Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Carrie sakinligin sasirtti beni...az cok taniyorum seni ama sinirli halini normal halini bilecek kadar degil..
yuvan yikiliyor farkindamisin ? sana ahlan vahlan demiyorumda,
bu kadar rahatlik biraz fazla yada burayami oyle yansiyor bilemedim...
hakkinda hayirlisi olsun INSALLAH...
günaydınnnnn
ben bugünde işe gitmedim![]()
günaydınnnnn
ben bugünde işe gitmedim![]()
napıyon anlat bakalım ne var ne yok bak sana sorular geldı
belkı gecmısı okumuyorsundur
annen ne zamandır sızınle yasıyor
kocan neden 4 sene bılmem kac ayda degılde son 4 ayda arıza cıkarıyormus?
gnydın oturma odasında mı uyudun , yanaştı mı
Cankuş kızma ama bence ikinizde boşanmak istemiyorsunuz.
Boşanacak adam aynı evde bile durmaz,siz aynı yatakta yatmışsı öz.
öncelikle hayatınızda böyle zor bir tercih yapmak zorunda kaldığınız için çok üzüldüm zor bir dönem geçirmişsinizdir muhakkak. ama çözülmeyecek bir problem değilmiş nereden biliyorsunuz diye sorarsanız. komşumuzun kocasının bakıma ihtiyacı olan bir kardeşi var komşumuzun çocuklarıda o dönem üniv sınavına hazırlanıyordu ve komşumuz o kardeşi evine kabul etmedi çocuklarım olduğunu diğer kardeşlerin idare etmesi gerektiğini kendi çocuklarının o yılının önemli olduğunu söyledi zaten kimse kimseye bakmak zorunda değil vicdanına kalmış herkesin. doğal olarak evlerinde büyük kavgalar çıktı boşanma durumuna geldiler adam defol git o zaman ben kardeşime bakıcam dedi. herkes araya girdi o kardeşe herkese yakın bir ev tutuldu 2 adım ötelerinde şimdi herkes ihtiyaçlarını karşılıyor misafirliğe gertiriyor ama adam evde tek yaşıyor. keşke sizinde bir çözümü olsaydı. sponuçta eşlerimiz bile olsa yaşadıkları ortak yaşam bizle olan bizim ailelerimizle değil. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin evlat olsa bile.
carie pişman oldum derse hatasını anlarsa barışmaz mısın ? ne bilim ağlıyo ediyo
hem eğer ki pişman oldum derse adama öyle bir ders verdin ki akıllanma olasılığı yüksek,
hem kaç yılını verdin yonttun şekillendirdin yola getirdin iyi kötü sıfırdan başlamaktansa elindeki pişman olan kocayı değerlendirmek daha iyi değilmi ?
nerde yatıcaktı ki
oturma odasındamı yatcam kemiklerim ağrısın