bu sefer kesin bitti.

canım mesaj kutun dolmuş bi ara temizle olurmu bir şey söyleyeceğim sana

baştan sona okudum
blöf yapmış gibi ve şimdi napıcam diye kendini yiyiyor
adliye çıkışında saçmalaması da seni acıtmak istediği için...
hakkınızda hayırlısı olsun:31:

Son düzenleme:
carrie hakkında hayırlısı neyse o olsun canım:38:

bu arada kaynana konuları için buradan epey tüyolar aldım ve burada yazan bazı kişilere vakti gelince hatırlatmalar yapabilirim:1:

Carrieciğim;
konuyu ilk okuduğumdan bu yana fikrim değişmedi.
Sen de, eşin de birbirinize blöf yapıyorsunuz.
Bu iş 4 ay sonunda güç savaşına dönmüş.
İşi boşanmaya kadar da getirip, savaşı kimin kazanacağını görmek istiyor gibi bir haliniz var.

Çünkü şu an ikiniz de sağlıklı düşünemiyorsunuz.
İkinizi de bu olay çok yıpratmış.
Ancak ne olursa olsun aranızda sağlıklı bir iletişim yok.

Benim en çok takıldığım nokta eşinin anneni ne zamandan bu yana istemediği?
Yani 5 yıllık evlisiniz, bu olay son 4 ayda patlak vermiş.
Son 4 ayda ne oldu da bu aşamaya geldiniz?
Yazmış da olabilirsin, kaçırmış olabilirim ama bana hala durum garip geliyor.

Dedim ya senin konun tam da kvdesi ile aynı evde yaşayan gelinler gibi.
Tek bir fark var, bir eve iki kadın fazladır her zaman, ama erkekler için aynı durum söz konusu değildir.
Çogu şeyi fark etmezler bile. Çünkü olaylara duygusal yaklaşmazlar.
Bu noktada merak ettiğim eşinin neden bu kadar inada bindirdiği?
Açıkçası hiç bir şeyin tek taraflı olmadığını, annenin de diktatör, dediğim dedik bir kadın olduğu canlandı gözümde.
Dedim ya bir erkek eşine seçim yaptıracak kadar kolay kolay bu noktaya gelmez.
Gelemez.
Gelse 5 yıl içinde çoktan gelirdi.
Neden son 4 ay?

Yalnız ben onun söylediklerinden de, senin söylediklerinden de bu evliliğin bitmeyeceği sinyalini aldım.
Demedi deme :ssz:
Çünkü anladım ki siz birbirini didişerek seven çiftlerdensiniz...

Son düzenleme:
Keri annen neden sizle oturmaya başladı ?

Maddi açıdan zordaydı diyorsun.Annen kirada mı oturuyordu ki ?

Carrie sakinligin sasirtti beni...az cok taniyorum seni ama sinirli halini normal halini bilecek kadar degil..
yuvan yikiliyor farkindamisin ? sana ahlan vahlan demiyorumda,
bu kadar rahatlik biraz fazla yada burayami oyle yansiyor bilemedim...

hakkinda hayirlisi olsun INSALLAH...

al bendende okadar. arkadaşın eski konularını bilmiyorum ama boşanıpta bukadar umursamazca konuşmak gözüümde canlandırıyorum cıkkk olmuyo.

acaba üzgünsünde böyle rahatlamaya çalışıyo olabilirmisin. nasıl bişey olduğunu evlerinizi tamamen ayırdıktan birkaçgün sonra anlarsın. birde annen çokmu yaşlı yani kendi işini göreniycek kadar. yani kötü durumda olur bakıma ihtiyacı olur evine almak zorunda kalıcaktır. şahsen ben kv aynı evde istemem yakınımdada istemem ama allah korusun bakıma muhtaç olursa alır bakararım.

Son düzenleme:
Siz boşanmıycaksınız buraya yazıyorum <------

Ben nezaman sinirlensem sevmiyorum diye dolanırım ortalıkta senin bu rahat tavrında kendini rahatlatma çabasından başka bi'şey değil.
Bence inada bindirdiniz ve bitecek diye de içten içe fırtınalar kopartıyosunuz içinizde:ssz:

Ayrıca affına sığınarak söylemek istiyorum ki;
Anneni bu denli istemiyorsa büyük bi'sorun geçmiş olmalı aranızda?
O senin annen değil de kaynanan olsaydı?
Bence evlilik ortak müessese anneni tabii ki atacak değilsin ama çözüm üretmek, ortak sağlıklı kararlar almalısınız.
Açıkcası ikinizde çocuk gibi davranmışsınız.
Sizi sarsacak biri yok mu :25:
Yorumlarını okurdum hep cidden üzüldüm ya.
Bu arada çok güzelsin:10:

Kizlar bu kiz annesiyle kocasinin ortasini nasil bulacak zaten 4 aydir arada hiroalaniyormus tedirgin duruyormus nasil orta yol bulunabilirki
Allah kimsenin yuvasini bozmasin genede orta yol yok bu i$te

günaydınnnnn
ben bugünde işe gitmedim :3:

napıyon anlat bakalım ne var ne yok bak sana sorular geldı
belkı gecmısı okumuyorsundur
annen ne zamandır sızınle yasıyor
kocan neden 4 sene bılmem kac ayda degılde son 4 ayda arıza cıkarıyormus?

