bu sefer kesin bitti.

ama bak işte bu normal mi
bu kadar bencil bi insandan kurtulduğu için sevinmesi gerekirken kadın hasta oluyor
ve eminim o kocanın ruhu bile duymuyordur
burda bi yanlışlık var ya
yetiştirilmemizde mi eğitimimizde mi bi yerde bi kod hatası var

Ben yetiştirilmemizden olduğuna inanıyorum. Evlilik kutsal, koca kutsal, ayakların yere ne kadar sağlam basarsa bassın koca basımızın tacı :)

bunu zaten dedim ona
hatta dedim ki bi süreliğine, annemin maaşı düzene girsin sonra evleri ayırırım dedim
olmaz dedi

canım evlenirken eşin biliyor muydu beraber yaşayacağınızı yoksa olaylar sonradan mı gelişti

eşim patavatsız senin yüzünden oldu der diyosunda zaten annen anlarki kendi yüzünden olduğunu, ortada kronik bi problem varken inanmaz bence başka sebebe

Son düzenleme:
Her ne kadar üzülsem de yaşadıklarına kendine olan güvenini sevdim :) keşke bu konularda bende senin gibi olabilsem arada kim varsa etrafımda postalayasım geliyor ya neyse konu bu değil şu anda :)

Bak arkadaşım inadın kimseye faydası yok bana kalırsa eşini karşına al de ki;

Allah razı olsun senden bunca zaman annem dönem dönem seni üzse de bana destek oldun hatırım için kırmadın, üzmedin (burada ki yorumlardan annenin eşinle birtakım sıkıntılar yaşadığı sonucuna ulaştım). Yorulduğunun farkındayım ama bahsettiğimiz kişi annem ve sen benim anneme destek olmama mani olacak kadar kötü bir insan değilsin. Annemde ayrı bir ev istiyor zaten (böyle söylersen annen istenmeyen kişi olmaktan çıkar) dönem dönem ihtiyaç olduğu taktirde anneme destek olmama mani olmaman kaydıyla bu yolu deneyebiliriz ama aksi mümkün değil de ve topu eşine at.

Bu arada sende eline geçeni annene verme canım :) annenin gelirlerini hesaplayın orta yollu bir hayat için gereken açığı sen kapat tabi varsa kardeşlerin birlikte karar alın.

Yalnız bunları yaparken eşin onu kaybetmekten korktuğun için bu şekilde davrandığını düşünmesin sonuçta boşanmak çift taraflı bir olay. İkimizin de menfaati için mesajı ver bence.

Gerçi bana sen işini biliyorsun gibi geliyor ama hayırlısı bakalım birde inat etme canım be...

arayı bul dıyen arkadaslarada seslenıyorum bende suanda taraflı bakıyor olabılırım
bu kız nasıl arayı bulabılır ,
burd akalmasın yan evde kalmasın ona hıc bısey vermıceksın dıyor

bır kadın esıve annesıne karsın bu kadar sızce sert olabılıyormu
dayagı yıyor oturuyor asagıya afedersınız , erkekler kadınlar gıbı kolay sınmıyorkı
nasıl orta yolu bulucak bu arkadas bende bunu anlamadım

Ous onun annesini sececeğini düşündüğü icin kendi istediğini yaptırmak icin blöf yapıyor.

Kayınvalidesiyle aynı evde yasayan gelin gibi.

bencede anormal

ous uyuyomu hallaa

uyuor

aslında annem evlenmemizi istemedi.ben üni okudum o okumadı diye.
sonra ous hep diyodu biz evlensek seni hiç yalnız bırakmayız falan, yani kendini kabullendirmek için herşeyi söledi.
sonra annem yine istemedi biz kaçarak evlendik bi süre yalnız yaşadık sonra olaylar gelişti annem yanımza geldi.
ousta böle oldu
yani köprüyü geçene kadar ayıya dayı dedi

Ben yetiştirilmemizden olduğuna inanıyorum. Evlilik kutsal, koca kutsal, ayakların yere ne kadar sağlam basarsa bassın koca basımızın tacı :)

damacana da kutsal
asansördeki adam meğer çözmüş olayı
kutsal eş yoksa kutsal damacana demiş vermiş çoşkuyu

ben zaten şu anda anneme maddi destek veremem çünkü okula başlıcam ben ekimde. ve ben ousa dedim ki benim okul bitene kadar annem bizle kalsın sonra ben tekrar çalışmaya başlayınca anneme ayrı bi ev tutulur bende ona kendi maaşımdan destek olurum. ama olmaz diyor
olmazsa olmaz.
ben de okulu bırakırım çalışırım kendime ve anneme bakarım.

bende onu anlamadım.
ayrıca şuda var, biz istanbula ilk geldiğimizde ne ben ne ous iş bulamadık kolayına ve bi süre annem baktı bize.
hiç bi zamanda bi eksiğimiz olmadı. gerek bana gerek ona yemeğimizi, kıyafetimizi, ayakkabımızı aldı. annemin maddi durumu iyiydi o zaman.
onun ekmeğini yediğimiz günlerin hatrına sende bi süre katlan dedim ıh ıh istemiyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…