• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu sefer kesin bitti.

boşanmak zor bir süreç boşandıktan sonraki daha zor bir süreç. mahkemem biteli 3 ay oldu benimde. düşünmek yaşamak zor...

mesajı bile yazdım sildim yazdım sildim. bunlar çıkabildi bende sadece. hakkında hayırlısı olsun.

anlaşlamı boşanmamıydı?
ne kadar sürdü?

geçmiş olsun bu arada

bana ne dedi biliyon mu
madem annenin sorumluluğu vardı üstünde ne die evlendin benle hayatımla oynadın :44:
duyanda namusunu kirlettim attım der

aman be carrie senin gibi dünya güzeline çirkin demişti senin kocan
kıymet bilmiyor gitsinde daha güzelini bulsun
senin annene göz yumamıyormuş bagrına basamıyormuş
elamalemın ablası abisi , cocugu cıkıyor(mesela ben) adam lar ses etmiyor yuvalarına bakıyor

kızdım senin kocana hayırsız..

anlaşlamı boşanmamıydı?
ne kadar sürdü?

geçmiş olsun bu arada

saol canım. anlaşmalıydı evet.
02.01 de mahkemeye başvurduk.
20.02 de mahkememiz oldu
29.03 te boşanma ilamı çıktı...

ama ben zaten 2.01 de davayı açar açmaz çıkmıştım evde. aynı evde o süreci yaşamak çok zor olacak. umarım sıkıntısız atlatırsınız.

aman be carrie senin gibi dünya güzeline çirkin demişti senin kocan
kıymet bilmiyor gitsinde daha güzelini bulsun
senin annene göz yumamıyormuş bagrına basamıyormuş
elamalemın ablası abisi , cocugu cıkıyor(mesela ben) adam lar ses etmiyor yuvalarına bakıyor

kızdım senin kocana hayırsız..

evet öyle
kendi kıvanç tatlıtuğ yaa :9:

gitsin aha kapı orda :3:

cariie seni tanımıyorum, ne yaşadığınıda bilmiyorum ama bu yazdıkların daha çok sinirden gibi geliyor bana. verdiğin cevaplarda bile çok rahatsın. deli cesareti gelir bazen insana, umarım seninki bu cesaret değil doğru verilmiş bir karar olur.

saol canım. anlaşmalıydı evet.
02.01 de mahkemeye başvurduk.
20.02 de mahkememiz oldu
29.03 te boşanma ilamı çıktı...

ama ben zaten 2.01 de davayı açar açmaz çıkmıştım evde. aynı evde o süreci yaşamak çok zor olacak. umarım sıkıntısız atlatırsınız.

üfff ya ben 3-4 ay onunla durmak istemem ki bi evde
neyse belki gider annesinin yanına mahkeme günü gelir

cariie seni tanımıyorum, ne yaşadığınıda bilmiyorum ama bu yazdıkların daha çok sinirden gibi geliyor bana. verdiğin cevaplarda bile çok rahatsın. deli cesareti gelir bazen insana, umarım seninki bu cesaret değil doğru verilmiş bir karar olur.

gerçekten rahatım ben
burdakiler benim sinirli halimi bilir zaten
:ssz:
tanıyanlar var yani :1:

Son düzenleme:
KKdan az çok biliyorum nickinizi.Ne denir bilemedim ama sebep ne onu da çok anlayamadım.Babanıza maddi yardımda bulunuyormuşsunuz sanırım.Anneyle durum nasıl eşiniz niçin böyle birşey söyledi.Bence seviyorsunuz siz birbirinizi. Eşinizin işlemler bitene kadar evden çıkmaması da barışma umudundan.Herkesin hataları olabilir.Bence bir anlık öfkeyle bu işe kalkışmayın.kimsenin derdini küçümseyemem bana göre büyük olan sana küçüktür ama adam da annenize küfür etmemiş, saygısızlık etmemiş.Bi anlık bir patavatsızlık etmiş.İleride başıma kakar diye öngörü üzerine de boşanılmaz bence.Siz bilirsiniz yine de hakkınızda hayırlısı olsun.Ama önceki bir olayda hastanelik olacak kadaar üzüldüyse bu adam sizi çok seviyor.Bunu bir düşünün.

başkasını bulurum ben yaaaaa

kesinlikle ya
insan seninle hiç yaşlanmaz ben erkek olsaydım seni alırdım sende benim cocugumu kabul ederdın dımı annen benım ufaklıga bakardı bız senle gecınırdık
ya bırak carrie üc günlük dünya hiç üzülme kaşıyanı kaşıyacak kadar cesaretlisin sen
burada kocası ıstemıyor dıye yıllarca cocugunu gormeyen kadını okuduk uc gun evvel
Hayırlısı olsun , annen bılmıyomus
ona ne dıyeceksın cat dıye bosanıyoruzmu dıyeceksın

Hem annenizi hem eşinizi mutlu edecek bir çözüm bulabilirdiniz.

