- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.705
- 448
çok şaşırdım carrie çok
bu arada annenin aylık ne kadar ? sakıncası yoksa söyleyebilirimisin
bçok kestiler yaaa
400 tl vericeklermiş artık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok şaşırdım carrie çok
bu arada annenin aylık ne kadar ? sakıncası yoksa söyleyebilirimisin
ne eziyet etti. istememişti onu işte, telefon açıp kavga etmişti onunla kaç defa
annesini aradı kavga etti, amcalarını falan bütün sülaleye sarmıştı.
En iyisi Ous köyüne dönsün..
Çalışa sensin, evi geçindiren sen
Hayır evde yattığına bakmıyor da anneni mi bahane ediyor
Kaç yaşında kadın sokağa atılamaz
Ama Ous paşa çalışırsa, aynı sokakta ikinci bi ev açılabilir annene
Amaç başbaşa kalmaksa eğer
Yok başka şeyler varda annen bahane ediliyorsa hakikaten köyüne dönsün..
Yerindne kalkıp bi işin ucundan tutmaya aciz insanlar benim anneme laf edemez şahsen, önce kendine bakar insan.
Hadi yabanci desek esiniz ambitious diyede isim olmaz ben anlamadim dogrusu takma isim falan mi?
çünkü o babamla ilgileniyor
bölüştük onları yani
aslında abimin durumu daha kötü
babam aşırı agresif ve sinirli biri
Ben BANANE kelimesine takıldım...Rest mi ,çocukluk mu,aldırmamak mı,bencillik mi?
Aile ile evleniyor insan,arada kanlı bıçaklı durum yoksa herkes anasına babasına sahip çıkmalı,
sizi tanımadıgım için üstteki mesaja kadar ani çıkış yaptıgınız düşündüm okuduklarımda,
ama güzel güzel anlattım,annesi bekle sabret geçer dedi geçmedi yazmıssınız,
normalde KADIN laf eder annesine bu kadar düşkün illa da bırakmam diyen erkege,nazı cazı kadın yapar.
anneniz şu an çaresiz gözüküyor ki geçmişte size bakmış,
eşiniz şu an işsiz,
çalışan sizsiniz,
az da olsa esneklik göstermiyor,uzlaşma sıfır.
ne diyelim Allah kolaylık versin...
Boşanacak insan gece uyumasa da nasıl böyle rahat rahat uyur onu da anlamış degilim.
sizi tanıyan arkadaşların dediği gibi bence hala UMUDU VAR
Aynı evde kalmak işine gelince TÖVBE TÖVBE derdim herhalde...
Hem ya annen ya ben de,
Annem deyince olsun az daha kalayım de...
Bu ne perhiz ne lahana turşusu...bence eşiniz KARARSIZ...
Zaten ADLİ TATİL OLUYOR sanırım yaz aylarında sizin dava SONBAHAR ORADAN KIŞ A UZAR...
Hakkınızda hayırlısı olsun insallah...
bçok kestiler yaaa
400 tl vericeklermiş artık
Yaşlılık denen bişey var
Ki gençken bile bakıma muhtaç duruma düşebilir insanlar
Hiç bişey gibi sağlık ta baki değil
O zaman ne o yeni gelin, ne sen bakmasın
Ous'un yaptığı gibi
Hatta Ous paşa da gençlik iksiri içtim hep böyle kalıcam sanıyo galiba
he valla gitsin nereye gidicekse
ne yaparsa yapsın
içim cızzzz ediyosa şerefsizim![]()
annenmı kocanmı
keri kocana bakacağına annene bak
doğru karar vermişsin yarın sende bakıma muhtaç hale gelebılırsın ozaman bu ous banane der geçer
31 yaşındaysan annenle baban 50 li yaşların başında olmalı, baban neden yanlız yaşamıyor ki, bence 50 li yaşlar çocukların yanına taşınmak için çok erken, annen muhtaç olabilir malum ülkemizde kadınlar başkasına bağımlı genelde, ama en azından baban için erken
sana da sordukça sorduk ha, kafa dağıtıyosundur belki burda kim bilir, başkası olsa kızardı
şimdi düşünüyorumda bence o sadece bahane arıyodu
çükü ona dedim ki beni böle bişey seçmeme itiyosun ama o benim annem, ben hiç seçmemek isterim ikinizde değerlisiniz ama takdir edersin ki ben sana öyle bir seçenek sunsaydım sende kabul etmezdim.
sende haklısın dedi, ben sana hak veriyorum bende annemi tercih ederdim ama madem biliyodun nie evlendin benle dedi
böle saçmalıklar işte![]()
o parayla mümkün değil geçinemez helede evi yoksa
ben tam bilmiyorum ama burda yazılanlar kadarıyla eşin işsiz ve sanırım düzenli bi işi yok para yemeyi seviyor
birde tutmuş senin paranı sendenmi esirgiyor,
evet kayınvaldeler istenmez doğru belki ama kadının yapacağı başka bişi yoksa nolcakki
üstelik çocukta yokmuş
kararında kesinse
boşa gitsin ya
kocalık sadece yatakla olmaz çoğu erkek bunu anlamıyor
çoğu koca o işi yapınca kocalık vazifemi yapıyorum sanıyor oysa kocalık eşini taşıyabilmek her yönden yük olmak değil
işi gücü bilgisayar - tv - uyku olan, umursamazlığıyla karşıdakinin yaşam enerjisini tüketen , sorumluluk almaktan nefret eden,
sadece kendini düşünen , empati kurmayan vs. vs.
ayyyynı müstakbel ex-kocam... gıcık oluyorum bu tiplere. o kadar beğendiğim adam kertenkele gibi görünüyor gözüme şu günlerde...
şimdi bu adam boşanma sürecinde de burnunuzdan getirecektir. allah yardımcınız olsun...