döndürdü işte
iyi yaptı ama
:elhareketismiley: ile uzaklaşıyorum senden :)
Valla dalacam simdi
bu arada ben ilk sayfayı okudum ona göre yorum yaptım
son sayfalara mesjdan sonra baktım tavrınıza hayran kaldım
ne hoşsunuz ya
bence hepimiz sizden bişiler almalıyız
bence çoktan karşılaşmışsın (ortalığı karıştırma mode on)
sakinliğine şaşıyolar az ekşın olsun
Haklısın tabi ki. Kesinlikle. Allah aldığımız hicbir karardan pişman etmesin bizleri.
Yeni birini buluruz o da mesele değil.
Bir arkadaşım var kurumda, eşi inanılmaz bencildi, evde ekmek yoksa ben ac değilim diyecek kadar bencil. Kadın uğrastı uğrastı olmadı, gitti boşadı adamı, hatta boşandıktan sonra tatlı dağıttı falan.
Aradan iki ay gecmedi kadın bunalıma girdi, anoreksiya oldu. Neden cabaladım diye düşündü.
Bu konuda öyle, ortak nokta bulunabilir. Aldatma şiddet alkol kumar gibi cözülemeyecek seyler yok.
Anneyi kimse huzurevine atsın demiyor, asla yapmasın, kimseyi kimseye ezdirmesin. Ama beş yılını verdiği adama da sırtını dönmezn.
ama bak işte bu normal mi
bu kadar bencil bi insandan kurtulduğu için sevinmesi gerekirken kadın hasta oluyor
ve eminim o kocanın ruhu bile duymuyordur
burda bi yanlışlık var ya
yetiştirilmemizde mi eğitimimizde mi bi yerde bi kod hatası var
Öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun.
Sebep ne olursa olsun bir evlilik bitiyorsa bu beni üzüyor
Ben sebebin bu kadar basit olacağını düşünmüyorum.
Bir eş ya annen ya ben diyecek noktaya gelmişse birikmişler var demektir.
Tabi ki bu resti çekmek hoş değil ama insan sinirle o yanlışı göremez.
Ve düşündüğüm gibiymiş elmayra bahsetmiş zamanında anneniz eşinize
hayatı zindan etmiş diye.
Ben erkek,kadın ayırmam. Anne de anneliğini bilecek.
Eş de eşliğini bilecek diye düşünüyorum.
Evladın öyle,böyle sevmiş,istemiş evlenmişse eğer.
Sen o saatten sonra sadece çocuğunun mutluluğunu düşüneceksin.
Yeri gelecek susacaksın hatta ben karışmam deyip uzaklara gitmeyi bileceksin.
Ve siz kabul ediyorsunuz evet annem eziyet etti ama yine de bırakmam onu.
Yani onu bırakmam ama eşimi bırakırım diyorsanız ortada bir sevgi eksikliği var.
Ben bu durumda annem,eşim diye bakmam haklı haksız diye bakarım.
Annemden de vazgeçmem tabi ama eşime güzelce derim evet benim annem haksız.
Bir kadın olarak biz bu durumda eşimizden bunları duymak istiyoruz.Seni anlıyorum az çekmedin ama benim için ikiniz de değerlisiniz.
Lütfen böyle zor tercihlere sürükleme beni diye gönlünü alırdım.
Bekliyoruz..
O halde söylemeyi de bilmeliyiz..
arayı bul dıyen arkadaslarada seslenıyorum bende suanda taraflı bakıyor olabılırım
bu kız nasıl arayı bulabılır ,
burd akalmasın yan evde kalmasın ona hıc bısey vermıceksın dıyor
bır kadın esıve annesıne karsın bu kadar sızce sert olabılıyormu
dayagı yıyor oturuyor asagıya afedersınız , erkekler kadınlar gıbı kolay sınmıyorkı
nasıl orta yolu bulucak bu arkadas bende bunu anlamadım
ama bak işte bu normal mi
bu kadar bencil bi insandan kurtulduğu için sevinmesi gerekirken kadın hasta oluyor
ve eminim o kocanın ruhu bile duymuyordur
burda bi yanlışlık var ya
yetiştirilmemizde mi eğitimimizde mi bi yerde bi kod hatası var
ous uyuyomu hallaa
canım evlenirken eşin biliyor muydu beraber yaşayacağınızı yoksa olaylar sonradan mı gelişti
eşim patavatsız senin yüzünden oldu der diyosunda zaten annen anlarki kendi yüzünden olduğunu, ortada kronik bi problem varken inanmaz bence başka sebebe
Ben yetiştirilmemizden olduğuna inanıyorum. Evlilik kutsal, koca kutsal, ayakların yere ne kadar sağlam basarsa bassın koca basımızın tacı :)
Her ne kadar üzülsem de yaşadıklarına kendine olan güvenini sevdim :) keşke bu konularda bende senin gibi olabilsem arada kim varsa etrafımda postalayasım geliyor ya neyse konu bu değil şu anda :)
Bak arkadaşım inadın kimseye faydası yok bana kalırsa eşini karşına al de ki;
Allah razı olsun senden bunca zaman annem dönem dönem seni üzse de bana destek oldun hatırım için kırmadın, üzmedin (burada ki yorumlardan annenin eşinle birtakım sıkıntılar yaşadığı sonucuna ulaştım). Yorulduğunun farkındayım ama bahsettiğimiz kişi annem ve sen benim anneme destek olmama mani olacak kadar kötü bir insan değilsin. Annemde ayrı bir ev istiyor zaten (böyle söylersen annen istenmeyen kişi olmaktan çıkar) dönem dönem ihtiyaç olduğu taktirde anneme destek olmama mani olmaman kaydıyla bu yolu deneyebiliriz ama aksi mümkün değil de ve topu eşine at.
Bu arada sende eline geçeni annene verme canım :) annenin gelirlerini hesaplayın orta yollu bir hayat için gereken açığı sen kapat tabi varsa kardeşlerin birlikte karar alın.
Yalnız bunları yaparken eşin onu kaybetmekten korktuğun için bu şekilde davrandığını düşünmesin sonuçta boşanmak çift taraflı bir olay. İkimizin de menfaati için mesajı ver bence.
Gerçi bana sen işini biliyorsun gibi geliyor ama hayırlısı bakalım birde inat etme canım be...
damacana da kutsal
asansördeki adam meğer çözmüş olayı
kutsal eş yoksa kutsal damacana demiş vermiş çoşkuyu
arayı bul dıyen arkadaslarada seslenıyorum bende suanda taraflı bakıyor olabılırım
bu kız nasıl arayı bulabılır ,
burd akalmasın yan evde kalmasın ona hıc bısey vermıceksın dıyor
bır kadın esıve annesıne karsın bu kadar sızce sert olabılıyormu
dayagı yıyor oturuyor asagıya afedersınız , erkekler kadınlar gıbı kolay sınmıyorkı
nasıl orta yolu bulucak bu arkadas bende bunu anlamadım
Ous onun annesini sececeğini düşündüğü icin kendi istediğini yaptırmak icin blöf yapıyor.
Kayınvalidesiyle aynı evde yasayan gelin gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?