insan birbirinden ayrılmamalı. Bence ayrılmayın. Bunu aklınızdan çıkarın.
Ha Allah korusun döver söver insan dışı davranışlar sergiler, bak ozaman mecbur kalırsınız. Ama bu durumda ayrılık bence olmamalı. Farklı yöntemlerle olay cözmeye çalışılmalı.

Anneniz kendisi yüzünden ayrılacağınızı biliyormu? bence annenizde mutsuz olacak bunu duyunca.

Kocanız sizi severken siz ondan ayrılırsanız ve ahını alırsanız bunu çekersiniz. Bunu yaşamanızı istemem.

Ayrılmak için adliyeye gitmeyin; bu olayı cözmek için aile terapistine gidin olmazmı?

sen benden çok üzüldün elmayra yaa
ben iiyim, bu kararı aldığımdan beri daha iyiyim zaten

Yavrum, kararı aldın. Bir dilekçe verdin 2 ay sonra da boşandın mesele değil. Zaten o koşturmacada anlamıyorsun ne olduğunu.

Ama sonrası fena, sonrası acı.
Yemin ederim acite etmek icin yazmıyorum.

En güclü kadın bile dağılır.

Merhaba öncelikle;

Günaydın demek isterdim ama dış güçler gününüzün aydınlanmasına mani olmuş maalesef :s Bence biraz sakin davranmalısınız. Ben anneme bakarım diyorsunuz madem o zaman size yakın ayrı bir ev tutun işten eve geçerken annenize de uğrar duasını alırsınız.

Hem eşinizin de gönlü olur. Ne şiş yansın ne kebap misali arkadaşım. Yani şu da olabilir, mesele eşinin sana rest çekmesi ise yani bu tutumu gerdiyse ortamı o konuda bir şey söyleyemem ama sizde bir ailesiniz sonuçta. Nasıl annenizin sizin üzerinizde hakları varsa eşinizin de var.

Bunca boşanmanın nedeni erkeklerin eşlerine anneleri konusunda baskı yapması değil mi? Sizde de benzer şeyler gördüm ben sanki roller değişmiş gibi.

Ama şu da var ben sizin diğer konularınıza vakıf değilim. Farklı konulardaki yorumlarınız sizin aklı başında bir insan olduğunuzu düşünmemi sağlıyor.

Tabi ki annenize evlatlığınızı yapın ama böyle bir sebepten hele ki orta yolu bulmak çokta zor değilken eşinizi yarı yolda bırakmayın derim. Hakkınızda hayırlısı...

ben her yolu denedim olmadı
bunu o istedi ve istediğini elde ediyor işte
napacam ölece onun keyfinimi beklicem?

hani hallolacak bişi olsa bekliyim ama yok, ben onu bilirim, çok inatçıdır

ben hemen başka birini bulurum onu unuturum

Eşin tamamen haksız. Dünyada hiç kimse anneyle mukayese edilemez. TErcih tabiki anne olacaktır. Canım seni buradan tanıdığım kadarıyla biraz fevrisin hemen boşanmayı düşünmesen olmaz mı? Eşini seviyordun sen

ben hemen başka birini bulurum onu unuturum

ahahahaha he bulursun. Bulduğunu icin alacak mı bakalım.

Benim almadı. Alamadı.

Bi de bi hareket cekmek isterdim yanımda olaydın :)

Konu yeni birini bulmak değil, ous iyi bi adam, onu bu duruma getiren sebeplere eğilmek lazım.

Son düzenleme:

hiç bi şekilde annemi istemiyor. ne bizle kalmasını, ne yan evde durmasını. yan evde dursada hiçbişey vermicen ona diyo, ne para ne başka bişey.
orta yol aramıyor
belkide bahane olarak kullanıyo bunu ne bileyim ben

Bir kac sayfayi atlayarak okudum

Carrie senin konun tam da kv ile ayni evde yasayan, esiyle annesi arasindaki dengeyi kuramayan esler yuzunden
bosanma noktasina gelen gelinlerin konusuyla ayni ...

Bence sen esine haksizlik yapiyorsun.
O aradaki dengeyi kuracak olan sendin.
Ne anneni esine ezdirecektin , ne de esini annene ezdirecektin
Bunun orta yolu bulunmaliydi

Hala bulunabilir
Acikcasi yorumlarin esini ikna etmek icin blof yaptigini, o nedenle cok sogukkanli oldugunu ve esinin de bunun farkinda oldugunu dusundum ....

Ayrica da annenin dusuncelerinden de cok etkilendigini dusundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…