Ama sevmiyorsunuz sanırım eşinizi. Geçmişte yaşananları bilmiyorum. Yalnız bazı arkadaşlar yazmış anneniz de eşinize az çektirmemiş.

Ya eşiniz sizi bir zamanlar size çok sıkıntı çektiren annesini istemiyorsunuz diye bıraksaydı. Bir de neden hayatımla oynadın demiş ya eşiniz. Çok üzüldüm gerçekten. Haklı adam bu kadar kolay mı evlenip boşanmak.

Ama sevgi yoksa birşey diyemem tabi.

KKdan az çok biliyorum nickinizi.Ne denir bilemedim ama sebep ne onu da çok anlayamadım.Babanıza maddi yardımda bulunuyormuşsunuz sanırım.Anneyle durum nasıl eşiniz niçin böyle birşey söyledi.Bence seviyorsunuz siz birbirinizi. Eşinizin işlemler bitene kadar evden çıkmaması da barışma umudundan.Herkesin hataları olabilir.Bence bir anlık öfkeyle bu işe kalkışmayın.kimsenin derdini küçümseyemem bana göre büyük olan sana küçüktür ama adam da annenize küfür etmemiş, saygısızlık etmemiş.Bi anlık bir patavatsızlık etmiş.İleride başıma kakar diye öngörü üzerine de boşanılmaz bence.Siz bilirsiniz yine de hakkınızda hayırlısı olsun.Ama önceki bir olayda hastanelik olacak kadaar üzüldüyse bu adam sizi çok seviyor.Bunu bir düşünün.

patavatsızlık etmedi
bu son 4 aydır hep söylüyor bana
yettiyse yetti :3:

üfff ya ben 3-4 ay onunla durmak istemem ki bi evde
neyse belki gider annesinin yanına mahkeme günü gelir

dipnot: mahkeme aynı evde kaldığınızı bilirse davayı uzatabilir barışma umudunuz var diye. dava açıldıktan sonra eve polis geliyor çünkü. kim nerede kalıyor. kim kaç para maaş alıyor nesi var nesi yok kayıt altına alınıyor. aynı evde olunca bilmiyorum..

gerçekten rahatım ben
burdakiler benim sinirli halimi bilir zaten
:ssz:
tanıyanlar var yani :1:

anladım canm. umarım verdiğin kararlar seni mutlu eder.

kesinlikle ya
insan seninle hiç yaşlanmaz ben erkek olsaydım seni alırdım sende benim cocugumu kabul ederdın dımı annen benım ufaklıga bakardı bız senle gecınırdık
ya bırak carrie üc günlük dünya hiç üzülme kaşıyanı kaşıyacak kadar cesaretlisin sen
burada kocası ıstemıyor dıye yıllarca cocugunu gormeyen kadını okuduk uc gun evvel
Hayırlısı olsun , annen bılmıyomus
ona ne dıyeceksın cat dıye bosanıyoruzmu dıyeceksın

:)))))))))))))
nie çocuğunu kabul etmiyim
sonuçta insanız yani bugün sana yarın bana :3:

onun memleketine gitmek istemediğimi ve yüzden ayrılacağımızı sölicem
gerçi bu patavatsız gider söler anneme senin yüzünden oldu die bende onu gebertirim

Son düzenleme:
ben dedim ona ben sana öle bişi deseydim napardın
senin yaptığını yapardım dedi
ee daha ne dedim
salıverdim işte :ssz:

o yüzden diyorum ya kendi itti beni
belki bilerek yaptı allah bilir

ayarı yok bu erkek milletinin ...
siz zihnen kendinizi hazırlamışsınız, hayırlısı olsun hakkınızda...

dipnot: mahkeme aynı evde kaldığınızı bilirse davayı uzatabilir barışma umudunuz var diye. dava açıldıktan sonra eve polis geliyor çünkü. kim nerede kalıyor. kim kaç para maaş alıyor nesi var nesi yok kayıt altına alınıyor. aynı evde olunca bilmiyorum..

anladım canm. umarım verdiğin kararlar seni mutlu eder.

katılıyorum
bende bosanırken oyle olmustu hatat bayada bı aradı polisler ne oldu ne var ne yok dıye konusuyolar
sebebıde hem mal paylasımı ve kadın magdur olmasın
dıger sebebıde barısma umudu varsa mahkemedne once kendılerı halledıyor ısı

Kerinin normal Hali bu,
Deli cesareti gelmiş Hali değil canım ,tanıyanlar bilir:1:

Back
X