bu sefer kesin bitti.

Kanka gelmişsin.
Ne diyeyim bilmiyorum canım,ous niye 1 hafta sonra gidicek,hemen gitse belki daha sağlıklı karar verirsiniz.

h.b. kankaa
dedim ona hemen git diye ama gitmem dedi
kafamı dinlicem bi hafta burda dedi
git annenin evinde dinle bura dinmenme tesisimi dedim
1 hafta sadece dedi
ii dedim

annem sen nasıl mutluysan öyle yap dedi
karışmıyor yani,hannahçım
sağolasın canım bnm

Arkadaşım şu anda görünen sebeb annen.
Ya boşandıktan sonra annenden beklentilerin artarsa nede olsa evliliği bitirme kararınızda görünen sebeb anneniz.
Annenizde henüz orta yaşlarda yani yeniden bir hayat kurmak için hiç olmayacak bir yaş değil 58 yaş.
O zaman pişman olmayacakmısınız.Yada anneniz sizin bu radikal kararınızın ardından size karşı sorumluluk hissetmeyecek mi?
Yani anneniz yeni bir hayat kurmak istediğinde ne olacak.

Son düzenleme:
Arkadaşım şu anda görünen sebeb annen.
Ya boşandıktan sonra annenden beklentilerin artarsa nede olsa evliliği bitirme kararınızda görünen sebeb anneniz.
Annenizde henüz orta yaşlarda yani yeniden bir hayat kurmak için hiç olmayacak bir yaş değil 58 yaş.
O zaman pişman olmayacakmısınız.Yada anneniz sizin bu radikal kararınızın ardından size karşı sorumluluk hissetmeyecek mi?
Yada anneniz yeni bir hayat kurmak istediğinde ne olacak.

annemi sorumlu tutmam çünkü ya ben ya ous demedi annem
ya ben ya annen diyen ous idi

Tek sebep bu mu canım?
Annenle seni bir tutması mı?
Hakkında hayırlısı olsun fakat sevgin, aşkın bitmiş sanırım eşine karşı?
Zira sadece bu sebeple boşanacaksan tekrar düşün derim.
Ne kadar anneni sevsen de o da senin eşin çünkü, ailen olmuş artık.

h.b. kankaa
dedim ona hemen git diye ama gitmem dedi
kafamı dinlicem bi hafta burda dedi
git annenin evinde dinle bura dinmenme tesisimi dedim
1 hafta sadece dedi
ii dedim

Hala umudu var.
Muhtwmelen bir hafta içinde başka bir çözüm önerisi sunacak.
Ama bulacağı çözüm muhtemelen daha önceki gibi olacak,3ay sonra tekrar sıfırdan hortlayacak anne probleminiz.
Bilmiyorum ki:44:
Peki sen tekbaşına altından kalkabilecekmisin,kira faturalar...tek maaşla oda çok zor:50:
Bir yandan daha iyi şartları olan birişmi baksan:44:

Ilk sayfalari okudugumda esin haksiz gelmisti ama bosanmak sart mi diye dusunmustum. Sonra sen yazdikca esine kizmaya basladim. Hicbir cozume yanasmamis sanki. Aslinda bir cozum bulmak icin kilini kipirdatmamis bile.

Hakkinda en hayirli neyse o olsun

Tek sebep bu mu canım?
Annenle seni bir tutması mı?
Hakkında hayırlısı olsun fakat sevgin, aşkın bitmiş sanırım eşine karşı?
Zira sadece bu sebeple boşanacaksan tekrar düşün derim.
Ne kadar anneni sevsen de o da senin eşin çünkü, ailen olmuş artık.

benim gözümde bitti ya
ben böyle iyiyim
en azından kafam rahat

Hala umudu var.
Muhtwmelen bir hafta içinde başka bir çözüm önerisi sunacak.
Ama bulacağı çözüm muhtemelen daha önceki gibi olacak,3ay sonra tekrar sıfırdan hortlayacak anne probleminiz.
Bilmiyorum ki:44:
Peki sen tekbaşına altından kalkabilecekmisin,kira faturalar...tek maaşla oda çok zor:50:
Bir yandan daha iyi şartları olan birişmi baksan:44:

başka bi iş bulurum sıkıntı yok
daha küçük bi evede geçeriz
şu an oturduğumuz ev 3+1
bizim neyimize 3+1
:ssz:

Ilk sayfalari okudugumda esin haksiz gelmisti ama bosanmak sart mi diye dusunmustum. Sonra sen yazdikca esine kizmaya basladim. Hicbir cozume yanasmamis sanki. Aslinda bir cozum bulmak icin kilini kipirdatmamis bile.