napıyon anlat bakalım ne var ne yok bak sana sorular geldı
belkı gecmısı okumuyorsundur
annen ne zamandır sızınle yasıyor
kocan neden 4 sene bılmem kac ayda degılde son 4 ayda arıza cıkarıyormus?

napim şimdi kalktım uykudan :3:

annem bizle 4 senedir. ne bileyim neden 4 aydır arıza çıkarıyor?
diyorum ya benden boşanmak için maazeret arıyodu buldu işte :ssz:

gnydın oturma odasında mı uyudun , yanaştı mı

yok kendi odamda yattım.
yatmadan önce sordum ona sen nerde yatıcan dedi, senş alakadar etmez dedi.
aman dedim , nerde yatacağımı bilmediğim için sana soruyorum nerde yatıcağını yoksa banane dedim
yat kendi odanda dedi. ii dedim gittim yattım.
sonra sabah 7 de oda gelmiş uyumuş
bu arada pc sine şifre koymuş, facebookun şifresinide değiştirmiş :2:
en kızdığım şey bu

Cankuş kızma ama bence ikinizde boşanmak istemiyorsunuz.
Boşanacak adam aynı evde bile durmaz,siz aynı yatakta yatmışsı öz.

öncelikle hayatınızda böyle zor bir tercih yapmak zorunda kaldığınız için çok üzüldüm zor bir dönem geçirmişsinizdir muhakkak. ama çözülmeyecek bir problem değilmiş nereden biliyorsunuz diye sorarsanız. komşumuzun kocasının bakıma ihtiyacı olan bir kardeşi var komşumuzun çocuklarıda o dönem üniv sınavına hazırlanıyordu ve komşumuz o kardeşi evine kabul etmedi çocuklarım olduğunu diğer kardeşlerin idare etmesi gerektiğini kendi çocuklarının o yılının önemli olduğunu söyledi zaten kimse kimseye bakmak zorunda değil vicdanına kalmış herkesin. doğal olarak evlerinde büyük kavgalar çıktı boşanma durumuna geldiler adam defol git o zaman ben kardeşime bakıcam dedi. herkes araya girdi o kardeşe herkese yakın bir ev tutuldu 2 adım ötelerinde şimdi herkes ihtiyaçlarını karşılıyor misafirliğe gertiriyor ama adam evde tek yaşıyor. keşke sizinde bir çözümü olsaydı. sponuçta eşlerimiz bile olsa yaşadıkları ortak yaşam bizle olan bizim ailelerimizle değil. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin evlat olsa bile.

carie pişman oldum derse hatasını anlarsa barışmaz mısın ? ne bilim ağlıyo ediyo

hem eğer ki pişman oldum derse adama öyle bir ders verdin ki akıllanma olasılığı yüksek,

hem kaç yılını verdin yonttun şekillendirdin yola getirdin iyi kötü sıfırdan başlamaktansa elindeki pişman olan kocayı değerlendirmek daha iyi değilmi ?

öncelikle hayatınızda böyle zor bir tercih yapmak zorunda kaldığınız için çok üzüldüm zor bir dönem geçirmişsinizdir muhakkak. ama çözülmeyecek bir problem değilmiş nereden biliyorsunuz diye sorarsanız. komşumuzun kocasının bakıma ihtiyacı olan bir kardeşi var komşumuzun çocuklarıda o dönem üniv sınavına hazırlanıyordu ve komşumuz o kardeşi evine kabul etmedi çocuklarım olduğunu diğer kardeşlerin idare etmesi gerektiğini kendi çocuklarının o yılının önemli olduğunu söyledi zaten kimse kimseye bakmak zorunda değil vicdanına kalmış herkesin. doğal olarak evlerinde büyük kavgalar çıktı boşanma durumuna geldiler adam defol git o zaman ben kardeşime bakıcam dedi. herkes araya girdi o kardeşe herkese yakın bir ev tutuldu 2 adım ötelerinde şimdi herkes ihtiyaçlarını karşılıyor misafirliğe gertiriyor ama adam evde tek yaşıyor. keşke sizinde bir çözümü olsaydı. sponuçta eşlerimiz bile olsa yaşadıkları ortak yaşam bizle olan bizim ailelerimizle değil. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin evlat olsa bile.

bizim çözümümüz yok
belki ikimiz içinde bu bi bahaneydi
böyle olması daha iyi :ssz:

carie pişman oldum derse hatasını anlarsa barışmaz mısın ? ne bilim ağlıyo ediyo

hem eğer ki pişman oldum derse adama öyle bir ders verdin ki akıllanma olasılığı yüksek,

hem kaç yılını verdin yonttun şekillendirdin yola getirdin iyi kötü sıfırdan başlamaktansa elindeki pişman olan kocayı değerlendirmek daha iyi değilmi ?

o pişman olduğu için değil sinirden ağladı :1:
zaten ondan sonra arkadaşlarıyla yazıştı gülüştü

hayır ben geri adım atmak istemiyorum
böyle daha iyi olacak hissediyorum

Back
X