Bende sizi konulari okurkenki yorumlarinizdan biliyorum hatta esinizle olan tatli diyologlarinizi yazardiniz, gülümseyerek okurdum...konu size ait oldugunu görünce sasirdim dogrusu...Hayatinizda,ev icinde ne yasiyosunuz bilemem tabii ama bence karakteriniz geregi yikilmam ben havasindasiniz, yanlis anlamayin kötü anlamda demiyorum, ama bence hirs ve inatla bu ise girdiniz...Tabiiki Anne atilmaz ama eyer evleniyosak hele bide sevdigimiz insanla,hayatta ortak kararlar alinmasi lazim...acikcazi annenizin tutumuda hic hos degil bana göre,tabiiki evladinin iyiligini ister ama sen nasil istersen demekte kestirip atmak gibi yani ne bileyim tuaf geldi, bi yuva kolay kurulmuyo ve eminim sizde hersey bitince bi aci hissedeeksiniz sonucta seviyosunuz eminim esinizde cok seviyor,söyledikleri,secim zorunda birakmasi hos degil ama sizin olay genelde yasanilan gelin kaynana olayinin tersi ve ozaman hep kadini tutuyoruz söyle hakli böyle hakli ezdirme kendini, ev ev üstüne olmaz falan iste... Yani kusura bakmayin üzüldüm iki birbirini seven insanin suan bu durumda olmasindan...Hayat tabiiki sizin herseyin en iyi kararini siz verirsiniz, insallah dogru olur sizin icin...sunuda demeden gecemiycem, gelen gideni aratir, bu her iki taraf icinde gecerli...Hakkinizda hayirlisi olsun...