Hakkinda en hayirli neyse o olsun

diyorum ya kendisi istedi bunu
apaçık istedi işte

ben biraz içeri geçip televizyon izlicem
sonra gelirim yine
hepinize tek tek teşekkür ederim kızlar :3::3::3::3:

aminn

şimdi aklıma geldide
geçen bana soruyodu annen kaç yaşında
58 dedim
acaba daha ne kadar yaşar dedi

ohaaaa oldum yaaa

Bu arada eş de işsiz.

yüzsüzlük mü desem fazlaca rahatlık mı bilemedim...
hayır arkadaş hem çalışmıyorsun hem hangi cüretle eşinin annesine yapacağı maddi yardıma karışıyorsun...
bir de eşini seçim yapmak zorunda bırakıyorsun... neye güvendiyse artık...
hem evliliği çıkmaza sürükleyeceksin hem sonra banyolara kapanıp zır zır ağlayacaksın...
sizi kaybettiğine mi ağlıyor, maddi kaynaklarını kaybettiğine mi acaba...
çok sinirlendim kusura bakmayın...

Bende sizi konulari okurkenki yorumlarinizdan biliyorum hatta esinizle olan tatli diyologlarinizi yazardiniz, gülümseyerek okurdum...konu size ait oldugunu görünce sasirdim dogrusu...Hayatinizda,ev icinde ne yasiyosunuz bilemem tabii ama bence karakteriniz geregi yikilmam ben havasindasiniz, yanlis anlamayin kötü anlamda demiyorum, ama bence hirs ve inatla bu ise girdiniz...Tabiiki Anne atilmaz ama eyer evleniyosak hele bide sevdigimiz insanla,hayatta ortak kararlar alinmasi lazim...acikcazi annenizin tutumuda hic hos degil bana göre,tabiiki evladinin iyiligini ister ama sen nasil istersen demekte kestirip atmak gibi yani ne bileyim tuaf geldi, bi yuva kolay kurulmuyo ve eminim sizde hersey bitince bi aci hissedeeksiniz sonucta seviyosunuz eminim esinizde cok seviyor,söyledikleri,secim zorunda birakmasi hos degil ama sizin olay genelde yasanilan gelin kaynana olayinin tersi ve ozaman hep kadini tutuyoruz söyle hakli böyle hakli ezdirme kendini, ev ev üstüne olmaz falan iste... Yani kusura bakmayin üzüldüm iki birbirini seven insanin suan bu durumda olmasindan...Hayat tabiiki sizin herseyin en iyi kararini siz verirsiniz, insallah dogru olur sizin icin...sunuda demeden gecemiycem, gelen gideni aratir, bu her iki taraf icinde gecerli...Hakkinizda hayirlisi olsun...

evet dürüm ısmarlamak istedi bana istemiyorum dedim
annene alayım dedi
annemde istemiyor dedim
ne biliyon belki ister dedi
istemiyor sen kendine al ye dedim

Ay şuraya kadar tek tek merakla okudum.
Burda koptum valla:9:
Evde istemediği kadına dürüm mü almak istedi? :)
Bence bu adam senden güzel sözler duymak istedi.
Çözümler sun diye bekledi.
Ama hatası şu ki sadece kolları bağlı bekledi,yardımcı olmadı:ssz:

Neyse artık hakkınızda hayırlısı olsun.

yüzsüzlük mü desem fazlaca rahatlık mı bilemedim...
hayır arkadaş hem çalışmıyorsun hem hangi cüretle eşinin annesine yapacağı maddi yardıma karışıyorsun...
bir de eşini seçim yapmak zorunda bırakıyorsun... neye güvendiyse artık...
hem evliliği çıkmaza sürükleyeceksin hem sonra banyolara kapanıp zır zır ağlayacaksın...
sizi kaybettiğine mi ağlıyor, maddi kaynaklarını kaybettiğine mi acaba...
çok sinirlendim kusura bakmayın...

benim son 4 ayım hep sinirle geçti
anca rahatladım vallaaa :3:

Bende sizi konulari okurkenki yorumlarinizdan biliyorum hatta esinizle olan tatli diyologlarinizi yazardiniz, gülümseyerek okurdum...konu size ait oldugunu görünce sasirdim dogrusu...Hayatinizda,ev icinde ne yasiyosunuz bilemem tabii ama bence karakteriniz geregi yikilmam ben havasindasiniz, yanlis anlamayin kötü anlamda demiyorum, ama bence hirs ve inatla bu ise girdiniz...Tabiiki Anne atilmaz ama eyer evleniyosak hele bide sevdigimiz insanla,hayatta ortak kararlar alinmasi lazim...acikcazi annenizin tutumuda hic hos degil bana göre,tabiiki evladinin iyiligini ister ama sen nasil istersen demekte kestirip atmak gibi yani ne bileyim tuaf geldi, bi yuva kolay kurulmuyo ve eminim sizde hersey bitince bi aci hissedeeksiniz sonucta seviyosunuz eminim esinizde cok seviyor,söyledikleri,secim zorunda birakmasi hos degil ama sizin olay genelde yasanilan gelin kaynana olayinin tersi ve ozaman hep kadini tutuyoruz söyle hakli böyle hakli ezdirme kendini, ev ev üstüne olmaz falan iste... Yani kusura bakmayin üzüldüm iki birbirini seven insanin suan bu durumda olmasindan...Hayat tabiiki sizin herseyin en iyi kararini siz verirsiniz, insallah dogru olur sizin icin...sunuda demeden gecemiycem, gelen gideni aratir, bu her iki taraf icinde gecerli...Hakkinizda hayirlisi olsun...

tabiki eşte değerlidir, tabiki evleniyosan ortak kararlar alınması lazım
ama ben burda hiç ortak karar görmüyorum, ousun kararını görüyorum bi tek :6:

Ay şuraya kadar tek tek merakla okudum.
Burda koptum valla:9:
Evde istemediği kadına dürüm mü almak istedi? :)
Bence bu adam senden güzel sözler duymak istedi.
Çözümler sun diye bekledi.
Ama hatası şu ki sadece kolları bağlı bekledi,yardımcı olmadı:ssz:

Neyse artık hakkınızda hayırlısı olsun.

o zaten hep alırdı ki öncedende
çünkü benim kızacağımı biliyodu anneme almasa.
şimdide formalite icabı sordu zaten bana kalırsa :27:

bize psikolojik baskı yapmaya devam ettikleri müddetçe bu evlilikler yürümez soruyorlar neden evlilikler bitiyor diye. hasta kişilikler yüzünden aman oğlum ne yapsan haklısın erkeksin diye yetiştirile yetiştirile ne baba oluyor bunlardan nede koca!

bize psikolojik baskı yapmaya devam ettikleri müddetçe bu evlilikler yürümez soruyorlar neden evlilikler bitiyor diye. hasta kişilikler yüzünden aman oğlum ne yapsan haklısın erkeksin diye yetiştirile yetiştirile ne baba oluyor bunlardan nede koca!

ben o psikolojik baskıyı alır....öperim :27:

Esiniz anladigim kadari ile bencil, anlayissiz ve sorumsuz biri, yani sadece kotu ozelliklerinden bahsedersek. Evin simarik kucuk cocugu rolunu ustlenmis adeta.. Her insan gibi iyi taraflari da vardir mutlaka, bunca yil beraber kalabildiginize gore.. tabi bugun bunlar konumuz disi kaliyor, haketmedigimiz seyleri duymak zorunda kalmisiz, uzgunuz, kirginiz...
Benim anladigim siz hala birbirinizi seviyorsunuz, sizinki soguma degil.. Icinizde birseyler kirilmis, yaralanmissiniz. Esiniz bu bosanmanin gerceklesecegine asla inanmiyor zaten, hareketlerinden belli :19: Blof yapmis, blofunu gormussunuz... Sinirlisiniz, su an akan suyun onunde durulmaz. Sular durulunca gonlunuzu almanin yolunu bulacaktir. Belki bir hafta icinde, belki biraz daha zaman gecince..
Inkar edeceginizi biliyorum ama, uzulmeyin.. Su akar yolunu bulur.. Bosanmak o kadar kolay degil, hele bunca yillik beraberliklerde.. Kim derse benim evliligimde hic puruz yok, ben hic yaralanmadim, yalan.. Bir erkek asla bir kadin kadar ince dusunemiyor, kadinlar cogu zaman kalplerine bir yara bandi yapistirip evliliklerine devam ediyor. Kimi yaralar uc gunde kapanirken kimi hayat boyu acitiyor, hayat boyle... Sevdiklerinizden bu kadar kolay vazgecmeyin. Ananizin yeri ayri, esinizin ayri. Silip atmak yerine cozum getirin. Soyleyin gitsin calissin, getirsin, elini tasin altina soksun artik o da, parasiz kalmaktan, yetmeyeceginden korkuyorsa.. Siz kadin basiniza ona bakmak zorunda degilsiniz. Hosuna gitmeyecek beyimizin ama... Aglayip yalvarmaya basladiginda sartiniz bu olsun.:27:

Carrie sakinligin sasirtti beni...az cok taniyorum seni ama sinirli halini normal halini bilecek kadar degil..
yuvan yikiliyor farkindamisin ? sana ahlan vahlan demiyorumda,
bu kadar rahatlik biraz fazla yada burayami oyle yansiyor bilemedim...

hakkinda hayirlisi olsun INSALLAH...

Back
X